PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Buna fetelor...inca nu am citit din urma...azi mergem la o aniversare a unei bebeline ce face 6 luni...si vor fi numai bebelusi....interesant!
Am o mare rugamite la voi....mare..mare...spuneti-mi si mie unde gasesc o geaca si o caciula faina de iarna ptr Alexia. Dar sa fie grosute de iarna ca de toamna tarzie are si geaca si caciula. Am fost ieri la magazine din Careffour Orhideea ..Z si celaltat ( nu mai stiu cum se cheama) si nimik. Vreau ceva de calitate si fain si grosut...nu gasesc decat ptr copii peste 6 luni. Am stat ieri cu ea 3 ore afara...si cred ca ii trebuie ceva mai gros. Acum o imbrac asa: ciorapei gorsi cu pantaloni raiat, body, pluover, geaca de blugi + caciula si gluga de la hanorac.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arsenie spune:

si noi am inceput diversificarea cu suc de morcov,mar ,portocala incet incet si binenteles pe rind acum bem 80-100ml suc + mar cu biscuite pediatra mea zicea sa ii dau si brinzica de vaci facuta in casa cu mar sau mar cu banana nu stiu ce sa facmie frica sa incep v-am auzit de supica de piureu de morcovi dar ea nu mi-a zis nimic docamdata bine mergem pe 10-12 dec sa facem vaccinul poate atunci imi va zice mai multe dar nu stiu ce sa fac...sa incepi si cu celelalte sau sa o las asa pina ajung la vaccin este greu cu diversificarea asta ea are 4 lunisoare si 6900 si 70cm dar problema este ca nu am alaptat-o deloc este hranita numai cu humana de cind am nascut-o aaaa si apropo mai am o intrebare de cind ii dau laptele humana 2 pe cutie scrie ca de la 4 luni voi cum ati procedat hai ca v-am zapacit......siiii mai este una scuze a mea bea cam 800-900 pe zi este bine sau este mult bine 900 cam rar cam cit ar trebui sa bea stie cineva va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Medeea cred ca daca e deshidrata bea ea. Daca nu vrea mai mult inseamna ca nu are nevoie de mai mult. Alexei nu a baut decat lapte de cand s-a nascut, inclusiv in lunile de vara si nu a fost problema de deshidratare deci nu cred ca ai de ce sa iti faci griji legat de asta.
larissa eu am primit o geaca de iarna de la Z. E foarte buna pentru timpul asta. Alexiei ii sunt mari hainutzele de la Z pentru 6 -9 luni? Pentru ca eu cand am fost ultima data acolo vanzatoarea mi-a spus ca pentru un copil de 4 luni trebuie sa iau hainele pe care scrie 6 - 9 si intr-adevar i s-au potrivit foarte bine.
arsenie si eu ii dau Humana 2 din ziua cand a implinit 4 luni. Am facut trecerea brusc, adica la masa de pranz a mancat Humana 1 la cea de dupa amiaza Humana 2. Nu am avut probleme. Pediatra mi-a spus ca atata timp cat nu depaseste 1 l de lapte pe zi este bine. Daca depaseste inseamna ca nu ii mai ajunge laptele si sa introduc si alte alimente.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Eu am fost ieri la magazinul Z din Careffour Orhidea...foarte prost aprovizionat. Cea ma mica gecuta de fetita era ptr 1 an. Eu ptr 6 luni am cerut. Asa a zis pediatra..sa ii i-au hainute de 6-9 luni ca e lunguta. Miruna..poti sa faci o poza la gecuta? Unde mai sunt magazine Z? Mi-ar trebui ceva grosut si moale in acelasi timp...ca ea si asa urla cand e super imbracata...isi luase cineva o caciulita faina...de iarna...dar nu mai stiu de unde si nici cine! Poate imi spuneti voi...ca eu inca sunt varza cu memoria...in ritmul asta...nu stiu cum naiba ma intorc eu la job! Super scumpe hainele de bebei fetelor...am dat ieri 3 mil pe haine si nu am luat mai nimic..2 3 lucrusoare..e drept de calitate...dar totusi!

