Doar un chip fara riduri oglindeste frumusetea?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Nu am nimic de adaugat. Iata-ti primul si ultimul post de pe acest thread:

"De ce sa nu ai curaj?Super ideea!Sa ne scoatem ochii?Am pretentii la tine!Dupa postari "pari" culta ,ma faci sa imi schimb parerea.."

"...chiar nu doream sa deviez de la subiect..Dar chiar inteleg de ce unele persoane trebuie sa stea sa comenteze parerea altuia,cand esti liber sa iti exprimi opinia in legatura cu Subiectul si nu vis-a-vis de inteligenta celorlalti ...

p.s. - am incheiat :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ficusia spune:

au si ridurile frumusetea si eleganta lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Doar un chip fara riduri oglindeste frumusetea?

Cred ca depinde f mult si de punctul de referinta, de "oglinda" in fata careia ne expunem...ca daca oglinda are 25 de ani, ridurile nu vor fi probabil estetice...insa in contextul unei medii de varsta a 3-a, unele riduri au sanse se fie apreciate ca si senzuale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Toate femeile in varsta pe care le-am cunoscut erau de parere ca timpul trece foarte necrutzator. Ca se trezeau intr-o buna dimineata si vedeau in oglinda un chip strain pe care il acceptau cu greu ca fiind al lor. Ca e ciudata senzatia de a te simti in interior acelasi tanar de 30 de ani, capabil sa iubeasca, sa se indragosteasca dar in oglinda sa fie o masca. Nu stiu cate din aceste ganduri voi avea si eu. Adevarul e ca batranetea o simti din ce in ce mai urata, pe masura ce trece timpul si apar ridurile, cade parul, se lasa muschii. Dar e un proces absolut natural. Suntem construiti in asa fel incat imbatranim. Eu cred ca totul se reduce la acceptare de sine, a te simti bine in propria piele, a incerca sa lasi o urma de fapte bune ca urmare a trecerii tale prin viata. Si apoi normal ca in opinia mea conteaza mult prioritatile, sistemul de valori. M-am intrebat la un moment dat cum isi continua viata oamenii mutilati in accidente sau si mai rau cei mutilati de altii. E clar ca frumusete nu exista decat ca o imbinare superba intre frumusete sufleteasca, fizica sau de personalitate.
La un moment dat am vazut la Oprah o chestie care m-ia miscat pana si ultima particica de inima. O femeie trece cu masina pe strada cand a vazut un copil de 4 ani atacat de 3 caini. A oprit, a cautat ceva sa poate sa-i imprastie, nu a gasit. Atunci s-a culcat peste copil si a stat neclintita fiind muscata de 100 si ceva de ori de fata, cap, maini, picioare, de peste tot. Au fost salvati amandoi de cativa oameni care din fericire au vazut totul. Acum era invitata femeia in show, cu urme oribile de muscaturi peste tot. Copilul a intrat si i-a multumit ca i-a salvat viata. Se pare ca el nu ar fi supravietuit atator muscaturi. La care raspunsul ei a fost ca e mama, are 2 copii si spera ca daca la un moment dat copiii ei vor fi intr-o situatie similara sa trimita D-zeu un om care sa poata face acelasi lucru pentru ei. In clipa aia era in ochii mei cel mai frumos om pe care l-am vazut vreodata....

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

quote:
Originally posted by OlgaTarziu

Toate femeile in varsta pe care le-am cunoscut erau de parere ca timpul trece foarte necrutzator. Ca se trezeau intr-o buna dimineata si vedeau in oglinda un chip strain pe care il acceptau cu greu ca fiind al lor. Ca e ciudata senzatia de a te simti in interior acelasi tanar de 30 de ani, capabil sa iubeasca, sa se indragosteasca dar in oglinda sa fie o masca. Nu stiu cate din aceste ganduri voi avea si eu. Adevarul e ca batranetea o simti din ce in ce mai urata, pe masura ce trece timpul si apar ridurile, cade parul, se lasa muschii. Dar e un proces absolut natural. Suntem construiti in asa fel incat imbatranim. Eu cred ca totul se reduce la acceptare de sine, a te simti bine in propria piele, a incerca sa lasi o urma de fapte bune ca urmare a trecerii tale prin viata. Si apoi normal ca in opinia mea conteaza mult prioritatile, sistemul de valori. M-am intrebat la un moment dat cum isi continua viata oamenii mutilati in accidente sau si mai rau cei mutilati de altii. E clar ca frumusete nu exista decat ca o imbinare superba intre frumusete sufleteasca, fizica sau de personalitate.
La un moment dat am vazut la Oprah o chestie care m-ia miscat pana si ultima particica de inima. O femeie trece cu masina pe strada cand a vazut un copil de 4 ani atacat de 3 caini. A oprit, a cautat ceva sa poate sa-i imprastie, nu a gasit. Atunci s-a culcat peste copil si a stat neclintita fiind muscata de 100 si ceva de ori de fata, cap, maini, picioare, de peste tot. Au fost salvati amandoi de cativa oameni care din fericire au vazut totul. Acum era invitata femeia in show, cu urme oribile de muscaturi peste tot. Copilul a intrat si i-a multumit ca i-a salvat viata. Se pare ca el nu ar fi supravietuit atator muscaturi. La care raspunsul ei a fost ca e mama, are 2 copii si spera ca daca la un moment dat copiii ei vor fi intr-o situatie similara sa trimita D-zeu un om care sa poata face acelasi lucru pentru ei. In clipa aia era in ochii mei cel mai frumos om pe care l-am vazut vreodata....

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Pe cat de emotionanta este povestirea pe atata este un mesaj pentru NOI fiecare..Foarte Frumos exemplu....Multumesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

Allure-acum am dat de mesaj . .sunt patita de altfel nu sunt singura care sunt jignita in mod gratuit ,dar poate candva se va lua o masura,scuze dar n-am putut rezista .hai sa lasam timpul sa rezolve ,omul ajuns la o varsta de peste 20 ani nu se mai poate ,,educa'' daca propia mama, nu a reusit sa-l educe..noi nici o sansa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

daca spunem "oglindeste frumosetea" ... ma bate gindul ca nu la frumusetea fizica ne referim.

Daca ne referim la cea fizica, lucrurile sint clare: da, doar un chip fara riduri, cu o dantura perfecta si acompaniat de un corp fara celulita poate fi "o frumusete".
Poate fi - nu este implicit.

Daca ne refierim la frumusestea interioara, atunci cred ca mai degraba un chip CU riduri o reflecta.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudormiha spune:

In legatura cu frumusetea femeii:
1.trebuie sa te ingrijesti de tine dupa parerea mea este cel mai important in viata unei femei.Iar pentru a fi frumoasa nu poti schimba fata sau chipul doar Dumnezeu este devina la acest aspect.
2.Orice femeie trebuie sa fie curata, dinti frumosi(albi), haine ingrijite si curate.
3.Coafatul este si el important, si amchiajul este important.
Va spun eu oricat de frumoasa esti va garantez ca in lumea asta 2 persoane te vor considera cea mai frumoasa femeie stii care sunt:
1.mama
2. sotul
Asta este parerea mea.
va multumesc

Mergi la inceput