Mamici de martie – aprilie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 28
RaisaFudulu spune:
Salutare burtici
La multi ani !
Biancam

Gandacel

Multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor. Sarcini usoare in continuare.
Pupici si distractie placuta diseara
Diana
22+ 
suzy78 spune:
La Multi Ani, BiancaM si Gandacel!!!
Vin si eu la raport de luni dimineata.,.......desi in afara de arsuri la stomac nu prea am ce raporta.......
De craciun noi stam acasa cu parintii ......iar de rev mergem la cabana in Borsa 5 zile......doctora mea zice ca daca ma simt ok nu este contraindicat sa mergem undeva....
MIHAELA,nu ai de ce sa-ti faci probleme cu avionul......este chiar ok....eu am fost in luna 4-a in grecia si nu am intampinat probleme....
In rest eu astept minivacanta de sarbatori si mai vin luna ian la job....de la 1 feb merg pe maternitate
Suzy
28+ 
LuizaS spune:
Saluatare
-dute!
Ne-am intors aseara din plimbari...
A fost un week-end frumos am fost la parinti, a fost ziua tatalui meu si ne-am simtit foooaaaarte bine. L-a simtit si mama pe BB
i-a dat un sut
.
In rest suntem binisor fara probleme majore.
Ba ar fi una ....greutatea ......eu am luat 10 Kg si ma tot cearta doctorita ca zice ca nu-i bine sa iau mai mult de 12.E adevarat ca am inceput sa ma simt ca o balenuta
si incerc sa ma controlez la dulciuri ca in rest nu prea fac excese sunt destul de mofturoasa la mancare.
Noi de Craciun
mergem la parinti (in provincie)ca sarbatorile asa sunt frumoase iar de revelion la munte intr-o cabana cu prietenii.....in alti ani mergeam acolo si pt ski ... acum o sa fiu cumintica si o sa ma odihnesc.
Felicitari pentru Tzontzonel Ellaniss Roxigeo si Stefaniya care au aflat de curand ce poarta in burtica!!! Sa va bucurati de bebelusi sa fiti sanatoase si sarcini usoare in continuare !!!
Mihaelaaa concediu placut si sa stii ca mie mi-a placut cu avionul si eu am fost tot prima data numai ca nu eram insarcinata atunci.
Absoluta sper sa tolerez bine Tardyferon-ul ...daca nu oricum iti multumesc pentru alternativa...daca o sa fie cazul..am sa vorbesc si cu doctorita mea.
Roxanici multumim pentru promptitudinea cu care ne actualizezi datele....(carucioare) si as vrea sa te rog sa imi adaugi si mie la listuta ziua de nastere. Probabil ca eu nu am comunicat-o atunci la inscriere...nu mai retin.13.03.1972.
Va 

23+6 
loina_ln spune:
Gandacel
Biancam 
roxygeo, felicitari pentru rezultatul bun de la eco si pentru fetita 
madmat te asteptam cu vesti..
eu raportez dupa un week-end plin: musafiri, mers la
pentru controlul lunar....si multa 
musafiri au fost socri cu tot alaiul si
, si
si
. dupa masa, m-am dus direct in pat si spre surprinderea mea cand m-am intors in bucatarie totul era luna si la locul lui ...eram asa de bucuroasa.....socrosenia a primit o bila alba..
dr. mea mi-a dat in continuare tratament cu duphaston, vitamine si nos-pa pana la urmatorul control+eco la 28sapt. in rest..probleme nu sunt...deci totul este ok...numai ca am uitat sa o intreb despre
..asa ca pana data viitoare tot cu portia...

despre mancare: pana acum nici eu nu m-am abtinut de la nimic...cartofi prajiti..
sunt pe primul loc..
, sucuri cu acid, cate putin icre, pate, si...multa varza murata...
inainte sa fiu gravi o faceam si eu pe lupul moralist spunandu-mi ca nu o sa mananc niciodatata atat de nesatatos...si acum....parca numai astea sunt bune...
cu 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"
LuizaS spune:
LA MULTI ANI 

Biancam si gandacel si tot ce va doriti sa se implineasca !
Sa fiti iubite, fericite, sa aveti bebelusi sanatosi, sarcini usoare si nasteri tot asa !!! 

laura_oana spune:
buna burtici...
noi venim la raport........ce e drept cam tarziu.....pt ca am fost "urechiata"( nu spun de cine)
, ca nu mai scriu pe forum.SI ARE MARE DREPTATE.
EI BINE VA CER IERTARE CA NU AM MAI SCRIS DE FOARTE MULT TIMP, SI VA ROG FRUMOS SA MA IERTATI 
NOI AM FOST LA DOCTOR SI SUNTEM IN GRAFIC, AVEM 818 GR LA 25 SAPTAMANI FIX.TOATE SUNT LA LOCUL LOR E CLAR BAIETEL PT CA AM VAZUT,
CE COMOARA ARE INTRE PICIORUSE.
incerc sa pun si poza sa speram ca reusesc.
voi revenii cu informatii .
VA PUP PE TOATE.
carmenefr spune:
La multi ani, BiancaM si Gandacel!!!

