Naturiste si homeopate (26)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiddo spune:

despre efecte dupa plantute. am avut inca din primele zile, intepaturi la ambele ovare, iar la primul ciclu au fost niste dureri mai ciudate, foarte bine localizate la nivelul uterului, inainte iradiau... pe mine ce ma enerveaza cel mai tare e ca am inceput sa mananc enorm, mi-e pofta incontinuu de diverse, +4kg in doua luni si nush ce sa fac sa-mi mai tai din apetit. cum sa ma temperez, fara sa imi dauneze la tratament si in general? adica n-as vrea sa iau otet inainte de masa sau chestii din-astea, gen baut una cana de apa fierbinte dupa masa, pen'ca imi stric dintii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Adimercedes, saritoare ca intotdeauna! Multumesc frumos! Sotul a inceput deja sa ia capsule cu naprasnic...Eu probabil ca zi o sa cumpar ceaiul si incep...
Ca si curiozitate vreau sa va spun ca am observat ceva ciudat. Cand iau Vit. E (nu mai mult de 10 zile pe luna si cu pauze intre luni) imi apare o mica sangerare in zilele 14-15 ale CM, adica la ovulatie, banuiesc eu...Habar n-am de ce. Oricum, m-am hotarat sa fac histeroscopie si colposcopie, desi mi-e frica de mor! Sangerari intermentruale am mai avut cand luam AC, dar disparusera. Acum reapar doar in lunile cand iau vit E. si tin 1-2 zile. Ciudat!...
Oricum, multumesc din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Revin la Carpicon...am pus intrebarea tocmai pt ca pe prospect scrie 10 zile iar Livia scria z5-19.
Adimercedesmultumesc de sfat...dar mie de felul meu nu-mi plac dulciurile(f rar cind mai maninc o prajitura facuta de mine)iar lapte,nici atita,ca ma apuca o revolutie in burta de nu stiu ce-i cu mine(oi fi avind vreo colita,ca nici mere nu pot sa maninc).

L5845,de la plantute n-am simtit nici un efect...in schimb,cum am mai scris de la Carpicon si Maca,da, si asta chiar din prima saptamina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Kiddo, cum e cu cana de apa fierbinte dupa masa???
Si de ce ti-ai strica stric dintii???

Pupi la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Din cite stiam eu,nu e indicat sa bei lichide reci si apoi calde(sau invers)pt ca iti poate strica smaltul dintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Am inteles...apa fierbinte strica smaltul dintilor..dar care e rolul ei dupa masa???....am devenit foarte curioasa la "leacuri" simple si de demult. Daca ar trai bunica-mea..:))

Sa auzim vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Topeste grasimea din stomac si se elimina mai repede.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Kiddo eu am gasit sare grunjoasa marina saptamana trecuta la Billa Floreasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_2006 spune:

buna fetelor! va multumesc ca m-ati trecut si pe mine pe listuta. ancuca_b ar fi super daca mi-ai trimite schema trat. tau. ma gandesc ca daca-l tin cu toate plantele, rau nu are ce sa-mi faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Ancuca,eu o sa-i scriu la mos sa-mi puna o vorba buna la DD,ca-i cazul dupa atita timp,nu?
Nu stiu daca am inteles bine dar referitor la chisturi si eu am avut si in acea perioada am folosit :Vitex,pastile din frnze de zmeura,napraznic,vit.E.si dupa un nou control medicul s-a mirat ca unde-i chistul,eu nu am putut sa-i zic nimic deoarece in SUA,nu sunt de acord cu trat.din plante dar eu m-am bucurat foarte mult ca ei ziceau sa ma operez.De atunci n-am mai fost la ecograf sa vad daca s-au refacut sau nu.Tu bei ceai de zmeura sau pastile ,pina la ovulatie si poti si dupa ov.?
Reghi,ma bucur ca esti bine si ca faci o pauza,e necesar pt. organism.Ce pot sa-ti spun ca si eu sunt mai bine cu ficatul si incerc sa ma feresc de multe mincaruri.
De Mariee,nu stiu nimic,sper sa fie bine,poate intra mai rar si ne citeste ,ca si noi deasemenea.
Adimercedes,vad ca tu esti activa ,ma bucur si te
Va pe toate
MONI

Mergi la inceput