mamici casnice (84)
Raspunsuri - Pagina 9

mariussimiuc spune:
Bey dar daca eu muncesc atat sa fac tortul ala corset mie imi aduce cadou un "cipandeil"?
Miha

alexa si mami spune:
miha, in cazul asta ma apuc si io de bucataritwww.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

diadaniela spune:
Cami,si eu zic sa le stergi pe cele care nu scriu.
de exemplu Osna scrie pe forum ,dar aici nu ,Ralucuza nu am mai vazut-o de doua sute de ani,Ionela nici eu nu stiu cine e,etc.
macar sa revina ele ,ca le trecem iar pe lista.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Danelutza spune:
Buna seara si de la mine
Cristina sanatate multa la copii si tzie
Mmiha asteptam vesti bune luni, pentru cretzuleana.
Mirela multzumesc, sper din suflet sa nu fie nimic, nimic la inimioara. Dar... tot ma apasa pe piept daca ma supar chiar si numai un pic.
Dana_ch sanatate multa, offf, nu mai pleaca o data febra in alte tzari.
la bolnavioara-
Doina sanatate multa
Dana multzumesc , problema e ca eu am un cam jumatate de la amindoua si de la carentza de magneziu si la cea de calciu
Buna chestia cu fumatul
Cuscra dar de mine ce spui, ca ma uitam la parada de pe TVRInternational dimineatza, cintam imnul si "Presaratzi pe ale lor morminte" , patrioata de patrioata
Liano si noi pe tine, dar nu mai zici nimic ?
Olga astept p.m., stii tu de ce ?
Cami la tortul corset m-am holbat, dar cine bunica mea sa-l faca, ca tare mi-ar place sa-l pun in fatza capricornului meu, de ziua lui

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Cuscra dar de mine ce spui, ca ma uitam la parada de pe TVRInternational dimineatza, cintam imnul si "Presaratzi pe ale lor morminte" , patrioata de patrioata
Daca n-ai varsat si fo doo lacrimi tot degeaba.

Miha

cgaby spune:
salve.
eu zic ca se pot trece si aniversatii de onomastici...sa fie mai multi sarbatoriti!
pupici la fete!

OlgaTarziu spune:
Daca tot sunt responsabila cu stirile "dubioase" ... Au inventat astia un vibrator iPod care se baga asa o chestie in ureche si alta parte ...stiti voi unde. Deci se face vibratie cu muzica . Ia uite-l aici frumuselu de el
http://www.ohmibod.com/ohmibod.html
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Bimilit spune:
quote:
Originally posted by OlgaTarziu
Au inventat astia un vibrator iPod care se baga asa o chestie in ureche si alta parte ...stiti voi unde. Deci se face vibratie cu muzica. Ia uite-l aici frumuselu de el
http://www.ohmibod.com/ohmibod.html
Olga
fetelor poate instrumentul asta ne ajuta sa intram in randul celor 5%

Bianca - soacra cu DOUA nurori

Bimilit spune:
Mirela vad ca esti pe forum.uite o pt tine.daca ai timp baga si retea de la scoicile cu branza.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

ange spune:
am revenit.
stati sa inghit pifteaua si va dau raportul
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert