mamici casnice (84)
Raspunsuri - Pagina 23

ange spune:
Emily,ma bucur ca ati fost incantati.
va tin la curent cu noutatile
profa mi-a spus ca la 4 ani se incepe prebaletul dar sunt sigura ca o va lua si la 3 ani jumate daca gaza ta va fi ascultatoare.Baletul implica disciplina.Uite sambata o intreb daca se poate si la la 3 jumate.Probabil va fi nevoie ca prin aprilie(aproape de sfarsitul cursurilor) sa veniti sa vada copila.Cand va avea spectacolul final o sa va invit sa vezi daca-i place si atunci chiar as putea sa va fac cunostinta cu Emily.
Sa mergeti si in CArrefour.
banana,imi pun cafeluta si sunt pe poze.
in rest pup la toate.
Maia incepe astazi la 8,00 asa ca nu am timp acum dimin. de stat cu voi aici dar revin.
O sa va fac cateva poze cu prima zapada.Nu e multa dar de ajuns incat sa-mi acopere noroiul lasat in curte de escavator
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Emilly spune:
quote:
Originally posted by ange
Emily,ma bucur ca ati fost incantati.
va tin la curent cu noutatile
Asa sa faci

cica trebuie sa gatesc

Dana_ch spune:
Emily daca iti vine o idee culinara zimi si mie ca nici eu nu stiu ce sa le mai fac de mancare. Poze cu
Lucas
poze noi

OlgaTarziu spune:
Fug la program cu Tony.... Cand ma intorc. Pun azi felicitarile, sper sa mai ajunga. Fac cam 2-3 saptamani acum de sarbatori.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

ange spune:
Olga,hai mai cum sa faca 3 sapt.?!
eu nici nu le-am cumparat
max 10 zile fac.
Emily,pai fa si tu niste snitele de pui cu cartofi; ori prajiti ,ori la cuptor ca scapi repede.Sau o mazarica cu carne de porc.
eu astazi nu fac nimic.mancam semipreparate.Nu stiu exact ce dar cand apar copii scot ceva de la congelat. si bag repede la cuptor.Eficient si bun
gagici,voi ce gatiti?
ma duc sa-mi iau cizme de iarna frate ca nu m-ai tine! am deastea flu-flu de piele,figuri si-mi ingheata picioarele mai ales ca stam mult afara de cand cu zapada
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

cgaby spune:
salve!
eu am gatit sambata. am facut ciorba de pui, mazare cu pui si varza murata cu carne de porc.asa ca am toata saptamana.pupici la toti.
azi am program de spalat.

Liana30 spune:
Dana asa e ma simt mai bine da raceala tot nu a trecut,..mai am
mami de alexa vorbim si noi dehh
moamaaa da cate adrese aveti voi..mai vreau si io..ia trimitetimi si mie...aaaaaaa si cand incepeti sa trimiteti..sa'mi spuneti si mie ca sa stiu...multam frumos..astept
va pupacesc pe toate..fugg sa mai zac putin in pat..da revin..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"

OlgaTarziu spune:
Cami anul trecut le-am pus cu 2 saptamani inainte. Sa nu-ti spun cati au primit felicitarile dupa Craciun. Da, in mod normal fac 10-12 zile, dar acum e alta poveste. Asa ca actioneaza si scrie-le mai repede.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Danelutza spune:
[quote]Originally posted by ange
Olga,hai mai cum sa faca 3 sapt.?!
eu nici nu le-am cumparat
/quote]
Eu le-am cumparat astazi, daca n-am timp sa le scriu sa nu ridetzi ca le trag o scriitura mumoasa si colorata la computator
Aaa, cum aici e ca la nebuni, am gasit felicitari 6 de-un fel cu craciunitze roshii si 6 de alt fel, nu mai stiu cu ce, dar sint cu albastru . Astea erau facute pachetzel, iar celelalte erau cite 2-3 de un fel, nu gasesti domle 11 nici sa dai cu pusca.
Aaa, ba da, gaseam dar din alea mici invizibile
Am uitat sa va salut, sa va spun ca m-a gasit sanatoasa toata dom'doftor, da' mai putzin la cap, dar asta o stiam
iar ca sa-mi treaca stresul mi-a dat dezlegare sa casc gura si sa umplu sacoshele prin magazine. Gura am cascat-o, cu sacosele stau mai prost, ca sint prea mofturoasa si trebuie sa ma uit de o suta de ori pina sa cumpar ceva . In schimb am mai luat cite unele pentru bradul de Craciun, printre care ciorap roshu sa-l pun la shemineu si papucei de casa cu capushor de om de zapada pentru Isabella
Va pupicesc pe toate, va multzumesc pentru ca va ginditzi la mine, si eu ma gindesc la voi , plec ca salivez cu gindul la shorici. Trebuie neaparat sa ma bag in coteatza cumnatului de la Roma, sa ma imbogatzesc cu un guitzator mic, sa-l bag la cuptor

mariussimiuc spune:
De dimineata umblu pe drumuri,dupa rezultate la analize,la dentist...Acu fac mancare,spal...Ufff..."Si-asa-mi vine cateodata,si-asa-mi vine cateodata..."
Miha