Doar un chip fara riduri oglindeste frumusetea?
Raspunsuri - Pagina 2
Dorsilia spune:
din proprie experienta vorbesc....nu am fost si nu sunt o frumusete in nici un caz din aia exotica, si nici altfel, eu asa consider...nu am trasaturi simetrice, pometi inalti, par ca abanosul, ochi precum cerul senin de mai, corp de manechin.... etc., etc., DAR, exact asa cum sunt pot zice ca am avut un neasteptat si chiar big succes in fata sexului opus (ca ei, barbatii ne cantaresc, compara si categorisesc), si asta fara eforturi cosmetice, fara cure de slabire, fara compromisuri ...adevarul e ca si eu ma uitam in oglinda si ma intrebam "ce-or vedea la mine?" (nu ca am stima de sine scazuta, dar....obiectiva/realista/sincera cu mine am obiceiul sa fiu)
si am concluzionat dupa un numar de ani in ce consta atractia mea, care-mi e atuul: consta in spirit, in felul cum abordez problemele, in conceptiile de viata, in atitudine, personalitate si caracter, toate astea reflectate intr-o forma fizica oarecum care intriga, misterioasa, suficient de incitanta taman prin faptul ca sunt lipsita de acele trasaturi perfecte, simetrice si exotice....cum multi au reusit sa zica...am "acel ceva care nu se poate neaparat descrie"
lia
ciuf spune:
Un chip frumos e acela care zambeste tot timpul.
Si eu sustin ca nu exista femeie urata. Intotdeauna e ceva care sa te atraga la o persoana, nu neaparat o frumusete exterioara. E suficient sa stiu ca acea persoana are un suflet bun ca poate fi si Muma Padurii ca eu o voi vedea tare frumoasa.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
mamy_taty spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Un chip frumos e acela care zambeste tot timpul.
Si eu sustin ca nu exista femeie urata. Intotdeauna e ceva care sa te atraga la o persoana, nu neaparat o frumusete exterioara. E suficient sa stiu ca acea persoana are un suflet bun ca poate fi si Muma Padurii ca eu o voi vedea tare frumoasa.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
mamy_taty
corinadana spune:
Nici eu nu cred ca Nu exista femeie urata. Sorry!
Ciuf, zambeste zambeste dar ptr asta, parerea mea, iti trebuie si o dantura frumoasa ca zambetul sa fie minunat altfel.....
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
jojo spune:
Si o dantura perfecta,si numai ce nu ne-ar trebui sa fim frumoase,dar atunci cind esti indragostit,si radiezi parca dinauntru,nu va simtiti cele mai frumoase??Parerea mea este ca dragostea te face sa arati bine,frumos fizic,si sufleteste!
BillyBilly spune:
quote:
Originally posted by jojo
Si o dantura perfecta,si numai ce nu ne-ar trebui sa fim frumoase,dar atunci cind esti indragostit,si radiezi parca dinauntru,nu va simtiti cele mai frumoase??Parerea mea este ca dragostea te face sa arati bine,frumos fizic,si sufleteste!
Mare dreptate ai, jojo!!
Niciodata o femeie crispata de propriul corp nu va putea exprima libertatea si dragostea pe care le are cineva care se accepta, se intelege si se iubeste, asa cum este. Eu am 30 de ani si nimeni nu mi-i da, toata lumea crede ca am undeva in jur de 21-22. Cand am spus unei asistente ca ma pregatesc de un bebelus, mi-a recomandat sa nu ma grabesc, ca sunt foarte tanara. De-abia dupa ce i-am spus ce varsta am, a fost si ea de parere ca 30 de ani este o varsta rezonabila sa te gandesti la copii. Dar vroiam sa va spun altceva: in jurul varstei de 25 de ani aratam ca de 50. Am fotografii in care nu-mi vine sa cred ca eu sunt. Asta pt. ca acum mi-am gasit linistea si echilibrul interior (m-am regasit pe mine). La 25 de ani aveam alta perspectiva asupra vietii, mult mai trista, care-mi macina spiritul si ma imbatranea fara voie. Simteam viata ca pe o povara, acum o traiesc cu placere, am un chef nebun sa ma joc (de-abia asteptzapada) si sa-mi alerg barbatul prin casa!!
Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald
anky spune:
Asa e,frumusetea vine din interior.Eu zic ca fiecare virsta are frumusetea ei.Trebuie doar sa ne ingrijim sa nu aratam mai batrine decit sintem.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
daniella4 spune:
Ce mi se pare mai nostim e ca, in general, pe fata unei femei batrane se poate citi cum a trait. Daca a trait frumos...si asta indiferent de numarul ridurilor.
andreea81 spune:
quote:
Originally posted by mamy_taty
Suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu ,spune Biblia..Parerea mea, este ca nu exista femeie urata...trebuie doar sa stie cum sa aiba mai multa grija de ea..am vazut fete,care la prima vedere,pareau "urate",dar putin aranjat parul,fardata subtil,erau Complet schimbate..am vazut doamne cu varsta inaintata,cu riduri,DAR frumoase!Se spune ca Frumusetea vine din interior..daca ai un suflet bun esti Frumosa..Dar vorba proverbului:"pe afara vopsit gardul si inauntru Leopardul"In concluzie:toate femeile sunt frumoase,trebuie doar sa scoata in evidenta,ce anume..
mamy_taty
Foarte corect!!! Si, daca este sa ne rezumam doar la frumusetea exterioara, daac ne uitam la chipurile catorva "vedete", atat autohtone, cat si din afara, putem observa ca fara kg de fard, seamana foarte bine cu noi cand ne trezim dimineata!!! Bunatatea si frumusetea care izvorasc din interior nu poate fi egalata de toate toaletele de firma, coafuri moderne si parfumuri renumite...Putini sunt insa cei /cele care STIU sa observe diferenta si sa aprecieze adevaratele CALITATI...
~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)
~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.
danyelana spune:
este forte adevarat;
multe vedete nu sunt asa frumoase cum le vedem noi daca nu ar fi machiate.
Dumnezeu sa ne ajute la toti