Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

de noiembrie.

Si o intrebare, fetele, in yahoo photos asta nou , cum asez pozele intr-o ordine cat de cat cronologica in album, ca nu gasesc obtiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BITS ai racit scumpa???? eu cand eram mica si aveam nasul infundat, imi facea tata mamaliga(la noi in fam doar el stia sa faca mamaiga, iar eu l-am mostenit ), dupa ce o termina, o acoperea cu o farfurie si in 5 min ma chema si imi punea un prosop pe cap si ma baga cu nasul in oala cu mamailga sa inhalez de acolo ....moaamaaaa, imi amintesc dupa vreo 2 inhalri de-astea ce bine respiram...
Pentru desfundat nasul nu imi amintesc altceva sau nu stiu...dar fetele poate stiu mai multe
SI noi la fel cu educatoarele, mi-l dadeau pe Paul cu mucii uscati la nas, cand eu le dadeam serul cu seringa sa ii mai puna in nas. Plus ca in ultimul timp mi-l dadeau fara pampers pe el..

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Si noi plecam miine la parintii mei asa ca zic de-acum LA MULTI ANI pt David si Tudor !

Bits,inhalatii cu ulei de pin ,sau picaturi cu apa de mare (la noi se cheama nazomer ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Bits, iti zic si eu ce m-a sfatuit o verisoara de-a mea yoghina si la mine a mers. E drept ca pare si poate fi un pic dezagreabil dar daca vrei sa incerci, uite cum faci. Pui cam 1-2 linfurite de sare in tot atatea de apa si apoi iti pui picaturi in nas din apa aia sarata. Sa nu radeti (eu asa am facut atunci), dar am incercat si eu si imediat m-a desfundat (eram terminata de racita chiar la botezul lui David). Problema e ca trebuie la cateva ore sa refaci procedura, nu scapi chiar imediat, dar pe moment te desfunda. Sanatate si ai grija de tine.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Diana esti o comoara!tocmai mi-ai amintit ca am in casa nazomer si marimer.nici nu ma gandisem la ele pt ca fac parte din cosmeticele lui bebe mic si-s puse bine.lui Ken ii pun Olynth dar la gravi stiu ca nu e bun!

33,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la multi ani! davidutzulesa cresti mare si sanatos, sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti in viatza. sa aduci numai bucurii parintilor tai
unspecial de la ruxitza

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Cu intarziere vreau sa urez de Sf. Andrei bucurii si sanatate tuturor celor care ii poarta numele!!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

FULGULET - LA MULTI ANI!!! Sa-ti traiasca baiatul si sa te faca fericita!!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Fulguleatzo sa-ti traiasca DAVIDUTZUsa fie sanatos, cuminte, sa va aduca numai bucurii si impliniri si sa aveti o viata frumoasa si mult mult noroc.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Multumim tuturor pentru urari.
Chiar daca vom fi ultimii, uram si noi numai bine si sanatate tuturor Andreilor si Andreelor!

Noi o tinem de azi (la noi e inca 30 nov) tot intr-o petrecere. Sf. Andrei, ziua nationala si apoi ziua de nastere al lui Tudorica!

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998

Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput