Fetele din Austria (19)
Raspunsuri - Pagina 30
Flaflo spune:
Gio, eu ti-as recomnada www.sonnentherme.at/" target="_blank">asta. Noi am fost cu Bianca si e super pentru copii mici. Despre magazine, daca te opresti la Toys in SCS, ai acolo cam de toate (H&M, C&A, Zara, Mango, Shops.....).
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
Giova spune:
mersi mult Flavia.arata fain. cred ca vara e de mers.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
carolada spune:
saliu
se vede ca i vremea frumoasa si pe la voi,unde ati fost in weekend?noi am deschis campingul, asa ca pana in noiembrie nici o sansa de escapada.dac a ramane vremea asa, nu mi ar pare rau.
flaflodaca va duceti in delta,vara e cel mai bine cand e totul inflorit si toate pasarile sunt acolo.noi n avem nici o sansa sa mergem vara,de aia am fost in perioada asta.nu ne a parut ra totusi,c a fost frumos.
pupicei
www.camping-kasern-salzburg.com
Giova spune:
Iarasi eu va deranjez.
Ma intereseaza daca stiti vreo pensioune draguta inainte sau dupa Viena.vrem sa ne oprim o noapte inainte sa plecam spre Italia. am vrea ceva specific, si nu vrem in cele de pe autostrada.
va multumesc, .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
laviniaN spune:
Salutare fetelor!
Cum v-ati distrat azi? la noi a fost rece si a batut vantul ..oricum eu nu pot iesi nicaieri stau tot cumintica in patut.
acum avem 22 de saptamani bebelusa este bine misca de zor mai ales seara ,in 15 mai merg la eco morfologica,atunci va fi si taticul cu noi ca sa o vada.
Vreau sa-l trimit pe sotul la Viena sa se intereseze de carucioare...ma gandeam oare sunt la CSS? SAU POATE IMI RECOMANDATI VOI IN ALTA PARTE UNDE SE GASESC ARTICOLE PT BEBELASI (CARUCIOARE,PATUTURI,MESE DE INFASAT ETC)...voi ce marca de carucioare a-ti cumparat? imi plac cele de la firma CAM si GRACO....ce parere aveti?
Va pup LAVINIA
anis spune:
Fetele cand sunt reducerile de primavara la SCS?
Vreau sa imi planific o excursie numai pt asta, sa le i-au la fete hainute..
Cand aflati imi spuneti si mie va rog?
Am fost in ianurie dupa revelion, le-am prins la marele fix...acum auzisem de ceva de 28 martie 4 aprilie...dar parca e prea putin
*** AniS ** 8+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."