Mamici de martie – aprilie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 29
Selene spune:
Vai, am ajuns pe pag. 2!
Sa indreptam repede situatia! 
Rebiana, te inteleg perfect! Si eu am aceeasi stare de lene si ma misc pt ca trebuie, ca altfel as dormi toata ziua!

AMR pana apare martisorul...
roxygeo spune:
Am revenit ca sa va spun
pe ziua de azi!
Apropo am fost la cabinet (ca io il am aici la serviciu), si am vorbit cu un dr. apropo de IR pe arterele alea
, cica sa nu ma stresez, sa maninc bine si sa ma odihnesc...si am zis vai da` ce simplu e!!!!!!!
...ca din gura si mie imi iese frumos....in consecinta mi-am facut cerere de libere, ca am destule de luat.... asa ca din 20.12 pina pe 08.01 nu mai vin la serviciu...
Va pupic si mai vorbim
lauramar spune:
LA MULTI ANI BiancaM si Gandacel
Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti! Astazi am lenevit iar toata ziua (aproape) in afara de faptul ca am gatit nu am mai facut nimic.Cu mancarea nu avem probleme nu imi plac cartofii prajiti deci am noroc sucuri doar facute de mine in rest apa, fructe si mancare normala nu prea mananc salate si nici lactate nu mi-au placut niciodata dar ma mai chinui din cand in cand si ma gandesc ca o fac pt. pitica mea.Cred ca abia de acum incepe greul cu dormitul, intorsul in pat si chiar facutul baii.Mie cel mai greu imi este sa ma incalt am noroc cu sotul ca o face el .Nu stiu ce vom face mai incolo cand vom avea
de marimea asta.Dar cum am mai spus eu sunt o fire optimista si sper sa trecem cu toate peste aceste greutati pe care le intampinam acum gandindu-ne la minunile ce ne asteapta
.Va pup pe toate si mai vorbim maine

roxanici spune:
Madmat, nu iti fa griji ca nu ai vazut putza 2d, o sa ai timp sa o vezi live pana o sa te saturi.
Elyanne te asteptam cu ultimele noutati despre bebelusi.
Fetelor, nu e prea devreme sa incepem sa ne vaitam ca e greu, ca ne simtim mari, lenese si neajutorate?
Io ma dau viteaza acu da sa nu va inchipuiti ca nu gafai daca urc 2 etaje![]()
roxana
25+
tzuna spune:
Fetelor sunteti niste dragute. Cred ca pana la urma ne luam canapeau aia de piele. dar asta joi cand ne ducem dupa mobila de bucatarie ca nu mai avem timp pana acum. Imi pare rau ca nu am luat-o ieri cand am vazut-o.
MADA_Roz stiu cum e sa te simti inutila la chestia cu mutatul. Dar sa stii ca sunt multe chestii pe care le poti face fara sa te pui in pericol. Eu am asezat totul in cutii, apoi le-am desfacut la noua locuinta (fara sa ridic cutiile evident), am pus rostul la gresia din bucatarie, am umblat cu contractele pe la electrica, cablu, net etc. Faci si tu ce poti. Bine ca v-ati mutat acum ca dupa sarbatori ne va fi mai greu.
Azi am fost la serviciu. A fost ok, copilasii mai cumintei ca de obicei... Gardinita e decorata pentru sarbatori, copii fac repetitii pe sala, in fata clasei unde-mi tin eu orele si-i asa frumos.... Maine am si clasele 1 si a 4-a si sper sa fie si ei linistiti ca de la ora 18.00 am examen la master. Sunt varza. Sunt in urma cu proiectele dar parca nu ma pot hotara sa inghet semestrul. Poate mai am o sansa sa termin.
Bebe e bine, misca tot timpul. A inceput sa miste sper baza burtii si cred ca apasa pe col. Nu cred ca-i asa bine mai ales ca eu am avut probleme cu colul la inceput. Cica ar ajuta centurile alea pentru gravide. Stiti cat costa si de unde-mi pot lua? Si astea sunt pe marimi sau cum trebuiesc alese?
In rest pe mine nu ma doare decat spatele (coloana in partea de jos) dar rezist. Picioarele se umfla doar spre seara.. De mancat mananc cam de toate dar destul de sanatos. Cartofi prajiti am mancat de 2 ori la Mc Donald's ca muream de foame dupa ce iesisem de la lucru si tb sa merg la cursuri. M-am simtit asa vinovata ca am mancat cartofi prajiti incat mi-am luat si o salata asortata. Sucuri nesanatoase nu beau decat in vizite dar in schimb mananc dulciuri (si se vede ca am luat 8 kg la 1.55 m ai mei). Eu nu iau vitamine ca dna dr mi-a zis ca nu e nevoie dc mananc multe fructe si legume.Iau in schimb Tardyferon care ma constipa la culme. M-au disperat pastilele astea. Nu mai stiu ce sa fac. Vineri cand ma duc la control vb cu dna dr ca nu mai pot. Si auzisem ca nu-i bine sa te constipi ca poate duce la contractii si eu sunt numai constipata indiferent cate fructe mananc. Cam asta e tot. Ma intorc la invatat. Mi-a prins bine pauza asta.
