Naturiste si homeopate (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by nique15

Buna fetelor naturiste!
Am si eu o intrebare pentru voi: se poate ca napraznicul luat sub forma de pulbere sa deregleze ciclul menstrual? Eu iau de o luna de zile pentru mastoza chistica acest tratament: napraznic, cat's claw, tinctura muguri de zmeur, tinctura de cretisoara, mastodynon si evening primerose. Si de unde ma bucuram ca de 3 luni menstruatia venea la ~ 30 zile, acum am intrat in prelungiri... si nu e vorba de burtica!

Ioana si Simina

E normal ca organismul sa reactioneze de o maniera la trat cu naturiste...ii trebuie timp ca sa se adapteze,de asta trebuie sa fii perseverenta.Succes in continuare!

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

As vrea sa intreb si eu, cam la ce interval de timp dupa inceperea tratamentului cu BU si Maca, apar primele semne ca isi face efectul? Daca eu am observat mucusul, avand in vedere ca nu mai am CM din luna mai, precum si o tensiune in sani, pot considera ca fiind ok ?

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Am fost diagnosticata cu ovare cu aspect micropolichistic si am inceput un traament naturist (am combinat si eu cateva ceaiuri de care am citit pe DC) cu napraznic, cretisoara, coada soricelului si gemoderivat din mladite de zmeur. Dar nu am priceput cum se face masajul genital cu galbenele si tataneasa. Pur si simplu se introduc unguentele acolo? Eu mi-am facut masaj extern doar, dar cred ca nu are acelasi efect. Scuza pt intrebarea stupida, dar chiar nu stiu cum sa fac.

Luna asta a fost dupa parerea mea ok, in sensul ca am avut ovulatie in Z15 - daca este sa ma iau dupa prezenta mucusului, asa ca pot spune ca si-au facut treaba ceiuletele.

printze

"Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

....fetelor maca poate cumva sa dea stari de greate si arsuri la stomac?Eu am o luna de cand iau 3/ zi si de o saptamana am inceput sa am aceste simptome!Voi ati patit asa sau sa ma caut de altceva???!!!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by miki-miki

Gudinde multumesc. Ma tenteaza sa iau si eu dar vb lui Avalonel sunt asa de scumpe naturistele astea ... ca nu pot sa mai iau si eu. Ii dau toate "bunatatile" sotului meu . Te rog, dc vrei bineinteles, sa-mi spui si mie povestea ta pe PM dc aici nu vrei sa o mai scrii. Zici ca te simti bine dar nu stiu ce pb ai tu. Pupici si multa sanatate.

Miki

Miki,

Eu sufar de PCOS. In acea poveste ii scriam Ioanei niste experiente cumplite pe care le-am avut cu niste dr. Am editat-o pt ca parca prea imi plangeam de mila si sa fim serioase nu sunt nici prima nici ultima persoana care s-a lovit de niste medici pt care profesionalismul si omenia sunt doar niste cuvinte care exista in DEX. Asta e! Trebuie sa trecem mai departe. Din pacate aceste “incercari” ale lor au venit la o varsta destul de frageda si au last sechele mari. In special lunile de corticoterapie.

Asa ca acum ma confrunt in continuare cu ciclu neregulat, dar endometru nu si-a revenit niciodata. In plus fac parte din 15% bolnave de PCOS carora le este afectat si ficatul.
Pt asta iau Omega 3 si sincer de cand il iau am simtit o imbunatatire. Iau deasemenea si capsule Bano de usturoi. Tot 2/zi – 1 dimineata si 1 seara. Stiu ca nu sunt ieftine. DELOC. Si pentru mine crede-ma ca este un efort financiar. Pe luna sunt 2 cutii Omega 3, 2 cutii Bano + ceaiuri: napraznic si uneori cretisoara.

Exista capsule de Omega 3 mai ieftine. Am incercat si nu am simtit nici o imbunatatire. Asa ca prefer sa dau banii pe acestea de la Doppel Herz.
Inafara de asta incerc sa nu treaca saptamana in care sa nu mananc macar 2 mese de peste oceanic.

Pt orice alte detalii iti stau la dispozitie pe forum, PM, e-mail etc. De asta suntem aici sa ne sustinem si ajutam, sa ne impartasim experientele si sa invatam din ele.

Pupici si mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

quote:
Originally posted by ancuca_b

Bianca B-a venit Mosul,dar nu cu BB.Oricum mai avem o sansa de Craciun,asa ca pana atunci sa fim cuminti,sa ne facem tratamentul si sa speram!

PUPICI!

ancuca

Doamne ajuta! Sa speram ca Mosul Craciun va fi mai darnic decat Mosu' Nicolae.

Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiddo spune:

quote:

, baile de sezut sunt cu sezutul in lighenus. Vezi sa testezi apa cu antebratul ca sa nu iti oparesti oarecete pe acolo... Si sunt bune, din cate tin minte, si pt trompe infundate.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

adimercedes
si inca ceva. am citit doua variante in legatura cu baile astea cu sare: o data, ca se fac in Z7, Z8 si Z9, a doua, ca se fac timp de zece zile pe luna, nespecificandu-se care anume... si nu prea stiu cand sa le fac exact

in alta ordine de idei, chipurile, am fost azi in vizita la o prietena care are bebe de aproape doua luni... l-a alaptat, l-a schimbat, am vorbit cu el, am innebunit!! au trecut cateva ore bune de la vizita si inca sunt in stare de soc. e teribil! niste sentimente contradictorii... ma doare capul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Multumesc fetelor!
Ce nu v-am spus este ca tocmai am facut laparo si mi-au fost descoperite aderente si bineinteles, tratate, asa ca mai am "doar" o rana pe col, care este cam mare, a fost cauterizata acum 1 an si jumatate, dar nu a fost facuta bine, asa ca a reaparut. Nu exista ceva naturist pentru rani pe col??? Multumesc. O zi buna!!!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

quote:
Originally posted by kristind

Multumesc fetelor!
Ce nu v-am spus este ca tocmai am facut laparo si mi-au fost descoperite aderente si bineinteles, tratate, asa ca mai am "doar" o rana pe col, care este cam mare, a fost cauterizata acum 1 an si jumatate, dar nu a fost facuta bine, asa ca a reaparut. Nu exista ceva naturist pentru rani pe col??? Multumesc. O zi buna!!!

kristin

Kristind-ti-am raspuns la pagina 9.Daca nu ma insel,si Kiddo a postat ceva pt.rani pe col.

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Multumesc Ancuca!!! Astept sa imi treaca operatia, sa ma refac, si apoi sa ma apuc si de treaba asta. Am auzit ca aderentele se refac. Pentru asta exista ceva?? Multumesc!!

kristin

Mergi la inceput