Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (120)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Moaama ce m-am certat cu socrosenia mai aveam putin si inchideam telefonul i-am spus ca problemele care vreau sa le rezolv le spun lui barbata-su in nici un caz ei ca nu e deschisa la minte a spus ceva de Robert si mi s-a pus pata rau pe ea si vai mama ei ...ma mir ca a mai spus si noapte buna la sfarsit.....yqq q

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mie mi-a fost pofta de parizer prajit, ca pe vremea lu' decedatu'. Moooaaamaaa, si ce bun fuse. Fuse si se duse.

Panda este bine, i-am facut dusulet si l-am bagat in scutece. N-a vrut sa doarma somnul de dupa-amiaza/seara, asa ca a adormit mai devreme. Azi fara febra, un singur scaun cu sange (leziuni pe intestin datorate enterocolitei, zice pediatra), a mancat... mai nimic, saracutul, mi-e o mila de el, ca am si plans ca doi prosti, si eu si tata-su...
Doamne ajuta, toti copilasii nostri sa fie bine!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

dragelor , multumim fromos pentru urari si unam si noi un calduros La multi ani bebelusilor care poarta numele de Andrei sau Andreea tuturor.

La multi ani si mamicutelor Anda, Deea si Ursulina

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mie daaaa: marar,patrunjel,tzelina,leustean ... salata verde,varza etc.

Fiica-mea are pe ea o fusta mini ciclam si o vestutza roz si face ture p-aci cu galetusa si lopatzica de nisip e haioasa rau .O las sa se mai oboseasca sa adoarma repede dup-aia!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

MARAKI Da' ce-a zis de ai sarit asa?
ASTERY si eu am papat parizer proaspat de pui dar pe paine cu crema de unt si ardei capia

Eu sarbatoresc cu musafiri cu

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

eu sunt maaaare fan tot ce inseamna verdetzuri si condimente .......incerc toate ciudateniile.nu va spun ce e in dulapul de condimente ca va ingroziti. am primit si o biblie a condimentelor de ziua mea

cristina-imi esti tare draga .cred ca meriti titlu de cea mai responsabila mamca din gasca....nu ca restul nu am fi, dar tu ne intreci de la distantza......cand ma gandesc numai cat stai afara/.....

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Diana l-a enervat pe tat-su ca el se uita la un film si ea bantuie primprejurul lui si trage de toate cele. Plus baga la "TA TA TA" ... pana s-a razoit la ea si a inceput Diana cu ... "CA CA CA" N-a mai zis CA CA pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Se razbuna si Diana cum poate daca Ghitza nu o baga'n seama .
Eu am curatzat repede niste cartofi sa fac o salata orientala ca nu am mai muncat de foarte mult timp si vad ca intre timp s-a trezit si iubitzica mea . Merg sa-i dau sa pape dar nu dispar de tot , trebuie sa vina Ady acasa sa se uite la meciul Rapidului

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Si eu mai stau 15 minute ,pe urma o culc pe Diana si am imersez in
SILVI cum te simti?
INGRID,ANASOL? Pauza de WE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ana de France, ma faci sa rosesc. Nu merit titlul asta. Stiu ca ma straduiesc sa-mi cresc Puiul cat mai bine si sa-l inconjor cu cat mai multa dragoste. Il iubesc din toata inima, cu tot sufletul si toata fiinta mea. Mi-as da ORICE ca lui sa-i fie bine. Nu va spun nimic nou, sunt sigura ca oricare dintre voi gandeste la fel ca si mine.
Ieri si azi am stat acasa (ieri facand exceptie drumul pana la spital si inapoi, cu masina). A fost un chin, in sensul ca ieri efectiv m-am maimutarit ca sa-mi inveselesc puiul, bleg, ce abia se tinea pe picioare. Imaginati-va insa maimutareli cu lacrimi in ochi si pe obraji. Fiindca, orice ce ar fi, nu pot sa uit ce-a fost de Florii, anul acesta. M-a traumatizat definitiv si pe viata. Poate nu pare mare lucru, judecati voi...
Ca sa fiu sincera, eu ador sa ma plimb, sa merg, sa respir aer afara, asa poluat cum este.
Inainte de Razvan nici nu termina tati de spus "mergem....?" ca eu raspundeam un DA mare si cuprinzator.
Recunosc, ma simt oarecum magulita de vorbele tale...
Si tu mi-esti draga, am mai spus-o.
Si-mi place la nebunie stilul tau scriitoricesc.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput