Mamici din Arad...??? (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

No hai...hai... reteta :
-piept de pui taiat bucati mai mari ( ca si in reteta lui Gabi)
-1 ceapa mare taiata solzisori
-1-2 morcovi taiati tot mai marunt
-1 ardei
-1 legatura de patrunjel
-masline intregi sau dezosate , negre
-putin ulei de masline
-2 catei de usturoi
-sare, piper , lamaie sau 100-200 ml vin alb si alte condimente ( eu nu am pus)

se prepara astfel: -bucatile de piept se pun in tigaie cu uleiul si peste sucul de lamaie ( daca pui vin acesta se toarna peste toate componentele adaugate pe rand) si se lasa putin la inabusit
-apoi se adauga ceapa, usturoiul , morcovii si ardeiul si se condimenteaza
-spre final se aduga si maslinele si patrunjelul
-se lasa la foc pana se fragezeste carenea

se serveste cu piure de cartofi sau mamaliga

Azi Mel a fost la biserica cu maica-mea , se terminase slujba , a fost raiul pe pamant...a reorganizat toate pernele de acolo , a suflat in toate lumanarile si cand am intrebat-o unde a fost mi-a spus ca "la Doane Doane" si El a cantat.... stiti ce ? "mutani taiata" adica multi ani traiasca

Clau ce a primit Raul de la Mos Nicolaie de la biserica ? tot am vrut sa te intreb .

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ioana - multumesc de reteta, poate ma incumet maine sa fac. Alte fructe decat ananas se pot pune? Felicitari pentru hohotul de ras.

Alina azi ai fost afara? Eu am fost in jur de 13. Nu am apucat sa-ti scriu ca am plecat de dimineata cu piticu la firma, si cand ne-am intors am mai ramas un pic pe afara. M-am tot uitat dupa tine dar nu te-am vazut.

Carmen mie cea mai grea mi s-a parut trecerea de la nici unul la unul. Acum pur si simplu toate merg de la sine, mai ales ca si copii sunt inebuniti dupa pitic. Ieri am fost cu toti 3 in oras, prin Ziridava, si aproape toata lumea mi-a zis ca n-ar fi avut curajul. Dar mie mi se pare ok, doar sunt ai mei si trebuie sa ma asculte, nu? Azi am fost la scoala la Daria , a avut spectacol. Iara-si cu toata trupa. Au fost super cuminti baietii.

Nu stiu ce are Matia si ieri si asta seara mi-a facut criza de plans, de fapt mai mult zbiera decat plangea. Aseara 2 ore, azi 3 ore si jumatate. Mai rau a fost ca azi n-am avut nici sot care sa ma mai schimbe. Sper sa nu-si faca obicei din asta.

Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
http://new.photos.yahoo.com/somleac/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carmen ...retinut reteta...o sa o incerc cand mi-e husbandu in delegatie(ca lui nu-i place mancarea cu usturoi...adica nu-i pica bine de ea....da' eu cu Aleiso bagam la greu)
Bey mortale e fie-ta cu "mutani taiata"!

Miha poti pune ce fructe vrei: kiwi, ananas, portocale, poti amesteca in crema si stafide dc iti plac....

Alinush eu n-am facut pana acum tiramisu ca nu-mi place gustul de cafea...dar cred ca o sa incerc odata....ca dc nu-l mananc eu ii ramane mai mult lui Ovi....spre bucuria lui!

Fetelor sunt atat de fericita ca Alesio face singur la olita(oare v-am mai zis?....neuronii astia s-au cam dus cu sarcinile....)!Se dezbraca singur, se pune pe olita, face treaba(dc. e kk ma cheama sa-l sterg), apoi se imbraca singur si dc e numai pisu merge si il arunca singur in wc....Mor de dragul lui cat e de cuminte cateodata!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

am mai adaugat ceva la reteta pt ca acum mi-am amintit

Bravo Alesio !!! esti baiat mare la fel ca si ceilalti pitici de pe aici .Ioana cred ca poti incerca si fara usturoi .

