Mamici de iulie - august 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Buna ziua la toate burticile! Eu am scapat de durerile de burtica si de sangerari. Acum bebe creste linistit si chiar am scapat de orice stres. Ma lupt cu greturile astea, care nu ma lasa deloc, la nici o ora din zi. Mi-a pierit pofta de mancare si culmea, de dulciuri! Eu care papam o cioco in 2 secunde, acum am stat 2 zile si m-am uitat la ea, pana cand s-a plictisit sotul si a mancat-o el!
Imi fac griji ca nu prea pot manca nimik, ca ramane bebe nemancat. Nici fortat nu pot sa mananc, ca dup-aia...Voi aveti probleme din astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Oana, dar la ce ecograf ai vazut tu sarcina de 5 saptamani? Transvaginal? Ca altfel eu tin minte ca pana la vreo 6 nu se vede...decat cel mult sacul gestational...of, m-am zapaciy de tot! oricum felicitari pt poza si pentru cei 11 ani impreuna!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Am inteles acum Andutzy, dar doctora la care am fost eu nu face si eco. Ma trimite tot in cadrul spitalului si v-am mai zie eu ca am stat 2 ore la coada pt. ca acolo se fac tot felul de eco.

Andreea 8+
pregatiri nunta...

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aicha77 spune:

Multumesc ca m-ati primit! UM a fost pe 31 octombrie, iar DPN ar fi 07.08.2006. Azi imi cumpar un nou test barza si mi-l fac maine dimineata....Deja am niste emotii...ar fi primul meu bebe, sanatosi sa fim!Ma gandesc ca sigur sunt insarcinata, muncim de opt luni la asta, iar acum ma ia deja capul daca mai pot sa ma epilez inghinal (cu ceara refolosibila)! Voi ce stiti? E contraindicat cumva?De doctor nici nu mai stiu. M-am gandit la trei, dar care o sa ramana, chiar nu stiu. Astept galatence cu care sa conversez pe tema asta!
Va pe toate, si va doresc sanatate si noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia75 spune:

Sunt si eu o viitoare mamica de august 2007 si sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru. UM 27.10.2006,iar DPN 03.08.2006. Este prima mea sarcina si imi doresc din tot sufletul sa decurga normal. Am tot felul de temeri in legatura cu sarcina: daca o pierd? daca se va dezvolta anormal? Uf, sunt asa de panicoasa!
Din cauza unei insuficiente de progesteron, fac tratament cu utrogestan si gravibinon. De odihnit nu ma odihnesc foarte bine, ca am un serviciu f. solicitant. Si inca nu i-am anuntat pe colegi si sefi de eveniment...
Eu nici nu prea am cu cine sa ma sfatuiesc, nu am nici o prietena apropiata care sa fi nascut pana acum...
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ANDUTZY...scuze daca m.am exprimat mai aiurea!
de vazut am vazut doar sacul e adevarat...dar io de bucurie ca e la locul ei si nu e extrauterina...asa am zis,int.adevar...ca am poza cu bebelina...desi in poza e doar sacul!

oana5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

bine ati venit noilor mamici!
dragele mele acum nu mai am petele maro,..dar... scurgerea obisnuita care o aveam inainte a devenit crem-bejulie la culoare,deci inca nu a trecut pericolul...stau in pat ,chiar nu am facut efort,doar ce am mers pana la masina si inapoi la niste prieteni la care imediat m-am tolanit pe canapea....oare cand pot rasufla usurata?
adevarul e ca ma deprima groznic statul asta,ma gandesc numai la lucruri groaznice,asa mi-e de frica ca pierd sarcina...
nu stiu daca meritam asta,si nu stiu unde am gresit....
imi pare rau dar uite ca va stric atmosfera....

alina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Buna fetelor!
Uffff, nu-s ce sa mai zic, sa treaca mai repede saptamanile astea, ca ma duc cu capu...
abia ce ma lasase durerile, azi iar au inceput, si la felsi petele maronii.
ma sageata rau prin ovare, uter...pana luni cand ajung la medic, nu am ce sa mai fac.
Am 5 zile de cand stau aproape numai in pat, dorm non-stop,dar vad ca situatia e aproape aceeasi.
asteptam...

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

nikole se pare ca nu sunt singura....
si eu am niste contractii cateodata...

alina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Exact cum spuneai tu Alina....daca e sa fie E, daca nu...cum o vrea Cel De Sus....
mai cred ca...nimik nu se intampla fara motiv...

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput