mamici casnice (84)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

la toata lumea!

CAMI,EMILLY,OLGA,la voi ninge,ce misto...la mine ecald de plang de nervi...sa puneti poze sa vad si eu macar asa zapada!

Si eu maine impodobesc pe afara si in interior casa,iar bradul il face saptamana urmatoare...abia astept

Pe maine dragutelor!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata!
mai ,am vazut si eu schimb de mame. fratilor ,da' aia de la Maramures era de coma .cica facea treaba cam ora prin casa,mulgea vaca si restul timpului se uita la telenovele. si era un jeg in casa aia.......barba-su fuma si arunca scrumul pe jos ,ca n-avea scrumiera si lasa ca strange dupa ce termina.
copii mancau untura pe paine ,dar aveau oamenii DVD in casa si catamai frigiderul modern. aragaz nu aveau.
cand i-a dus mama de schimb la restaurant, copii s-au repezit la oliviera sa-si toarne ulei pe paine si ta-su ii ajuta.
si vaca de ma-sa era varza de jegoasa.ce unghii avea si ce par pe picioare ..........moamaaaaaaaa,dar dupa ce o aranjesera ,si ii cumparasera toale ca lumea nu-i mai ajunge-ai cu prajina la nas. nu facea nimic toata ziua . vroia sa manance numai la carciuma.
cand s-a intalnit cu cealalta mama si a inceput aia sa-i zica ca are jeg in casa si copii au paduchi in cap s-a suparat si a plecat.
te doare capul!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata!Am facut cafeluta pentru toate fetele.Asta noapte iar am dormit doar 3 ore, E putin mai bine Dan dar mi-a fost frica sa nu adorm caci eram foarte obosita...inca mai face febra dar mai mica ,acum doarme.Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza.
io acum am intrat si am vazut ce ati scris.
cami - acum sper ca sunteti bine!
danelutza - pupici si ai grija de tine!
wow...eu nu m-am uitat la emisiune, dar cred ca eu acelei "mame" i-as fi facut plangere la protectia copilului...din ce povestiti voi! horror! parca traim in epoca de piatra. si ne mai miram ca strainii ne zic tigani!
pupici si sanatate tuturor. stef a reinceput gradinita...sper ca va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata! doina, multumim de cafelutza! refacere rapida si multa sanatate pt dan, si nu numai.
camiiii, olgaaa, emilly, puneti si voi poze cu zapada sa vedem si noi, vorba mirelei
ce povestiti voi de schimb...e de groaza

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

pai macar in poze sa mai vedem si noi zapada,ca live nu cred .
ce vreme ciudata e si la noi.........
cred ca in cativa ani nu o sa mai avem zapada de loc.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatza!!
o zi minunata!!!
doina multam de cafea..multa sanatate lui Dan!!
Danelutzo multa bafta azi la dc!!
va pupacesc pe toate!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Liana, am fost numai ochi!multumesc mult!Fetelor va doresc o zi foarte buna!Sa fiti iubite!sanatate multa la cei raciti!Va pup!Fug la treburi!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

v-am pus poze cu luminitele din Bucuresti,dar am impresia ca nu se vad la decoratii de Craciun, ci doar la All my photos. daca cineva poate rezolva pb............

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

doina sanatate tie si lui dan.

danelutza ai grija de tine,asteptam vestile de la dr.

liana am inteles ca te simti mai bine acum

georgi deci gata cu virusii.te bag si la mine in lista de mess daca vrei

cuscra iti trimit acum niste sorici dar mai bine un carnat,cartabos,jumeri sa o fripturica ca-i mai buna.

olga daca vrei putem sa schimbam adresele pe pm,eu vreau

banano eu zic ca merita sa incerci sa faci cozonac,nici eu nu am stiut sa fac dar cu timpul am invatat si trebuie sa-ti zic ca prima data mi-au iesit cel mai bine

cami aoleu prin cate ati trecut, sa treaca socul cat mai repede si sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva.

miha

gaby

mirela

emilly

alina

mmiha

andora

cristina

sper ca nu am uitat pe nimeni.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput