Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (120)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Mai fetelor va multumesc, Alain e tot cu nasul infundat, de asta cred ca nu doarme cum trebuie, plus ca il mai necajesc si caninii...sper sa treaca repede ca nu sunt niic eu intr-o stare f buna.
Anasol, pupici lui David si bin ca e bine si n-a patit nimic.
Cristina, si eu i-am dat Milupa HN 25 dar nu i-a placut deloc, ulterior am aflat ca nan fara lactoza e mult mai bun.Tinem pumnii sa scapati cu bine, e bine ca se intrevede vindecarea... sa va treaca repede.

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello am sosit si eu acasa,pana luni zburd pe aici Chiar daca si facand conta Afara e un friiig Nu imi vien sa scot nasul - nici nu stiu daca sa o trimit pe Diana la plimbare macar jumate de ora intzolita bine,evident.
SILVI imi pare rau,sper sa iti treaca si sa isi revina si Alain.
ASTERY ma bucur ca e ok Razvan,lasa ca ii trece repede !

Si Dianei ii mai curg mucii ,dar nu stiu ce laringita a fost aia,ca nu era ragusita decat uneori si doar cand lalaie (ca si acum dupa antibiotice)... de exemplu acum,ca fiind in hinta , i se pare normal sa cante
Tare figura mai e ... Si ce mai "discuta" cu Ghitza pe acolo Pe mine cum m-a vazut,cand era in tzarc,a inceput sa miorlaie,cu mainile intinse spre mine sa o dau jos si la fel face si cu mami,stie pe cine poate exploata deja

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

ULTIMA ZI DE VOT

SPIRIDUSI (15) - Ana M, Monica, March, Ursu, Irinatunza, Mirela, Anasebe, Giova, Pisoi, Micio, Anasol, Irinel, Szaboali, Oachi, Acina
CLOPOTZEI (7) - Deea, Dana, Janina, Doina, Biancas, Anymony, Irinadum
BULGARASI (7) - Miri_Mik, Andiaroro, Bee, Danast, Maraki, Toanca, Teolinda
STELUTE (6) - Silvi, Bombonica, Cosmi, T Ioana, Ingrid, Denisa
STRUMFI (2) - Astery, Sim0
ELFI () -
FULGI DE NEA () -
ZBURDALNICI () -
SHMECHERASI () -
FULGISORI () -
PUFULETI
LUCEFERI
ALINTATI () -

Voturi: Monica70, Anasebe, Ingrid S, Anasol, Dana Ene, BiancaS, Astery, Silvi, Mirela, Maraki, Bombonica, Irinatunza, Deea, Ana M, Denisam, Miri_Mik, Cosmi, Pisoi, Sim0, T Ioana, Janina, Doina, Andiaroro, Bee, Danast, Giova, Toanca, Anymony, Micio, Irinadum, Irinel, Teolinda, Szaboali, Oachi, Acina

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR DIN SECTA!

Cristina ma bucur ca e Razvanel mai bine, sper sa treaca de tot foarte repede.
Anasol off... trebuie sa fim ff atente dar stiu cat e de greu pt ca bebeii sunt foarte inventivi si nici cu gandul nu te gandesti ca se poate intampla ceva.
Maraki nasol ca nu ai incredere sa il lasi pe angelito cu socrosenia ta, e greu singura.
Silvi imi pare rau... join the club, ca sa zic asa - si eu am avut faze exact ca tine de nu putem sa tin copilul de ce cutite imi treceau prin burta. Sper ca te simti mai ok acum.
Nu mai stiu cui vroiam sa scriu (chiar ca de acum imi fac lista).

A! Zicea Florinini ceva.. mai eu evident sunt in partea cealalta, nu-mi e dor deloc de perioada in care era Carla mica si urla si suferea. Imi place mult mai mult acum cand e mai independenta, se duce unde vrea si e vesela!
Noi suntem mai ok parca s-au mai redus din muci, febra nu a mai avut azi deci e spre bine, sper!
A, Denisa mult succes la derma!

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi sanatate tie si lui Alain Intreab-o pe Rodica ce sa iei, ea e medic nu?
Janine am uitat sa specific ceva foarte important despre socrosenie: are Parkinson Eu am aflat de la Giorgos si matusi-sa, mai nasol e ca nu face nici un tratament, ignora boala si vad ca din ce in ce isi leagana capul mai mult Cu ea nu am vb. despre boala, fiecare cum isi asterne asa doarme...

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

maraki - TOANCA = IULIANA POPESCU; sotul meu imi spune toanca

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Multi ani fericiti!
BIANCA ANDREEA,
DAVID ANDREI,
EMMA ANDREEA ,
ANDREEA MARY,
ANDREW KYLE,
ANDREI,
ANDREEA,
IARINA ANDREEA,
ANDREI RAZVAN!

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

La multi ani, frumoaselor mamici de spiridusi
Pisoi - Andreea
Ursoaica - Andreea
Luna Noua - Andreea

Macar azi sa va spunem pe nume

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

jg-nici mie nu mi-e dor de per cand era mai mic,ca a fost tare rau,acu imi place,face si el cate ceva

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Doina Imi place cum suna mamici de spiridusi!!!!!!!!!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput