Aveti catel in casa?
Raspunsuri - Pagina 4
ammuntean spune:
Noi avem o fetita de 9 luni si un boxer de 4 ani jumate. Nicio clipa nu s-a pus problema sa dam cainele. La inceput au stat in camere separate, dar nu pt mult timp. Acum Petra umbla in patru labe peste tot, e mereu calare pe caine, ii fura jucariile, chiuie cand il vede, ii baga mana in gura, nas, ochi. Max e f protector cu ea, in special in parc, nu prea se mai joaca, sta mai mereu langa Petra si o pazeste, nici el nu stie de ce exact. Fata se bucura mult cand vin si ceilalti caini la ea, iar daca o si ling, e in culmea fericirii.
Nu i-as desparti pt nimic in lume, chiar daca uneori mi-e greu sa ies cu amandoi, sa fac curat mai des etc.
ralcat spune:
Cronologic vorbind: fata, blonda, caniche, 9 ani in curand + baiat, blonziu si el, uman pana la proba contrarie, 1 an. Mi-a fost foarte greu sa controlez interactiunea dintre ei, mai ales de cand bebe atomix a luat-o la goana prin casa, si a inceput sa adune tot ce se gaseste pe jos. Iar blonda, iubacioasa si disperata ii lingea plasa patului, ca daca tot nu ajungea la copil ... macar patul sa-l pape.
Si dupa ce am mai studiat si am mai ascultat si de medicul caruia ii datorez minunea de a fi mama, am acceptat ca momentan e mai bine sa foe separati.
Asa, e copii care cresc cu animale au numai de castigat, dar pana la 5 ani sistemul lor imunitar poate da rateuri intalnirilor cu ce poate veni de afara pe blana unui catzel. Si desi mi-am rupt inima acceptand, am fost de acord ca blonda mea fata sa stea temporar la o buna prietena cu care se iubeste de ani de zile. Ma simt o mama criminala, nu mai dorm de cand am trimis-o in deplasare si am cel mai infect sentiment de vinovatie. Dar ... sper ca am facut ce trebuia pentru bebe.
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
hevia spune:
noi avem un samoyedo.acum este pedepsit pe balcon...saracu``.este foarte bun si fiica mea e foarte fericita cand il vede...cand o sa creasca (copilul)va mai povestesc.
crissa2007 spune:
In casa in nici un caz.Baietelul meu iubeste enorm caini,sunt convinsa ca un caine ar fi stimul excelent.Avantaje/Dezavantaje, nu pot sa ma hotarasc
anelis4u spune:
quote:
Originally posted by Bubamara
Am un Amstaff de 6 ani si un bb de 1 an. Sunt cei mai buni prieteni, nu m-am gandit sa dau catelul, desi mi-au zis prietenii ca fiind din rasa "periculoasa" bla-bla. O iubeste pe fii-mea de nu mai poate. O linge, o pupa (e deparazitata si vaccinata cateaua), se baga in sufletul ei, doar doar o mangaie mai mult. E o placere sa le privesti pe amandoua la joaca.
Intr-adevar, e greu cu parul, desi are blana scurta, dar asta este. Dau cu aspiratorul foarte des, spal, ce sa-i faci, am doi copii doar, nu?
Raluca si Maria (07.12.2005)
Raluca ce coincidenta!!Si noi tot una bucata Amstaff si una bucata copilut+un pisic...Dar la noi numai baieti..Deci raportez:
Tazmanian(Amstaff) 7 ani(pe 5 feb)+Mircea 4 ani (gaza din dotare)+Mutzu 7 ani pisic(maidanez sadea) nebunic....
Si sunt tare mandra de toti 3 ..
va imbratisam cu drag
Mircea(02.07.2002) si Anne
POZE
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO
Lacrimi pentru Paul
anky spune:
Noi avem o cockerita spaniola si e super atasata de copii si copiii de ea
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key of your hart"
anaisanais spune:
Eu am 1 bucata caine Fox terrier femela -Dina si 1 bucata copil de 2 ani si 7 luni Vladi. Avantaj: copil, deoarece Dina este martira casei: Vladi se urca pe ea, doarme cu capul pe burtica ei, o iubeste tragand-o de urechi si de labe,o hraneste din mancarea lui si cu toate acestea Dina il apara si il iubeste pe Vladi mai mult decat am fi crezut noi, desi Dina are 11 ani. Chiar nu as renunta la Dina.Si nici Vladi!
AnaVanOnna spune:
Buna fetelor. Si eu am un baietel de 3 luni si un catea de 11 saptamani. Cateaua am primit-o cadou de la prietenul meu de Sf. Valentin. E o shiba inu. Si am de gand in curand sa cumpar si un mascul. Nu cred ca e o problema pentru copil atata timp cat catelul e vaccinat si deparazitat. Va pup
Constandis MAria
Tala spune:
am o pitica bishonica care a suferit cumplit cand am dat-o jos din pat (dormea PE noi) si afara din camera. Acum s-a resemnat, puiul nostru are deja 5 luni jumate si rade de se prapadeste cand o vede. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand o sa inceapa sa mearga si o sa-l linga pe ochi, o sa se certe pe jucarii sau or sa-si imparta mancarea, mai ales ca sunt maniaca cu igiena. Ideea este ca n-as fi putut renunta la ea, este o responsabilitate pe care mi-am asumat-o cand am cumparat-o.
asi spune:
Daca as avea curte asa avea si caine.Pentru mine un caine si un copil intr-un apartament de bloc nu se potriveste.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.