Sa fiti sanatoase si fericite!!
Despre noi, ce sa va spunem, suntem maaaari(vreo 8kg in plus)
,doar pe burta puse(mai intai apare burta, apoi si eu
),oboseala, noaptea imi amortesc mainile si picioarele,as avea nevoie de o vacanta...Din pacate la noi se lucreaza si sambata, deci iclusiv 23dec,iar vacanta vom avea doar zilele legale libere...Eu mai am vreo 3sapt de concediu pe 2006, insa sefa mea s-a gandit la altii, mai putin la mine![]()
![]()
, si in loc sa intru de azi in concediu, o sa intru din ianuarie![]()
Asa ca mai avem de tras...Noroc cu sotul ca nu are progr fix la serviciu, si ma aduce si pe mine la munca(am de mers cu ratb, cu max-taxi)...Mers in picioare, zdruncinat rrrau,o placere!!!![]()
Bb ca ma face sa uit de probleme, e ff activ,dar si cuminte(cand e de dormit, dormim amandoi),de cum ma trezesc, se trezeste si el, la masa e fff agitat,e smecher cu noi....Asa cu bb Teo
Si noua ne plac cartofii prajiti
, mai mancam si prostii, dar in principiu incerc sa bag muuulte fructe.Cel putin juma' de kg(imi si plac!!).Vitaminele le iau eventual dupa ce am mancat citrice(cica se absoarbe mai bine fierul).
Si am si eu niste dureri in zona genitala(cam asa le localizez), s-o intreb pe doctora in seara asta de la m-ar putea durea.
Aseara in cada am constat ca de-abia am loc singura....vb unor fete, greul de-abia incepe!!!![]()
Noi Craciunul in facem acasa, cu parintii,iar de Revelion n-o sa mai plecam pe nicaieri, o sa petrecem cu prietenii in Buc, deh, bugetul e mai mic anul asta, ca avem cheltuieli!!!![]()
(i-am cumparat scaunel de masina sambata, urmeaza patutul...)
Cam asa cu noi. Hai ca m-am intins la scris....![]()
Va pupam.
25s+5
carmen
elyanne spune:
La multi ani, BiancaM si Gandacel! 
Plec la dr. si abia astept sa vad ce mai imi zice despre baietii mei
... revin cu detalii cand reusesc sa ajung acasa... probabil pe seara 
Eliana (24 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
madmat spune:
buna ziua
.
noi acuma ne am intors de la eco 3d/4d.
sunt multumita baietelul lui mami este sanatosai, cateva zile mai mare decat varsta sarcini,numai ca am fost putin dezamagita pt ca se vedea ca amandoi medici care au fost nu se prea pricepea la eco de 3d/4d si sunt dintre cei mai bun medici in oradea dar m_am bucurat ca bb meu este sanatos am vazut fata si cum sugea degetul se vedea clar dar cand am spus ca vreau sa vad si putza la 2d se vedea clar dar la 3d/4d habar nu aveau, orcum am inregistrat totul la DVD,pt ca numai asa stiau poze habar nu aveau cum se faceau,in fine stim noi cum sa facem poze de la DVD .
cam atata sunt foarte bucuroasa pt ca eu am RH negativ si ma treceau multe gandur rele prin cap,totusi tati care este rezident la ginecologie ne mai linista.am scris prea multe
LA MULTI AN BIANCAM SI GANDECE
VA PUP
matilda
24
Rebiana27 spune:
La multi ani Bianca si Gandacel!!!
Oboseala, oboseala si iar oboseala... asa as caracteriza eu perioada prin care trec. De fapt pe cine mint eu... e vorba de LENE! Nu am chef sa fac nimic, abia imi tarai oasele amortite si ma gandesc cu groaza ca de abia de acum incolo vine greul! Fac tot ce trebuie facut (asa ca de forta majora ca altfel as sta nemancata) dar cu viteza melcului. Si citeam de o graviduta de-a noastra ca are multa energie. Da-mi si mie putina!!!
In alta ordine de idei... o duc binisor; galusca misca ca de obicei, nici mai mult nici mai putin! Ii citesc cate o poveste in fiecare seara si-i vorbesc permanent, mangai burtica... il iubesc!
Despre canapele de piele ecologica eu am numai cuvinte bune. Am si eu dar de nuanta inchisa si sunt multumita de cum s-a intretinut.
Mai intru si mai tarziu. Ma duc pe la bucatarie sa fac pe gospodina!
Pupici!
Rebiana
23+