Sint nou venita pe forum si as vrea sa inteleg si eu cum se creaza foto albumul. Sintem la sfirsitul lunii si am inteles ca numai la acest timp se poate.
Va multumesc.
Trebuie sa mai astepti putin, conturile de album se primesc aproximativ la o luna de la data inscrierii pe site nu la sfarsitul lunii.
Oana_B
Donatii - Craciunul Bunicutilor
Eu sunt de mai multe luni si nu am primit. Initial am inteles ca nu functioneaza ceva si ca asteapta mai multa lume, am incercat si la sfarsitul lunilor si...nik. Daca se rezolva ceva, dati si pe la mine!
Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/
Idem. Multumesc!
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
Eu sint membra de aproape doua luni si totusi nu mi s-a alocat cont de ablum.
Ma gindeam eu, la care luna trebuie sa astept? Poate la aia de pe cer? Nu am nevoie neaparat de cont de album, dar ma distreaza aceste afirmatii...
Mos Nicolae nu mi l-a adus, poate Mos Craciun...
Si eu sunt membra de aproape 2 luni, dar nu mi s-a alocat inca un cont pt. album foto, asa ca mi-am deschis unul in yahooo...
Totusi mi-ar place sa stiu de ce nu functioneaza cel de aici?
Multumesc frumos
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e"