mamici casnice (84)
Raspunsuri - Pagina 26

OlgaTarziu spune:
Alina asta este un program la care mergem in fiecare luni o ora jumate si se numeste Small world. Acolo invata tot felul de cantece, jocuri, interactioneaza cu copilasi de varsta lui si normal ca este un program platit. Acu problema e ca Tony e cel mai mic de acolo, restul fiind de 2 ani sau 2 1/2. Tony face 1 1/2 azi. Deci este un pic de discrepanta in ceea ce priveste dezvoltarea. Ca de mare e mai mare ca aia de 2 ani.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

alexa si mami spune:
am inteles, olga, e un fel de pregatire pt gradi de mai tirziu, sa se invete cu disciplina, cu copiii.
LMA voinicului! pt un an jumatewww.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Danelutza
Mihaela sanatate multa lui Robert si speram sa-ti dea pediatra miine vesti bune.
Mihaela??? Adica am decazut din gradul de cuscra?
MUltumesc,oricum.
Pai daca am mai scris astazi si tzi-am spus cuscra si nu m-ai bagat in seama

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by OlgaTarziu
Mai fetele cu soricul si cu varza o sa patiti ca si Sophia Loren cu mortadela. Nu stiu daca ati vazut filmul.... Oricum a trebuit sa stea s-o manance toata in aeroport.

Mama cind a venit la mine anul trecut, a adus varza murata, bineintzeles ca intii a spalat_o bine, a pus-o la congelat, apoi a imbracat-o cu multe sacoshe si cu prosop. Eu am adus vishine congelate, brinza de la burduf dar era in nailon invelita, deci nu mirosea, borcane cu dulceatza de nuci, nu m_a intrebat nimeni nimic, n-am declarat nimic.
La multi ani, Tony !

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Pai daca am mai scris astazi si tzi-am spus cuscra si nu m-ai bagat in seama, ai raspuns numai la cine ti-a spus Miha, am vrut sa ies in evidentza, am scris Mihaela, ca sa ma vezi
pupici lui ginerica
Daca numai asta ti-a fost intentia,sa iesi in evidenta,sa stii ca ai reusit. Ai ochit exact la tinta!

Stii ca tu si Isa veti avea mereu un loc special in inima mea!

Ma retrag...poate ca maine...poimaine ...voi reusi sa-mi exprim simtamintele mai bine...Si poate ca voi reusi sa-mi gasesc locul!

Miha

alexa si mami spune:
miha, cum sa nu fim alaturi de tine!!! pt ce am scris atitea capitole, chiar nu s-a legat nimic intre noi?
www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

doinabita spune:
Fetelor, Dan este mai bine!Dupa lupte grele...sper sa ma lase si pe mine sa dorm la noapte, caci parca ma doare somnul...ati mai auzit asa ceva?Dar sunt asa de obosita ca parca ma doare!
Mami de Alexa, eu si Liana vorbeam de Dansez pt. tine, iar eu am fost numai ochi la ultima etapa!Fetelor, la voi vine Mos Nicolae?Va pup sunt prin zona pe aici, caci ai mei se uita la meci...
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

ange spune:
am paralizat.de frig...
am continuat decoratile incepute ieri(afara).E gerrrrr!
am reusit sa pun un ren atat
cred ca la primavara termin eu de decorat casa
Mirela,cum adica ciorba de fasole verde.dezvolta ca-mi ploua in gura.
Olga,si cum zici ca se face ciorba aia adunare generala cu slaninuta?
Mor de foame.Eu lunea si vinerea nu prea fac nimic de mancare.Semipreparatele sa traiasca!
Emily,baga poze la "albumul comun" sa va vedem.ti-am trimis pe m.p. id-ul si parola.
am cumparat si eu astazi carti postale.nu sunt chiar frumoase dar le voi pune cu mare drag si va voi transmite prin ele toata prietenia mea
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

ange spune:
alina,banana,
pt. foto.
haideti si restul cu poze din Ro. plsssssssssssss
la noi zapada s-a topit pana m-am decis eu sa va fac poze
Alina dar stai linistita ca aici iarna abia a inceput.Se termina pe undeva pe la sfarsitul lunii mai.Asa ca tot o sa va saturati de poze cu zapada canadiana
bey si terminati cu caltabosii si cu carnatii ca mor de pofta.Saptamana viitoare ma duc dupa varza acra si matze sa fiu sigura ca nu raman fara
Sambata fac tortul "corset" pt. cumatrul meu(nasul lui Robert).E ziua lui.Daca-l voi reusi va fi cu siguranta super surprins
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert