Naturiste si homeopate (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Feeetelor dragi,de abia peste o saptamana pot intra la naturiste pentru ca azi am fost la medic pentru a-mi face ceea ce nu doresc nici la dusmanii mei adica am fost curetata .
Nici nu mai puteam sta asa,sangerez de 3 saptamani fix,Hcg-ul nu a mai crescut ,practic am piedut sarcina de aproape 2 saptamani.
Mi-a dat 5 zile antibiotic dupa care voi trece la Aloe Vera de la Foreverliving.Am chiar o prietena care a pierdut 2 sarcini si dupa o cura cu aloe a ramas si are o frumusete de baiat.
Va pe toate si cu toate nereusitele noi mergem inainte cu credinta si speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Madalina, pe mine ma intereseaza reteta, cand ai timp te rog s-o scrii

Tzuca, imi pare rau ca s-a intamplat asa. Cred ca ar trebui sa contactezi un endocrinolog in legatura cu prolactina si sa vezi ce tratament poate s-o tina in frau. Si incearca cat mai curand sa ramai din nou, se pare ca acum este cea mai propice perioada sa ramai, corpul tau s-a pregatit de sarcina.
Ma intereseaza si pe mine care dintre produsele cu aloe le-a folosit prietena ta si cat timp a urmat tratamentul, chiar voiam sa-mi comand si eu ceva de la forever living.

Fetelor, de unde pot procura si eu pulbere de orz verde, de la plafar? Si stiti cumva care este cel mai bun polen, producator... eu am gasit sub forma de granule, este bun?

Mergi la inceput

Si inca ceva, a facut cineva spalaturi cu ceai de galbenele? Daca da, stiti cumva daca pot folosi tinctura de propolis pentru uz extern (adica sa-l folosesc in combinatie cu ceaiul de galbenele)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiddo spune:

Fetelor, nu va lasati! + + =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

PT Gudinde...cu toate ca sint convinsa ca stii despre ce e vorba,postea ce-am gasit eu despre hipomenoree.E un raspuns pe acre o dr il da unei paciente cu aceeasi problema.
"Daca asa ai avut menstruatia de cand te stii, ar putea fi vorba de o hipoplazie uterina ("uter infantil" - uterul e foarte mic, asemanator ca dimensiuni celui al fetitelor impubere) sau o insuficienta ovariana globala (ovarul secreta hormonii caracteristici, dar in cantitati reduse). Daca ai avut o sarcina pe care ai dus-o la termen, posibilitatile de mai sus se exclud.

Daca hipomenoreea s-a instalat dupa o nastere sau chiuretaj uterin (nu neaparat pt intreruperea unei sarcini) ar putea fi vorba de o sinechie uterina partiala sau de reducerea suprafetei endometriale functionale.

Hipomenoree mai poate aparea si drept urmare a stressului psihic, fara relatie neaparata cu vreun eveniment genital sau extragenital aparte."
Din cite am mai citit,pare sa fie consecinta unor afectiuni genitale, a unor probleme endocrine sau boli cronice sau acute.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Avalon

Si inca ceva, a facut cineva spalaturi cu ceai de galbenele? Daca da, stiti cumva daca pot folosi tinctura de propolis pentru uz extern (adica sa-l folosesc in combinatie cu ceaiul de galbenele)?

Avalon, nu cred ca poti sa folosesti tinctura pentru spalaturi, pentru ca are alcool si distruge mucoasa pe-acolo.

Mergi la inceput

Atunci propolis sub ce forma pot sa folosesc? Stiu sigur ca am citit undeva de propolis, dar nu mai gasesc...

Mergi la inceput

quote:

Atunci propolis sub ce forma pot sa folosesc? Stiu sigur ca am citit undeva de propolis, dar nu mai gasesc...

io stiu ca poti sa il inghiti, cate picaturi scrie pe sticluta, sau ca poti doar sa iti clatesti gura cu el, sa se absoarba doar la nivel bucal... asta, ultima varianta, presupun ca se face ca sa nu strice sarcinii in caz ca ramai gravi.

Mergi la inceput

quote:

a, si se mai folosesc si supozitoare cu propolis. ma interesez si iti spun mai multe, daca aflu. io mi-am luat tinctura, dar am renuntat repede la ea, nu imi placea gustul. cu siguranta, insa, ca-s mai multe variante.

Mergi la inceput

Merci, Kiddo

Mergi la inceput