26+
raldi spune:
Buna seara fetelor. De multa vreme va citesc. Sunt insarcinata in 26 de saptamani si o zi, DPN 18 martie, fetita si totul este bine mai putin cateva lucruri. Cine ma poate ajuta cu informatii, am fost sambata la Dr. Iosup 4D, mi-a spus ca bebe este super, dar eu as avea colul de 2 cm, placenta grad 2 si ca a imbatranit mai devreme, copilul este cu capul in jos spre stanga si ca am 2 calculi pe placenta. Astazi de dimineata am fost la doctorul meu ( Filipescu, elias) m-a pus pe masa m-a controlat si mi-a spus ca este ok colul. Ce sa mai inteleg din toate astea. Va rog sa-mi spuneti parerea voastra. Va multumesc.
dumitrescu
roxanici spune:
Raldi, in primul rand bine ai venit printre noi.... te trecem pe listuta dar sa ne dai UM si daca vrei si data nasterii tale.
Despre restul....eu zic sa ai incredere in medicul tau ginecolog.
Dr Iosup este de specialitate ecografist si ce stie el mai bine sa faca este sa masoare si sa vada. Lasa ginecologul sa traga concluziile si nu te indoi de el. Daca chiar esti in dubii, mai mergi la un ginecolog sa vezi si o a doua parere.
Sanatate si numai ganduri bune
roxana
25+
nunuti spune:
Dragi gravidute,
Si eu sunt o mamica de martie-aprilie 2007, care v-a citit cu asiduitate de cand am aflat vestea cea buna si total neasteptata
pe 3 august.
Am 28 de ani, data nasterii: 29.07.1978, UM (cred): 14.06.2006, DPN:22.03.2007.
Dupa cum mi s-a confirmat repetat
la gineco, astept o fetita.
Sper sa ma primiti in randul vostru........desi m-am trezit cam tarzior si o sa incerc sa nu mai stau asa in conul de umbra, ca pana acum
raldi spune:
Roxanici , multumesc pentru raspuns, am incredere in doctorul meu, mai ales ca fac ecografie la el din 2 in 2 saptamani, asa ca daca era ceva cu colul presupun ca vedea de atata timp, nu crezi?
Am si contractii nedureroase de trei saptamani, am inteles ca sunt normale. Mi-a dat sa iau nospa si scobutil supozitoare. UM este 12 iunie, iar data mea de nastere 21.01.1980. Multumesc mult.
dumitrescu
magdutah spune:
Buna seara si bun venit noilor
,
pe zi ce trece
se tot largeste !
Eu am fost la gimnastica in apa! E asa de bine! In apa uiti cat de
esti ... Azi am avut un program de dans in apa
si in final un pic de gimnastica
! Recomand tuturor sa incerce asa ceva! Initial nu prea vroiam sa ma duc ca mi s-a parut cam scump si totusi am zis ca un pic de miscare nu strica nici mie nici lui BB.
Mai trebuie sa imi iau un costum de baie sau macar un alt sutien
caci eu am schimbat deja 2 numere la sutien si de abia mai sta pe mine
!!!
Azi noapte mi-a fost greu sa dorm pe partea stanga, simteam ca amortesc cu totul ... si toata ziua la Uni. mi-am simtit mana amortita! Sper maine sa nu mai fie la fel. Pana acum ma trezeam doar cu mana putin amortita si la o ora trecea, dar vad ca incepe sa se agraveze! Doctorul imi recomnadase luna trecuta ceai de urzica! Inca nu am luat, am sa mai caut pe net sa vad la ce este recomandat si cat de bun este! Voi ati baut pana acum ? Cand eram la mama acasa mai facea urzici prajite, imi placeau cu mamaliga si usturoi ... dar ceai, parca nu stiu cum
![]()
Cam atat! Ma duc la bucatarie caci am pus la foc o tocanita cu cartofi si mazare si sa nu se arda caci acusica vine si sotul de la munca si o sa ceara de mancare !
Va pup pe burtici ! Somn usor, vise placute si BB-ei sanatosi !
Magda
http://mfoca.myphotoalbum.com/