Mamici de iulie - august 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am uitat sa spun, eu sunt nascuta pe 05.06.1974 adica geamana, sotul e peste si Vladut balanta. Deci compatibili sunt eu cu Vlad si sotul va fi cu racusoara/racusorul de 2007. Asa ca trebuie sa ne construim niste baricade in casa!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Va rog frumos, puneti din nou link-ul la calendarul ala, ca nu am reusit sa-l gasesc.

aicha, avem acelasi DPN. Vad ca esti din Galati, eu tocmai ce m-am intors de la socri din Galati, am petrecut la ei de ziua nationala.

De azi intr-o saptamina merg si eu la doctor sa vad daca totul e in ordine. Sarcina trecuta mi-am facut eco morfologice la doctori diferiti; eu nu am incredere in nici un doctor, cu cit isi dau mai multi cu parerea, cu atit mai bine; acum sper sa fie totul OK si sa ma duc la cele 3 morfologice la Iosup, Pop si Herghelegiu. Despre toti am auzit si bune si rele, dar mult mai multe bune decit rele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Jadi, macar tu esti geamana 100%, eu sunt nascuta pe 21 iunie 1980....si sunt cand rac cand gemeni......nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi la noi in casa cu atatia coltosi....

Andra
6+

"Cere si ti se va da!"
http://family.webshots.com/album/451122110ijEsvK
http://good-times.webshots.com/album/199397533PvSBWg
http://new.photos.yahoo.com/andra_zaharia2004/album/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ioana, vezi www.obfocus.com/calculators/gender.htm" target="_blank">aici.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Jadi, multumesc!

Mi-a iesit fetita; si eu cred ca e fetita. Prima oara mi-am dorit atit de tare fetita, incit cred ca am reusit sa influentez singura sexul copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutelena spune:

Buna fetelor.
Ma alatur si eu acestui grup de viitoare mamici, UM 23 octombrie, DNP 30 iulie 2007.
Astazi a fost si prima zi de greturi,oribil..:(, nu ma simt deloc bine. Tot astazi ma duc sa imi fac o ecografie transvaginala. Acum o saptamana o doctorita suspecta ca am o sarcina extrauterina si am mai facut o transvaginala, dar embrionul inca nu coborase in sacul amniotic (asa cum s-a exprimat doctorita) si cum astazi intru in a 5-a saptamana de la conceptie (sunt sigura ca pe data de 6 nov am ramasa efectiv insarcinata)poate a avut amabilitatea sa coboare in sac:)
Sarcina usoara tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Bun venit Nutelena! Sa ai o sarcina usoara si un bebe reusit.

Ioana, si mie mi-a iesit tot fetita. Data trecuta mi-am dorit f mult baiat si n-a fost sa fie. Acum insa parca imi doresc un pic mai mult o fetita. Vom vedea. Fetele mi-au prezis ca o sa fac baietel. Pe 27 decembrie sper ca se va elucida misterul, ca merg la eco si probabil voi afla ce este.

Meda, si tu ai zis ca fac beietel. Chiar sunt foarte curioasa.

Jadi, eu prefer sa trecem datele nostre de nastere pe mail. Parca au mai scazut greturile?

La mine e tot asa, parca un pic mai rau. Maine fac 10 saptamani si tot sper intr-o ameliorare.

Alina 9+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello.

SI mie mi-a iesit tot fetita, la ambele calendare, desi babele imi zic ca dupa nu stiu ce alte socoteli, iese baiat. Si eu sper sa influentez sexul bebelului , dorindu-mi asa mult o fetita!!!

Bine ai venit Nutelena! sa ai sarcina usoara si la termen si bebe sanatos!

Si noi avem interdictie la deocamdata pana la 12 sapt. Sincera sa fiu, chiar nu-mi doresc, la cum ma simt, dar al meu sot incearca sa nu se gandeasca la asta.
Sunt la servici acum, dupa o pauza de 2 luni. Imi dau seama ca nu e chiar asa rau, mi-a lipsit un pic! oricum, ma menajez, nu ma agit prea tare cu munca!

Andreea 8+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

nutelena, bafta azi la eco si sarcina usoara! Te asteptam cu vesti.
Anya, inca un pic si afli ce e.

Sotul meu isi doreste un baiat; la prima sarcina cred ca a sperat pina in momentul nasterii ca s-au inselat ecografistii, si presimt ca si acum va face la fel. Stiu ca ii va iubi pe copii indiferent de sex, dar problema e cu dusul numelu mai departe (e singurul nepot la bunici, deci singura sansa de perpetuare a numelui de familie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

nutelena, bine ai venit si sarcina usoara si fara probleme!

AndraZ, te rog, spune-mi si mie ce ti-a recomandat doctorul pentru greturi. Atat de mult am nevoie si eu sa ma pot da jos din pat si sa ma ocup de munca... N-o sa ma apuc sa iau aiurea medicamente, dar macar mai aud ceva si intreb in stanga-dreapta pe la doctori.

Carla 9+

Mergi la inceput