Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)
Raspunsuri - Pagina 6
onitza spune:
LA MULTI ANI DAVID!!!!!!
Sa fii sanatos, sa te bucuri de mamica ta scumpa si haioasa, sa ai parte numai de bucurii in viata!!!!!
La multi ani romanashi!!!!

Azi se implinesc 3 ani de cand eu si Mihai am inceput o relatie...serioasa!!!
...nu ca nu ne cunoastem din copilarie, dar noi mai tinem minte data de 1 dec ca aveam de ales intre un preot si MIhai-vecinu'

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
Otiliav spune:
Nu-mi vine sa cred, mesajul meu de aseara nu apare, of, of.
Sper ca se simt copilasii mai bine: gemenasii, Iustinel si Paulica.
David, sa fii santos, sa scapi de alergii, sa fii norocos si sa ai parte de multe bucurii in viatza!
Bits, eu zic sa faci bradul daca asa iti place tie. La tine in casa tu faci regulile
!
Multumim de sfaturile referitoare la vaccinul pentru meningita. O sa incerc sa il faca acum cand venim in tara.
Eu am reperat poezia pe care ar putea sa o spuna cel mai bine la serbarea de Mos Craciun, adica fara r-uri multe
si acum 2 zile i-am spus-o prima data www.dropshots.com/day.php?userid=116807&cdate=20061128&cimg=0" target="_blank">aici iar alaltaieri deja o stia mai bine, am facut din nou filmuletz www.dropshots.com/day.php?userid=116807&cdate=20061129&ctime=223037" target="_blank">aici.
Chiar spune vreun copilas tot alfabetul
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
eveline spune:
LA MULTI ANI David Andreas, sa cresti mare sa fii sanatos si iubit si sa ti se indeplineasca toate dorintele!
Ana si Bianca-iubita
dama spune:
La Multi Ani, Davidutz blondutz (tizul nostru
), sa cresti mare, ascultator si sa ai o viata plina de fericire si bucurii!
Fulgu, sa-ti traiasca feciorul si sa fiti cu totii fericiti pana la adanci batraneti.
Mami de David (18.11.04)
dama spune:
Otilia, tocmai am vazut filmuletele cu Ana... ce scumpa este cum recita ea dupa tine asa frumos. E o dulce si fii-meu tot imi cere sa ii pun din nou...poate o invata si el asa, ca dupa mine nu vrea sa repete (ma doare si maxilarul de la recitat poezii
).
Anei cea cuminte si dragalasa
Mami de David (18.11.04)
dama spune:
Sanatate multa gemenasilor, lui Vladutzu (cum mai e cu rozeola, Aime?) si tuturor bolnaviorilor si cate un
.
Mami de David (18.11.04)
FELIS spune:
FULGULETZ... sa-ti traiasca baiatul...

De sf ANDREI sanatate pt toti cu ac nume
DIANA-ANDREEA
MIHNEA-ANDREI
TEODORA-ANDREEA
KENZO-ANDREAS
TUDOR-ANDREI de Ad_rianna
TUDOR-ANDREI de LuminitzaB
ANDREI- de Diana,
ANDREI- de Corina75
ANDREI- de FloryPop
ANDREEA-BIANCA
DRAGOS-ANDREI
VLADIMIR-ANDREI
DAVID-ANDREI
ROBERT-ANDREI
ANDREEAP

de intarziere pt cei cu numele de Andrei-Andreea 
aime spune:
La multi ani, Fulgutz de Fulguletz! sa ai parte de sanatate si viata senina si sa-ti bucuri parintii 
quote:
Originally posted by aimede noiembrie.
Si o intrebare, fetele, in yahoo photos asta nou, cum asez pozele intr-o ordine cat de cat cronologica in album, ca nu gasesc obtiunea
Dama, multam de intrebare, e bine slava domnului...aseara v-am pus si niste pozici, dar nu le-ati vazut, asa ca eu le readuc in prim plan
aime si
Vladimir
FELIS spune:
Multumim de felicitari si urari pt noul apartament... Probabil am sa le mai citesc odata cd am sa ma mut efectiv
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

24+
si