Poze cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

Eu am fost ieri la magazinul Z din Careffour Orhidea...foarte prost aprovizionat. Cea ma mica gecuta de fetita era ptr 1 an. Eu ptr 6 luni am cerut. Asa a zis pediatra..sa ii i-au hainute de 6-9 luni ca e lunguta. Miruna..poti sa faci o poza la gecuta? Unde mai sunt magazine Z? Mi-ar trebui ceva grosut si moale in acelasi timp...ca ea si asa urla cand e super imbracata...isi luase cineva o caciulita faina...de iarna...dar nu mai stiu de unde si nici cine! Poate imi spuneti voi...ca eu inca sunt varza cu memoria...in ritmul asta...nu stiu cum naiba ma intorc eu la job! Super scumpe hainele de bebei fetelor...am dat ieri 3 mil pe haine si nu am luat mai nimic..2 3 lucrusoare..e drept de calitate...dar totusi!

Poze cu Alexia

Salutare fetelor. Sorry de absenta, dar sunt chiar zombi. Azi am reusit sa dorm pana la 1, asta dupa ce Alexa m-a terorizat de la 4 pana la 10. Cred ca dintii sunt de vina. Spun doar atat, eu nu ma supar ca magarul pe sat.
Sa-i raspund Larissei. Eu am luat ptr Alexandra de la Mother Care sunt foarte bune, foarte frumoase, dar un pic cam scumpe. Caciula frumoasa am primit de la sora mea luata de la magazinul Orchestra din Orhiddea. Mother Careul din Dorobanti e mai bine aprovizionat decat cel din Mall Militari. Ma duc la Alexa ca urla. Poate mai revin mai tarziu sau zilele urmatoare.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Medeea, ii dau banana pe razatoarea de sticla si iese ca o spuma, foarte usor de papat. In privinta deshidratarii...bea cat ii trebuie, daca i-ar fi sete ar bea singura, chiar daca numai lapte. Cat timp ia in greutate normal (cam 500gr pe luna la varsta asta),si cat timp kk e normal, nu-ti fa probleme.

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Am pus poze de la boteeeezzz!!!

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

FEtelor,
va scriu si eu pe fuga ca se va trezi Cipirian si va trebui sa pape...
IArasi am citit in diagonala..nu va suparati pe mine..daca nu mai stiu prea bine ce ati mai povestit si patit..
Noi suntem un pic mai bine(dupa vaccin si crize de dintisori..cred..pt.ca nu i-au strapuns gingia!)..dar ne-am invatat in brate si acum ducem lupte eroice sa ne dezvatam(mai greu cu sutul..care nu rezista sa nu-l ia in brate!!)...papam tot asa mai putin dupa vaccin..suntem tare marait...si dormim mai mult..Nu stiu daca de la vreme sau de la vaccin!!
MAmaluiDavid:sarumana de raspuns si tuturor fetelor care mi-au raspuns(sau nu..).VA sarut cu drag pe toate(nu-s ce m-as face fara voi!!).
In privinta hainelor ..da asa..e..macar voi gasiti mai scumpe dar de calitate..pe aici sunt doar chinezisme...!Super naspa..HAine nu-i prea gasesc..jucarii la fel..toate-s pt.peste 6 luni dar cele mai multe peste 3 ani!!!
POAte o sa ne facem timp intr-un weekend(desi nu cred ca e posibil!!)sa ajungem macar intr-un metro(Pitesti sau Sibiu)..Or fi haine si jucarele in MEtro??
In rest..cam atat..
P.s:stiti ca spusesem eu de un sant gasit pe capul lui Cipic!!!Stuoare fetelor..daca nu era sutul sa-mi aminteasca ca asa e normal sa fie..("tu n-ai vazut niciodata un craniu!!"??)o losem pe aratura!!!
Asta e cu oboseala..si toate cele..
VA pupacesc ..NE mai auzim mai incolo!

crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

SALUTARE,mamici

RADU astazi a implinit 4 luni

SAVERADU SILUCIAN

http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

"LA multi ani RAdu!" si tuturor piersicutelor si mamicilor si taticilor nascuti azi!!

crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput