Doar un chip fara riduri oglindeste frumusetea?
Raspunsuri - Pagina 4
mamy_taty spune:
quote:De ce sa nu ai curaj?Super ideea!Sa ne scoatem ochii?Am pretentii la tine!
Originally posted by Allure
mamy_taty
[/quote]
MaMitzo, aia era o vorbire figurativa, ca sa zic asa... Nu s-a nascut interlocutorul care sa ma intimideze pe mine.
Dupa cum am spus, discutiile teologice reprezinta un teren minat chiar si pentru cei cu ani grei de studiu in domeniu. Am avut in trecut nenumarate polemici pe subiectul esentei dumnezeirii cu persoane super educate si s-a lasat cu "paruiala filozofica" (asta e tot o figura de stil
Dovezile reale pentru a sustine o teorie sau alta sint practic INEXISTENTE. Totul tine de credinta. E drept ca in ecuatia credintei mele sint si niste factori reali, palpabili, dar ei fac parte din realitatea MEA, realitate oarecum subiectiva. Subiectivismul asta pe mine nu ma incurca, pe altii cu siguranta ca da.
Nu stiu daca ma intelegi...
Vorba englezului: "What for?"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
[/quote]ai dreptate!ceea ce mi se intampla mie nu are cum sa ti se intample si tie!Corect!Cat despre "paruiala" am interpretat gresit..Scuze..
mamy_taty
BillyBilly spune:
Allure, Mamy-taty hai sa postam ca sa invatam si sa ne dam cu parerea pt. ca ne simpatizam. Eu postez nu pt. ca "am ciocanul cel mai mare" ci din dorinta de a imparti si cu altii ceea ce stiu. Convingerea mea este ca de unde dau mi se da si mie, fie ca vine din forumul "Desprecopii" fie ca vine din cartea pe care o citesc sau din filmul pe care-l vizionez. Sunt convinsa ca mai sunt lucruri de aflat si nu m-ar speria un subiect depre cum arata si ce inseamna Dumnezeu, cu conditia ca discutia sa fie constructiva si sa se respecte parerile celorlalti.
Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald
Allure spune:
Billy, nu-sh dac-ai sesizat, eu nu ridic "ciocanul" decit ca sa ma apar, niciodata ca sa dau... Duduia "mamy" a fost ironica la adresa mea (o ironie extrem de ieftina, de altfel, ca mai toate postarile ei) si mi-am permis sa raspund cu aceeasi moneda ca nu cumva s-o dezamagesc din nou...
Cit despre subiectul religios, nu vad ce va impiedica sa-l deschideti fara mine.
Spui tu: "mai sunt lucruri de aflat si nu m-ar speria un subiect despre cum arata si ce inseamna Dumnezeu, cu conditia ca discutia sa fie constructiva si sa se respecte parerile celorlalti."
Iar eu spun ca nimeni nu stie cum arata si ce inseamna Dumnezeu. Repet: tine de credinta.
Cit de constructiva ar fi o astfel de discutie, ramine de vazut...
Dati-i drumul la subiect si, cine stie, daca discutia devine interesanta, poate ma opresc sa torn si eu putin "gaz pe foc" ![]()
Dance, sing, floss and travel. ![]()
mamy_taty spune:
quote:Iti admir felul de a pune 'problema"..imi dau seama ca esti o persoana matura..
Originally posted by BillyBilly
Allure, Mamy-taty hai sa postam ca sa invatam si sa ne dam cu parerea pt. ca ne simpatizam. Eu postez nu pt. ca "am ciocanul cel mai mare" ci din dorinta de a imparti si cu altii ceea ce stiu. Convingerea mea este ca de unde dau mi se da si mie, fie ca vine din forumul "Desprecopii" fie ca vine din cartea pe care o citesc sau din filmul pe care-l vizionez. Sunt convinsa ca mai sunt lucruri de aflat si nu m-ar speria un subiect depre cum arata si ce inseamna Dumnezeu, cu conditia ca discutia sa fie constructiva si sa se respecte parerile celorlalti.
Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald
mamy_taty spune:
quote:Duduie sau Cucoana ,cum vrei tu sa te intitulezi,ce inseamna la tine 'postari ieftine"?Primesti tu mai mult pentru postarile tale ?m-ai facut chiar curioasa..credeam ca subiectele sunt deschise pentru a impartii idei din partea membrilor ,veniti din toate categoriile..Dar cu persoane de "speta" si "inaltimea" dumneavostra stimata "duduie" noi ,astia mici nu ne mai vedem..
Originally posted by Allure
Billy, nu-sh dac-ai sesizat, eu nu ridic "ciocanul" decit ca sa ma apar, niciodata ca sa dau... Duduia "mamy" a fost ironica la adresa mea (o ironie extrem de ieftina, de altfel, ca mai toate postarile ei) si mi-am permis sa raspund cu aceeasi moneda ca nu cumva s-o dezamagesc din nou...![]()
Cit despre subiectul religios, nu vad ce va impiedica sa-l deschideti fara mine.
Spui tu: "mai sunt lucruri de aflat si nu m-ar speria un subiect despre cum arata si ce inseamna Dumnezeu, cu conditia ca discutia sa fie constructiva si sa se respecte parerile celorlalti."
Iar eu spun ca nimeni nu stie cum arata si ce inseamna Dumnezeu. Repet: tine de credinta.
Cit de constructiva ar fi o astfel de discutie, ramine de vazut...
Dati-i drumul la subiect si, cine stie, daca discutia devine interesanta, poate ma opresc sa torn si eu putin "gaz pe foc"
Nu sti cum arata si cine este defapt Dumnezeu?Ai auzit de Biblie?citeste-o si ai sa il cunosti..
Allure spune:
[/quote]
Duduie sau Cucoana ,cum vrei tu sa te intitulezi,ce inseamna la tine 'postari ieftine"?Primesti tu mai mult pentru postarile tale ?m-ai facut chiar curioasa..credeam ca subiectele sunt deschise pentru a impartii idei din partea membrilor ,veniti din toate categoriile..Dar cu persoane de "speta" si "inaltimea" dumneavostra stimata "duduie" noi ,astia mici nu ne mai vedem..
Nu sti cum arata si cine este defapt Dumnezeu?Ai auzit de Biblie?citeste-o si ai sa il cunosti..[/quote]
Ce-mi place mie cum iti dai singura cu ciocanul peste degete!!
S-o luam metodic:Gramatica nu stii nici de doi bani (ca la asta m-am referit cind am spus ca postarile tale sint ieftine, printre altele..) dar de tupeu nu duci lipsa de fel.
Nu te mai simti victimizata degeaba ca nu te ataca nimeni. Citeste-ti perlele de mai sus si vezi ca tu ai inceput cu atacul la persoana, insinuind ca eu n-as fi culta. Ha!
In al doilea rind nu mai baga si pe altii in oala cu tine ("noi, astia micii nu ne mai vedem...") ca eu n-am zis nimic de nimeni...Nu incerca sa dai proportii neadevarate acestui conflict de idei.
In al treilea rind, asa inculta cum insinuezi tu ca as fi, eu stiu sa fac diferenta intre vorbirea proprie si cea figurata, spre deosebire de tine...Ba chiar le folosesc pe ambele cu maiestrie, as zice eu, din cind in cind...alternativ, ca sa nu se plictiseasca "auditoriul".
Religia este un subiect filozofic prin excelenta iar eu aleg sa nu-l discut cu tine. Punct. Stiu cine este Dumnezeu si ce-a facut El pentru mine. Iar in acelasi timp nu stiu. Asta inseamna filozofia. Niciodata nu da raspunsuri ci ridica mai multe intrebari.
Dumnezeu spune despre El insusi: "Eu sint cel ce sint!", iar pentru mine asta e suficient.
Cind faceam eu analiza de text biblic (pardon: text/context/subtext!!) tu jucai probabil sotron in fata blocului. Please...
Si nu in ultimul rind cred ca imi datorezi scuze pentru nesimtirea de a ma ataca dupa ce am aplanat un conflict in care te-ai bagat ca musca in lapte si ai spus niste semi-aberatii pentru care te-a luat toata lumea la suturi. Asta in loc de "mersi", banuiesc...Asa stii tu sa raspunzi. Daca nu-ti amintesti poate recitesti linkul de mai jos..
http://forum.desprecopii.com//forum/topic.asp?TOPIC_ID=88569&whichpage=2
Hai sa fii iubita!
P.S. - pentru (in)cultura ta generala: "sa fii" si "sa stii" se scrie cu doi "i", iar verbele exprimate la infinitiv, in cazul de fata, "a imparti" se scriu cu un singur "i"
Shalom!
mamy_taty spune:
off topic
nu vreau sa intru in polemica cu tine,batranico...prefer sa discut cu persoane de varsta mea..[cu care saream sotronul ]cand matale studiai..
Allure spune:
Nu vrei sau NU POTI??
Tu si polemica!!!
Parca te si vad... 
Hai ca am ris cu lacrimi!!!
FYI: am 33 ani, nu ma simt inferioara la absolut nici un capitol si nici de laudatori nu duc lipsa. Trust me 
Dance, sing, floss and travel. ![]()
Lia spune:
Allure si mamy_taty,va sugerez sa (re)cititi regulamentul inainte de a continua dialogul.multumesc pentru intelegere.
mamy_taty spune:
quote:Sigur Lia!Imi cer scuze...chiar nu doream sa deviez de la subiect..Dar chiar inteleg de ce unele persoane trebuie sa stea sa comenteze parerea altuia,cand esti liber sa iti exprimi opinia in legatura cu Subiectul si nu vis-a-vis de inteligenta celorlalti ...
Originally posted by Lia
Allure si mamy_taty,va sugerez sa (re)cititi regulamentul inainte de a continua dialogul.multumesc pentru intelegere.