Miresele anului 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 25
aka spune:
Hristos a inviat
Paste Fericit alaturi de cei dragi 
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
anangel_lexi spune:
Neata tuturor si HRISTOS A INVIAT!
Sper ca ati petrecut frumos!
Rox, multumim mult pt aprecieri!
Monique, wow, gata, Andrei a intrecut-o pe Maria la greutate! 
Avem si noi cateva poze "calde" incepand cu asta
Pupici tuturor!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
kriss79 spune:
Adevarat A Inviat!!
Cum ati petrecut de Paste?
Noi am fost la munte, la Brosteni in Suceava si ne-am odihnit, iar maine mergem la eco.
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina
11+
anangel_lexi spune:
Kriss, bafta multa maine la eco, poate aflati si ce este![]()
Noi am stat acasa ca nu putem pleca pe nicaieri cu Maria, am deschis subiect si la cabinetul psi pe tema asta!
Sunt fff suparata!![]()

de
anangel_lexi spune:
Tocmai am aflat ca o fosta miresica de 2005 va fi mamica de sept-oct 2007. E vorba de Si_bv! Felicitari Si! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Din pacate n-am regasit-o pe listuta.
de
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Tocmai am aflat ca o fosta miresica de 2005 va fi mamica de sept-oct 2007. E vorba de Si_bv! Felicitari Si! Sarcina usoara si bebe sanatos!Din pacate n-am regasit-o pe listuta.
de
Nu era in lista mireselor si nu o gasesc nici la Mamici de sept-oct `07..
Felicitari si sarcina usoara, Si_bv!!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina
11+
anangel_lexi spune:
Ce liniste e pe-aici! Mamicute, gravidute si celelalte foste miresici, pe unde umblati???
de
rally spune:
eu sunt aici!cam rar ce-i drept...
n-am nici o noutate pentru voi; deocamdata suntem cam egoisti si vrem totul doar pentru noi; sper sa ne treaca repede....
vad ca voi sunteti ok, bebeii cresc si sunt super frumosi; chiar aseara mi-am facut curat in sifonier si am dat peste rochia de mireasa - normal ca m-a apucat nostalgia ca doar nu sunt din piatra si am dat fuguta la PC sa-mi pun DVD-urile...parca i-a mai trecut din stralucirea de atunci sau mi se pare mie unde am vazut-o asa sifonata si stransa intr-o punga..
o zi buna va doresc
anangel_lexi spune:
Rally, si pe mine ma mai apuca nostalgia si atunci ma uit la videoclipul de la nunta.
Kriss, ce-ai facut la eco?
de
kriss79 spune:
Ieri l-am vazut pe bebe, are 2 maini, 2 picioare, coloana vertebrala, inimioara..cam asta am vazut.. la inceput statea cu spatele la noi si cu capul in jos, si dupa cateva apasari pe burtica, a inceput sa se miste si sa dea din membre:) era tare haios..
Valorile sunt in general bune, are 9,6cm, pliul nucal e de 1,8mm..
Mai am de facut niste analize si urmeaza sa ma duc iar peste 5 sapt pt. eco morfologica si daca va fi cazul..la triplu test..
Cristina
12+