Miha tot nu-mi vine a crede ca merge de la sine, probabil ca pt unele persoane

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

No apar si eu pe ecran!
Pe la 17 am fost la laborator sa-i facem hemograma Adelinei ca ne-a recomandat pediatra(zicea ca-s cam albe palmele) si daca tot ne-am dus toata trupa i-am facut si la Dragos.Calin il cunoaste pe tipul care lucreaza acolo si a zis ca putem mereg si seara. Amandoi au fost foarte cumintei, nu a plans deloc, din deget le-a luat sange.
Doctorita Miclea a fost draguta si ni le-a facut atunci, am asteptam 10 minute doar. La Dragos sunt ok si la Adelina foarte putin scazuta hemoglobina, are 11,9 si e normal intre 12-17 si hematocritul 33,3 si normal e 35-52, probabil vom primi fier.

Carmen, am copiat reteta si saptamana viitoare sigur o fac.
Calin m-a intrebat azi ca ce s-a intamplat ca fac tot "mancaruri noi"?

Flavia, pestele a iesit super. Am mancat...mai ales ca era si fara oase...

Mihaela, am iesit doar putin azi afara inainte de-a merge la laborator ca am facut mancare si a fost si Dragos acasa ca au avut cerc pedagogic la gradinita. Poate ne intalnim saptamana viitoare, mai ales daca e vremea tot asa fain.

Ioana, felicitari lui Alesio ca se cere la olita! Ai baiat mare de-acum. Acusi te ajuta si cu Nicolas.
Dragos ma ajuta destul de mult, mai ales cand sunt doar eu cu ei si stau pe la bucatarie, el vorbeste cu Adelina daca plange, ii arata jucarii, o mai leagana...si ea sta cuminte sau rade la el, iar eu stau linistita.

Veronica, mai "fur" si de la subiectul tau ceva retete.

Mai fetelor, la noi asa cald e in casa, toate caloriferele sunt inchise si avem 24-25 de grade, le deschid putin cand ma culc.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut

Dupa o noapte ca-n povesti, nu s-a trezit Matia decat pe la 4, acum dimineata iar mi-a plans 2 ceasuri. Chiar nu stiu ce are ca nu cred sa fie colici, ca nu se incoarda asa. Mai mult cum ii bag tzatza in gura cum adoarme. Uffffffffff oare s-o fi invatat sa doarma numai asa? , sau poate nu se satura? cum naiba sa-mi dau seama?

Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
http://new.photos.yahoo.com/somleac/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Apar si eu dupa 2 zile.. ieri am stat toata ziau in pat , m-am simtit rau, dureri de gat si temperatura 37.2, abia aseara mi-a crescut la 37.8,dar a fost mai bine ca am transpirat toata noaptea iar acum ma simt acceptabil.
Carmen ai primit pm-ul meu ieri?
Mihaela si Ioana mea a fost urlatoare, dar in prima luna, acum e tare cuminte. I-ai dat suzeta?
Mai Carmen acum esti rautza cu reteta ta... apai cum sa fie mai buna mamaliga sau piureul decat cartofii la cuptor?! Oricum nu cred ca la toate ne-a iesit la fel, eu de exemplu am mai pus si alte condimente pe langa alea din reteta. Am mai facut si eu o data saptaman asta, atuci cand ai facut si tu Alina.

Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, chiar ma gandeam pe unde esti de nu scrii.
Imi pare rau ca esti bolnava, multa sanatate iti doresc!

Mihaela, nu stiu ce sa zic cu crizele de plans, mi s-a intamplat si mie cu Dragos de cateva ori cand era bb, mai ales seara, dar nu am depistat o cauza.

Sunt putin suparata ca in dormitor pe peretele din exterior(in colt) a aparut mucegai si nu stiu din ce cauza. De 6 ani ne-am mutat, de 3 avem termopanul si nu s-a mai intamplat pana acum.La unii se intampla cand pun geamuri termopan, dar la noi nu cred ca asta ar fi cauza dupa 3 ani... A inceput putin in colt si vad ca urca in sus.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina si au am avut problema asta, anul trecut cand a plouat mult si peretele axterior a fost tot umed, mi-a aparut si mie pe perete in dormitor mucegai, dar l-am spalat si nu s-a mai facut. Nu a ramas urma.

Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi imi pare rau ca nu esti bine...multa sanatate iti doresc...si sa nu ia si piticii!

Diana, Carmen voi pe unde umblati?

Alinush nasol cu mucegaiul....ati incercat cu solutii speciale de curatat?

Clau?Claudia?Pe unde sunteti mai fetelor?

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput