Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)
Raspunsuri - Pagina 7
mariussimiuc spune:
Multumim si noi din nou pentru urari! ![]()
Aime,eu am fost o privilegiata
si am vazut prima tortul lui Dodo,de ieri,dar nu pot sa nu spun s aici cat de bine arata.
Imi pare tare rau ca nu l-am putut si gusta. Tare frumoase pozele,mai ales ca aparem si noi pe acolo.
Dar poza asta mi-a placut tare mult! 
Miha 
dama spune:
Aime, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine, refacere cat mai rapida lui Vlad.
Cat despre Nazomer(sub alte nume pe aici), si eu il stiam, dar cum Bitsulina, e peste alte mari si tari, nu stiam daca gaseste asa ceva si sincer nu stiu daca are contraindicatii sau nu in sarcina. Saramura mea era 100% naturala
.
Unde sunt pozele, sorry, dar nu am dat de link?
Ah, si sa nu uit si acum...La multi ani tuturor de Ziua Romaniei!
Mami de David (18.11.04)
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by onitza
Azi se implinesc 3 ani de cand eu si Mihai am inceput o relatie...serioasa!!!...nu ca nu ne cunoastem din copilarie, dar noi mai tinem minte data de 1 dec ca aveam de ales intre un preot si MIhai-vecinu'
![]()
aha...d-aia are Paulica ochii identici cu a lu "preotu"
_
fetili, mersi de urari ...va pupam pe toate, sa creasca si ai vostri mari si in primul rand sanatosi!
la noi a fost azi haos si dezmatz
, copii s-au distrat si mamicile au beut
, iar sotzu ne-a pazit pe totzidaca am timp o sa pun ceva poze in seara asta...
aime, eu am vazut pozele de aseara ...Vladutz e ca de obicei un scump
, iar eu sunt din nou complexata ca nu pot bucatari si tortura(de la tort) ca tine 
cu hernie si David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
fulguletz spune:
nu-sh ce vor astia de la yahoo de la mine ca nu reusesc sa pun pozele...cine i-o fi pus sa schimbe vechiul format?
...o porcarie!
cica am pozele facute publice dar nu se vad 
si imi amar niste monstri care dau din buric si fac upload...mey...voi faceti la fiecare poza share?
fulguletz spune:
poze betzie 2006
test
sper sa se vada...mey...si sa nu radetzi de lebada de pe tort, ha
? data viitoare o sa-l fac mai ....modelat...da? cine stie...poate o sa ma inspir totusi de la roserbina![]()
cu hernie si David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
monica-elizabet spune:
hai ma cuscritza ca nu rad...ma

...glumesc bineinteles...tortul este super fain...felicitari pentru reusita...eu nu m-am "bagat" sa o modelez pe alba ca zapada ca sigur iesea vrajitoarea cea rea si cei 7 monstruletzi, sper sa iasa frumos si bun...daca-l faceam eu iesea bun dar nu aratos...era un tort clasic si nu-i impresiona cu nimic pe astia mici ai mei.
a fost super petrecere la voi acolo...davidutl blondin si frumuhsel ca de obicei...
monica
mariussimiuc spune:
Fulgule,
...LA MULTI ANI pentru David! Sa fie sanatos! Foarte frumoase pozele de la petrecere,ce multi copii toti frumosi,unul si unul!
Poza asta e de pus in rama!
LA MULTI ANI Tudor Andrei!
Sa fii sanatos,sa cresti mare si frumos puiule!
Am mai pus si eu cateva poze noi 
Miha 
Otiliav spune:
Uite de ce n-am eu somn, asteptam poze cu baietzi sa visez frumos
!
Fulgule, oi fi tu frumoasa dar te intrece Davidutzu. Imi place poza de aici. am vazut si lego, o sa ai ceva masaj la talpi
. Si seamana Davidutzu a nemtaloinen ca si fimea a norge
.
Vad ca Robert isi face buletin ca prea este serios aici, bravo Miha ai baiat mare.
Ia sa-i dau si eu Anei cu gel in cap ca vad ca asa este la moda
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
bits spune:
Fulgule sa va traiasca baiatul.LA MULTI ANI!pt ziua de ieri
.am vazut pozele si sa stii ca nu am ras de "lebada"!
.mey e scymp foc fii-tu,are o guritza rosie numai buna de papat!m-ai dat gata cu freza
33,KEN(1nov 2004)