Naturiste si homeopate (26)
Raspunsuri - Pagina 21
ancuca_b spune:
Miki-Miki-nici nu mai stiu,crem spre roz sau nu????Nu stiu ce sa-ti zic.......Nu cred ca este vorba de implantare.Sa fie oare de la chisturi???
kiddo-ovulatie am avut inainte de CM cu 1-2zile.Dureri am la ovarul drept care este polichistic.
Ma bucuram si eu ca pot sa prestez si acum....am alta belea pe cap.
Va multumesc pt.raspunsuri!Pupici!
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by adelamaria
Buna dimineata si o zi faina va doresc!
Revin la voi cu o intrebare legata de plantute, poate ma mai sfatuiti o data...Spermograma sotului a iesit bine, cu mobilitatea putin sub limita si as vrea sa-i dau capsule de napraznic. II pot da in fiecare zi, fara intrerupere 3 luni, sau cum ar fi mai bine?
Si daca tot ii cumpar lui, mi-as lua si eu ceai sau capsule de napraznic, dar eu sunt cam in ziua 13-14-15 (ca habar n-am exact) si nu stiu daca pot sa incep acum sa iau si daca pot lua toata luna, fara intrerupere...Adica...nu e periculos sa iau dupa ovulatie, in cazul in care se instaleaza bebe?
Eu mai iau si capsule cu ulei de primula cu vitamina E si fier in compozitie...nici pe astea nu stiu daca sa le iau toata luna...Stiam ca vitamina E se ia doar pana la ovulatie...Ma rog, eu sper sa fie o cantitate mica in ele...ca nu scrie pe cutie nimic
Sa ma iertati daca intrebarile mele suna aiurea...chiar nu stiu mare lucru despre naturiste si nu vreau sa risc nimic.
Va multumesc si ma apuc sa mai rasfoiesc din capitolele voastre, poate mai gasesc ceva info!
Pupici!
Adelamaria, tratementul se face MINIM 3 luni, deci poti sa ii dai sotului tau linistita capsule sau ceai de napraznic. Tu poti incepe in orice moment al ciclului, desi unele fete prefera sa ia din ziua 1 pentru a putea urmari efectul si influenta. Vitamina E se ia din ziua 19 pana in ziua 19. Apoi pauza pana la urmatorul ciclu. Ceaiul de napraznic NU infleunteaza negativ o posibila sarcina, deci poti lua fara stres. Insa dupa ce aflii ca esti insarcinata e normal sa renunti la platute si sa mergi la un control etc. Daca vrei poti lua si ceai de cretisoara, ca pregateste uterul pt sarcina si ajuta la fixarea unei posibile sarcini.
Mult succes si sa ne tii la curent cu evolutia voastra. Daca mai ai intrebari, noi suntem aici
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au <--- is live!!!
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Idaira
Fetelor,observ ca mie mi se intimpla mereu cite ceva...acum imi simt limba incarcata,cu mici pete albe spre virful limbii(o fi vreo candida?!)...am incercat vreo doua zile si m-am clatit cu ceai de galbenele,poate e insuficient...dati-mi vreo idee!!!
Idaira, poti incerca sa faci spalaturi cu apa cu bicarbonat sau cu apa de gura dezinfectanta. SI pana iti revii renunta la dulciuri, ciocolati, lactate...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Idaira
Dupa Carpicon,intr-adevar am simtit cum lucreaza asupra ovarelor.Sper din tot sufletul sa rezolve ce trebuie...Cit despre Maca ,mie personal,nu-mi da pofta de mancare,in schimb ii simt efectul ...eu care mi-s asa de pudica,na,ca am zis-o...
Idaira, ma bucur de ce zici. Efecte din astea sa tot avem
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by ancuca_b
Adi-la 29Z,ce performanta!Ar fi bine sa se stabilizeze si sa ramana asa.La mine a fost invers,de la 28-29Z a urcat la 33Z
Eu mai am putin si termin 3 luni de naturiste.E bine ca de sarbatori nu voi mai fi nevoita sa umblu cu ceaiurile si tincturile dupa mine.
ancuca
Ancuca, si eu cat am luat naturiste nu am avut 2 luni consecutive sa fii venit la fel. Si eu am luat timp de 7 luni tratamentul simplificat al Liviei (!). Eu zic sa nu disperi. Important e sa isi ia organismul ce are nevoie ca sa poata functiona corect. Te pup
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by oana_2006
buna fetelor! vreau si eu pe listuta "naturalelor". incep sa-mi cumpar plantele din tratamentul liviei si m-am hotarat sa-l tin 6 luni. eu am un ciclu neregulat...iar mai nou amenoree secundara. lucram la capitolul copii de vreo 8 luni, dar pana acum...nimic.credeti ca este indicat pt problema mea sa tin tratamentul cu toate plantutele mentionate in reteta?
Oana, bun venit la noi . Te-am trecut pe listuta noastra. Eu zic ca o sa iti foloseasca tratamentul Liviei pt problemele tale. Si eu l-am tinut (tratamentul meu era mai simplificat) 7 luni si a avut influenta. Mi-a reglat cat de cat organismul si acum stiu ca totul e ok si mai devreme sau mai tarziu va veni bebe si la noi. Sa ai incredere si sa ii dai o sansa corpului tau. Si pune mitnea sa il ajute. Ca are putere!!!!
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by kiddo
oh, pai ancuca, ar fi intr-un fel sa le fac in timpul CM ! da' mai am o problema acuma... nu gasesc sare grunjoasa neam... cre' ca pan' la urma tre' sa dau comanda la vreun plafar din asta, ca n-au decat sare marina cu spumant sau din aia cu nush ce plante medicinale prin ea si nu stiu daca-s indicate. voi de unde va luati sare?
Nu gasiti sare grunjoasa la magazinele care vand produse pt piscine sau la Selgros/Metro sau la piata? Ca eu de la un magazin cu produse pt piscine am luat un sac. Incerc sa va dau si eu idei, ca nu stiu cum e capitolul asta in Ro .
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by L5845
Dragi fete naturiste, am si eu o intrebare : cam la ce interval de timp dupa ce ati inceput sa luati " naturalele", de exemplu Maca si BU, s-au facut simtite efectele?. Eu am aproape 3 saptamani de cand iau combinatia asta si parca-parca se "misca" ceva. Am pus intrebarea, ca nu cumva ceea ce simt sa fie in inchipuirea mea.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
Lau-Meli, eu dupa MACA nu am simtit nimic. Doar ciclul era superok si acolo am vazut ca are efect. Celelalte naturiste le-am simtit in sensul ca am inceput sa am intepaturi la ovare in perioada ovulatiei. Tratamentele astea naturiste au efect, dar in functie de organism. Nu toate reactionam sau simti la fel de repede sau de tarziu si nu avem aceleasi simptome.
Dar tu zici ca simti ceva. Nu cred ca e doar imaginatia ta. Cu naturistele nu e musai sa fie schimbari bruste si usor de identificat. Schimbarile sunt subtile, uneori aproape ca nici nu le remarci... Asa ca, eu iti tin pumnii in continuare. Mergi mai departe cu tratamentul pana la capat si ai incredere si speranta!!!
L5845 spune:
quote:
Originally posted by adimercedes
Lau-Meli, eu dupa MACA nu am simtit nimic. Doar ciclul era superok si acolo am vazut ca are efect. Celelalte naturiste le-am simtit in sensul ca am inceput sa am intepaturi la ovare in perioada ovulatiei. Tratamentele astea naturiste au efect, dar in functie de organism. Nu toate reactionam sau simti la fel de repede sau de tarziu si nu avem aceleasi simptome.
Dar tu zici ca simti ceva. Nu cred ca e doar imaginatia ta. Cu naturistele nu e musai sa fie schimbari bruste si usor de identificat. Schimbarile sunt subtile, uneori aproape ca nici nu le remarci... Asa ca, eu iti tin pumnii in continuare. Mergi mai departe cu tratamentul pana la capat si ai incredere si speranta!!!
adimercedes, ceea ce am observat eu a fost la inceput o usoara pofta de mancare in prima saptamana, dupa care efectul a fost invers, adica nu mai mi-e foame aproape deloc, pap doar sa am ceva in stomac. A doua chestie a fost ca am inceput sa simt usoare dureri de spate si burta, asemanatoare celor care preced CM, ceea ce ar fi foarte bine pt. mine,la diagnosticul meu (menopauza precoce), + o usoara tensiune in sani. Astept oricum sa vad cum mai evolueaza lucrurile, iar de vreo 6 zile am inceput sa-mi iau si TB, poate depistez cand are loc ovulatia . Incredere am multa ca va da rezultate si asta datorita fetelor care au postat pe forum si au povestit experientele lor (ca si tine de altfel ). Bafta si tie in continuare la tot.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
kiddo spune:
quote:
Originally posted by adimercedes
Nu gasiti sare grunjoasa la magazinele care vand produse pt piscine sau la Selgros/Metro sau la piata? Ca eu de la un magazin cu produse pt piscine am luat un sac. Incerc sa va dau si eu idei, ca nu stiu cum e capitolul asta in Ro .
aha, selgros sau metro, am retinut! d-apai magazine cu produse pentru piscine nici n-am vazut p-aici, drept e ca prefer la mare ! oricum, pentru ideea cu hypermarketele astea, ca la cat de des caut io ceva prin ele si uitasem ca exista!