Mamici de martie – aprilie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Paula felicitari pt baietel

la noi nimic nou , domnisoara e linistita , mlt mai linistita decat a fost fimiu la prima sarcina, iar eu sunt mult mai obosita si imi e mult mai greu, dar ea sa fie sanatoasa ca eu oi zburda prin aprilie incolo

Alexa24+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna seara burtici

Paula sa stii ca nu trebuie sa te ingrijorezi. M<ie la analizele din primul trimestru cred ca pe la 12 saptamani mi-au iesit leucocitele 14.000 m-am impacientat atunci foarte rau. Doctora mea a zis sunt cam multe dar nu ingrijorator si a zis sa asteptam analizele din partea a doua a sarcinii pe care le fac sapta viitoare.
Am mers la un medic homeopat care mi-a recomandat echinaceea - regleaza activitatea leucocitelor si intareste organismul, pe care le-am luat si voi vedea sapt viitoare urmarile

Concluzia stai calma ca-i faci lui bebe rau. Nu sunt atat de multe, doctorul homeopat a zis ca la femeile insarcinate pot ajunge pana la 20.000.
O mica intrebare: Voi ce analize ati facut in al doilea trimestru de sarcina. Mie mi-a recomandat decat homeoleucograma, dar eu as vrea sa verif si calcemia, fier......Astept si va multumesc anticipat

Diana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Am uitat

Paula multe felicitari pentru baietel sa fiti sanatosi amandoi si sa fii linistita e cel mai important. Sarcina usoara in continuare si o nastere la fel

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Fetelor m-ati emotionat tare prin suportul vostru moral . Sunteti niste dulci toate si, nu e deloc gratuit ce spun, nu stiu ce m-as face fara voi! Incurajarile voastre imi dau aripi pentru a spera ca totul va fi bine, incurajarile voastre si miscarile bebelului meu, uneori rare. Peste trei saptamani merg sa repet Doppler cu niste emotii mai mari decat Casa Poporului. Pana atunci, insa, intru pe forum zilnic sa mai uit de tristete. Va pup si va doresc tot binele din lume, bebei sanatosi si nascuti la termen!

Rebiana 22+

Mergi la inceput

raisa, eu am facut homoleucograma completa, urocultura, examen complet urina, calciu ionic si total, magneziu, fier, tgo,tgp,proteine totale, glucoza,creatinina, hiv

paula si leucocitele mele sunt marite dar dr nu a zis nimic , valorile difera mult in sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor! Ati scris o gramada cat am lipsit eu. Am vazut ca mai sunt mamici cu ceva probleme la orizont dar sunt convinsa ca va fi bine si din martie aprilie ne intalnim in clubul scutecelor.Eu sunt bine. Vineri ne-am mutat in apartament desi mai sunt multe de facut. Cel mai rau e ca nu am reusit sa luam mobila de bucatarie. Azi am mers plina de speranta in Auchan si M Bricolage dar nu se potrivea mai nimic.
Eu sunt bine in ciuda oboselii. De carat nu am carat mai nimic eu. in schimb am impachetat si despachetat totul. Bebe misca in voie in fiecare zi si destul de mult. Se agita cel mai mult cand ma asez in pat. Si pe mine ma doare burta (probabil niste ligamente) cand ma ridic sau cand ma rasucesc in pat.
Am reusit si sa racesc cu toata nebunia asta cu mutatul. Stiti ce pot lua? Pana acum am baut ceai cu miere si lamaie si m-a ajutat. Ma doare putin gatul si-mi curge nasul in rest nimic. Asa ca sunt optimista ca-mi va trece repede.
Vineri ma duc la ecografia de control pentru chestia aia cu ventricolul marit. Sper sa fie totul bine.
Mai astept sfaturi pentru raceala. Va doresc numai bine.

Mergi la inceput

tzuna, pt nas poti folosi spray cu apa de mare, si in caz de febra si paracetamol, in rest miere ,lamaie, multe lichide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna fetelor cu burtici,

Ma alatur si eu sustinatoarelor Rebianei si ii spun sa aiba
incredere si sa gandeasca pozitiv.Mai ales cand sti ca ai atatea
suflete care iti tin moralul.
Felicitari Paulei pentru baietel.

As vrea sa va intreb si eu fetelor ce ati facut cand ati avut dureri de spate.Am de cateva zile jungiuri la coapsa dreapta si la spate.

Totodata as vrea sa va intreb daca stiti ceva de maternitatea de la Universitar.

Multam ,

Cami +20 Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

CAmitu eu am nascut la Universitar cu Dna Dr. Grigoiu. Despre maternitate, dupa mine a fost ok. Am stat pe A4, intr-un salon cu 2 paturi (foarte curat si placut) - cel din capat de langa balcon. Mi-am luat camasa de noapte, dar am, pus-o in penultima zi (am stat de vineri dimineata pana luni la pranz). Iti dau ei camasa pentru nastere.

Pupici

Aurasa Alexandru 23+ si Catalin (3.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Buna dimineata!

Rebiana, fii linistita! Totul va fi bine in final!

Noi ne-am mutat in acest weekend si de 2 zile nu am vazut nici TV nici calculator. A fost obositor si stresant, dar acuma suntem in casa noua Inca mai avem probleme cu descoperitul lucrurilor prin casa, ca nu mai stiu care pe unde sunt, dar in cateva saptamani se rezolva, ne obisnuim noi cu noile "lacasuri"
Acuma ca am scapat de problema cu mutatul, pot sa am mai multa grija de mine si de bebe mic - ca din pacate in ultimele zile nu am prea apucat sa stau jos suficient sau sa mananc la ore regulate. Sambata am uitat sa imi iau si vitaminele . Dar am promis ca nu o sa mai fac asa ceva!

Gata povestea!
si o zi linistita tuturor!

AMR pana apare martisorul...

Mergi la inceput