Mamici de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Am termint de citit in sfarsit si am si raspuns cand a fost ceva concret.

Eu m-am intors de la eco f incantata. Mi-a confirmat sexul F, ma rog, nu de asta sunt incantata, dar din fericire m-am acomodat si cu ideea ca va fi fata, fara sa ma pot imagina cum ma comport cu ea. Eu stiu numai cu baietei. Poate tati are mai multa imaginatie.
Practic nu am de ce ma plange. E in prezentatie craniana, nu are nici o circulara de cordon, are 2200 gr, placenta in pozitie buna (stiam asta, nu avea cum sa se modifice), e mai dezvoltat decat varsta sarcinii... nu mai stiu ce sa va zic, toate masuratorile sunt in regula. La greutatea asta poate sa se nasca cand vrea, eu nu am obiectii. Nu ca as vrea acum, daca ea se simte bine acolo sa stea inca doua luni din partea mea, insa tare am fost stresata ca e prea mic fatul. s-a ridicat mult dupa luna a 5-a, mai precis dupa ce am inceput sa mananc cum trebuie, sa ma mai odihnesc, sa iau vitaminele. Sa-i spuna lui mutu ca nu conteaza asta, cine zicea ca nu are importanta cat mananca sau doarme mama, ca eu nu mai cred.

pupici

criss 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Multumesc, Criss. Eu nu-mi mai aminteam cu siguranta nici abrevierea.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Bravo, Criss. Suna tare bine. Ai sa vezi ca nu va fi greu sa te raportezi la buburuza ta...instinctul matern te va ajuta daca il lasi...si in scurt timp vei simti ca nu ai schimba-o cu nici un baietel din lume.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

oana - te inteleg cu statul la pat.
Foarte bine i-ai explicat lui criss - instinctul face toata treaba. Si eu am avut momente de indoiala si inainte si dupa nastere, insa de descurcat am facut-o ca nimeni altul din preajma. Si oricat de mult s-ar implica o terta persoana, cel mai mult sufera, oboseste, se implica, se pricepe si comunica cu bebelusul MAMA.
Asta o face deosebita, unica si fiecare dintre noi va simti mandria asta atunci cand va deslusi mai bine ca nimeni altul ce isi doreste puiul ei!

Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 32+ (34 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

La multi ani tuturor Andreelor, Andreilor, fie ei viitoare mamici si viitori tatici si viitori bebici !!!
INgrid e mai bine, sper ca suntem pe drumul cel bun.Amaya am cumparat enteroseptimul, dar picaturi nu tabete, se cheama lo...nu mai stiu cum ca, n-am sticluta prin jurul meu...merci oricum sa vedem cum va reactiona.

AniS 32+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Fetelor....abia am venit de la Bucuresti de la dr.sunt tare obosita nu o sa ma intint asadar prea mult!!!!

Doctorul mi s-a parut ciudat.Daca data trecuta spunea ca cezariana o facem pana de Craciun acum mi-a spus ca va fi pe 27.Dra tocmai el m-a speriat si mi-a zis ca nu ma lasa mai mult ca nu se poate.nu l-a masurat foarte mult decat vre-o 3 "elemente" si nici nu ne-a spus greutatea.Acuma...nu stiu,sper sa nu dau Doamne ferste in sangerare!!!!
Ceea ce ma arde acum cel mai tare e ca am luat si eu o salopetuta si 4 body-uri pt bb,gel de dus si sampon,pampers,servetele umede,crema fundulet,paturici absorbante si o forfecuta.Nu mult dar cand lumea a aflat.....Dumnezeule au inceput toti ca nu trebuia sa iau.Si daca nasc?In agitatia aia si cum acum de sarbatori in Buc e f aglomerat nu e mai bine sa am strictul necesar?!decat sa stau sa astept?!

Acum,Helenutza23!!!! te rog din suflet sa iei legatura cu prietena ta care tocmai a nascut la Giulesti si sa o intrebi ce i-a trebuit pt bb la spital!!!!!te roggg mult,din suflet!!!nu ma uita!!!

si fetelor,ce sa mai iau pt bb,maruntisuri utile la capitol hainute.nu cadita,patut,lenjerie,carut...astea le las pt mai tarziu,adica pt cand suntem in spital!!!

va pup si vorbim maine ca morr de somn si foame!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Anis, ma bucur sa aud ca Ingrid este mai bine. Enteroseptin-ul nu are importanta daca este picaturi sau capsule (eu nu am gasit picaturi atunci cand ma ardea), este la fel de eficient. Multa sanatate si recuperare rapida!

Oana 29+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Anis, multa sanatate puiutei nr.1 si ai grija de tine si de pui nr. 2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Haricleea ai facut fff bine ca ti-ai cumparat strictul necesar pt spiatl.eu daca eram in locul tau si ma confruntam cu o familie superstitioasa nici nu le spuneam.sa-ti cumperi vreo 10 batistute mai fine,le speli si le pui intr-o punga in bagajelul de spital.bebe o sa regurgiteze cu siguranta si iti vor fi tare folositoare sa-l stergi la guritza.

33,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

buna fetele, noi nu prea dormim. adica mai bine zis eu. ca bebe ... iar ma fenteaza. se pare ca va fi o luna grea pt mine asa ca va rog mult nu dati cu rosii si suportati-ma macar voi cu ingrijorarile mele, fara sa ma certati.
azi am musafiri la masa si io sunt cu creierii prastie ca nu misca omuletzu' asta ... si nu va zic la ce imi sta capul acum cand il simt ca nu misca.
nu mai stiu cine zicea ca misca de 12 ori in 10 ore bebelul ei, io tot nu reusesc cum sa cronometrez alea 10 miscari in doua ore. adica daca se misca mult sa zicem intre 8 si 10 si apoi pana la 12 nu mai simt nimica, e de rau? cred ca nu am inteles bine sistemul.
si o fi posibil sa dorm si sa nu ma trezesc si el totusi sa miste noaptea? ca de aseara de la 10 cand am reusit sa inchid ochii (dupa ce m-am rugat de el vreo ora - il impingeam si el se misca in partea cealalta a abdomenului sau dadea asa dintr-un picior/o mana ca o matza si iar liniste) io m-am trezit acu o ora ... m-am apucat sa mananc struguri ca poate, poate si acum inregistrez miscari fff mici si o suceala ... offff
cine a crezut ca stau fara sa ma duc la dr pana pe 20 habar n-avea. sper doar sa reusesc sa trec de weekend cu bine ... adica fara sa o iau razna. pana atunci il mai impung ... in momentul asta nu am nici cioco si nici cu acid ...
hai ca v-am facut capul calendar, ca de obicei

Cata 35

Mergi la inceput