mamici casnice (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

olga,nu.nu am intrat.unde,unde?
unde te vedem in foto? baga album la "albumele noastre".e safe acolo nu are acces oricine

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CAMI...mersic de intentie!!!...eu am gasit culori ,dar nu au iesit cum am vrut...adica am vrut masina rosie si-mi iesea roza...cred ca am sa incerc cu cele de la Wilton,ca am facut cu colorant si nu mi-a placut.

OLGA hai mai,ca nu suntem chiar cu tendinte de frigiditate,cele 95%, ma refer...cred ca mai repede sunt alea anormale,5%...hahahaha,invidia din mine vorbeste!!!

La noi sunt 28 grade..si la Chicago si NY e jale cu furtuni de zapada...CAMI vezi ca ajung si la voi astea!!!!

la voi ,pe mai tarziu,fug la nani cu puiul!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Mirela,au ajuns deja.e jale afara
ma intrebam cand vine iarna?!ieri au fost 16 gr.

foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mama ce activitate aici...eu am bucatarit toata ziua, am mai stat putin in pat caci obosesc putin...le-am facut ciorbica de pasare, fripturica de cocos si 4 tavi de pizza, sa se sature, caci daca fac mai putina se cearta pe ea, copii...si sunt tavi din ala mari...dulce nu le-am mai facut ca nu am mai avut chef, caci obosesc inca nu sunt refacuta total.Voi ce faceti?
Liana unde esti?nu zici nimic?O sa caut un film la tv, caci imi ajunge pe azi, incerc sa ma ami protejez putin, imi face bine cand ma odihnesc.Va pup !Maine va fac cafeluta ca daca adorm repede ma scol cu noaptea in cap!Daca cinstiti pentru ziua Romaniei beti si pentru mine un paharel ca eu beau ceai...mai am 3 zile de injectii...

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by ange
olga,ce vorbiti voi acolo de 5% ca nu pricep

uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88787 despre ce se vorbeste pe tot forumul

Noapte buna, plec la nanitza ca m-a luat cu frisoane

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

io cand am citit de vibrator am lasat si copilul neculcat ,am trimis barbatu' la bucatarie si gramada aici.
mai ,la voi a inceput iarna ,gata? fericitelor!
eu de abia astept sa ninga ,dar parca vad ca da o zapada anemica prin februarie si asta a fost iarna.

astazi au dat drumul la luminite in centru.au decorat f misto!
am facut cateva poze din masina ,dar ce era mai frumos si anume niste superbi braduti albastri nu am reusit sa prind bine . spre ghinionul meu in zona lor n-am prins stop.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ange
miha,tu taci,taci dar si cand le zici soro

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

??????????????

???????????????

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

banana,baga foto cu decoratiile din Buc.Nu te poti duce special(pe jos)sa faci foto?
Haideti.ati spus ca facem un album cu decoratii.Eu am deschis albumul dar voi nu postati nimic

Doina,sanatate mai! de ce stai atata la bucatarie daca nu te simti bine? Ce ai tai nu stiu sa sparga o ceapa si sa manance cu slana?sau o coaja de paine cu un ou prajit? Fi mai serioasa.!Ai grija de tine.
Si uite,mi-ai dat o idee buna spunandu-ne meniul tau de astazi.
Ar fi tare fain daca am posta ce am gatit in fiecare zi .In felul asta ne dam ideei una la alta si variem meniul.Eu una mi-am pierdut de ot inspiratia mai ales ca ai mei copii nu manaca orice
Uite,eu astazi am gatit asa:
-ciorba de ieri de perisoare
-piftelutele de ieri
si acum seara comand o pizza ca e vineri (este un obicei la noi ca vinerea sa papam pizza).Vinerea cand o luam pe Maia de la scoala ori comandam pizza,ori mergem la Mc.Donald's
Semnati pt. meniul zilei?

foto
foto recente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu am facut azi o ciorba de gaina si paste cu piept de pui.Desert am mai avut de ieri.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput