Miresele anului 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 14
anangel_lexi spune:
Buna fetelor.
Ioana, un baietel grasun si iubitor de mami! Maria e bine, dar ne chinuim ca hotii de cai cu ea cu mancarea. Plangeeee de zici ca-i dam otrava. De maine incepem sa-i dam cereale, poate-poate o convingem. Nu mi-a luat in 2 luni decat 1 kg In fine, trecem noi peste toate. In plus, am impresia ca deja ii apare primul dintisor
In alta ordine de idei, olguttza, andreea_c, ce mai faceti, fetelor? Cum va simtiti? Olguttza, felicitari pt. si sarcina usoara in continuare!
Biby, si eu astept vestea cea buna! La fel si de la Nusha!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria
aka spune:
Maria Cornelia
Lexi sa-ti traiasca, si sa aiba mult noroc. Si tie multa rabdare pentru inceperea diversificarii .
Noi suntem la capitolul colici care nu se manifesta decat noaptea de la 23 la 2. In rest ziua suntem cumintele.
Va pupam pe toate si asteptam vesti bune de la aspirante .
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina
varsta Maria Cristina
anangel_lexi spune:
aka, multumim pentru urari, va uram si noi pentru Maria voastra la multi ani, sa fie sanatoasa si fericita! Bafta cu colicii, Maria se calma foarte bine daca ii dadeam cate 15 picaturi de Sab Simplex in biberon si dupa masa ii dadeam o lingurita de Gripe Baby Water. Acum avem alte belele: ne apare primul dintisor si suntem extrem de irascibila!
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria
anangel_lexi spune:
Alyna, multumim frumos pentru mesajul din guestbook si felicitari si tie pentru . Stiam ca vei avea baietel ca urmaresc cu interes odiseele de 2007 sa vad ce mai fac fostele noastre miresici. De asemenea, felicitari andreei_c tot pentru un carucior bleu
Sarcini usoare si baietei sanatosi tun!
Alyna24 spune:
Buna, foste miresici de 2005!
Imi era asa dor de voi ca am intrat sa vad ce mai faceti!Vad ca unele dintre voi aveti deja bambinei!Sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Anangel, ai o fetita superba!Sa-ti traiasca si sa fie cuminte, sanatoasa si sa va aduca NUMAI BUCURII!
Nu stiu ce a patit exact Biby insa ii doresc sa fie sanatoasa si sa-si rezolve problemele!
PS:N-am apucat sa va citesc tot ce mai scrieti pe aici!Mai nou intriu la mamici de mai-iunie 2007!
Sunt in sarcinata in 23 sapt si am ceva probleme:colica renala, tensiune in arterele uterine!Bebe se dezvolta dar mai greu , e cam mititel, sub medie!Incerc sa ma ingrijesc dar deja am innebunit sa stau in casa!Mai ies eu dar nu am voie sa fac efort de nici un fel!Sper sa fie bine!
Incerc sa va citesc mai des si sa va mai scriu din cand in cand!
Va pupicesc si sa va traiasca bebeii!
23+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna24 spune:
Acum am dat peste un link unde se sccria despre ce are Biby!
Biby, sincer imi pare rau insa ai speranta!Dumnezeu e mare!Sunt alaturi de tine!
Pupici!
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
aka spune:
Ioana 81
sa fii sanatoasa, fericita si Andrei Vladimir sa iti aduca numai bucurii.
Am vazut ca l-ai pus pe olita. Felicitari pentru reusita. Nepotica mea are un an si 4 luni si nici acum nu sta. Nici pomeneala sa faca. De cand ai inceput sa-l pui?
Pupici la toata lumea .
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina
varsta Maria Cristina
bibyrox spune:
FETELOR VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOATE CUVINTELE SI GANDURILE VOASTRE BUNE!!!! Pur si simplu am ramas fara cuvinte... mi-au dat lacrimile ca am atatea prietene adevarate! Va multumesc ca existati aici si in sufletul meu!
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
acina spune:
Biby iubita suntem slaturi de tine si asteptam ziua aia in care osa fie o veste buna pe bune.
Pupici multi .
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
olim spune:
salutare,
nu ma gandeam sa mai gasesc acest subiect!A trecut ceva timp de la nunta, nu?
Promit sa trec mai des