Ce sa stiu cand ma apuc sa-mi fac casa?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

quote:
Initial creeata de denis

Poate s-a mai discutat subiectul... Cu siguranta.
Dar vreau si eu niste informatii...de actualitate. Ne-am cumparat teren in afara Bucurestiului, ne ocupam de proiect si autorizatii, iar in primavara vrem sa demaram constructia. Faza este ca nu stim nimic despre construirea unei case in regie proprie..
De unde sa luam materiale (care-s cei mai buni furnizori...calitate/pret) ce echipa sa angajam (daca aveti experiente pozitive, mi-ar prinde bine recomandari...) ce diriginte de santier, cine ne poate face un deviz estimativ, etc....
Daca v-ati construit si voi casa singuri, mi-ar prinde bine niste sfaturi si recomandari....ca ma apuca groaza cand ma gandesc ce ne asteapta....

Multumesc mult pt ca stiu ca voi primi ceva sfaturi (aici sau pe privat)

Denisa, mami lui Cosmin

In primul rand va felicit pt curajul de a va apuca de casa.Va doresc multa putere de munca,muuuulti bani si si mai multi nervvvvvi,crede-ma am mancat "painea" asta.Noi am facut-o in regie proprie,sotul meu a fost mare sef de santier,a negociat la sange si la ridicatul in rosu am ajuns la un pret extrem de bun.Noi am facut casa din caramida porotherm de 38cm la peretii exteriori si mai mica pt cei interiori.Este mai scumpa decat BCA-ul dar crede-ma merita pt confortul termic.Pt materiale de calitate nu merita sa faci economii pt ca faci un lucru pe viata.Singurul beton turnat cu pompa a fost cel in plansee deoarece cu betoniera iesi la jumatate de pret.Daca am pus caramida de 38 la exterior+2cm tencuiala din interior+8cm in interior vata minerala cu rigips+ampora pe exterior cam 7cm cu adeziv cu tot,apai la pereti de 55cm nu-i rau deloc.
Nu mai stiu ce sa-ti scriu,daca te intereseaza ceva intreaba-ma.
succes

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput