Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Multumim de urari si la rindul nostru spunem LA MULTI ANI pt toti sarbatoritii de azi ,copii si parinti !!!

Multa sanatate la bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eu recunosc cinstit ca n-am stiut.Da' voi nu va suparati pt asta,Bits si Miha,nu-i asa?

Care va sa zica...unde ramasesem...:

LA MULTI ANI KENZO SI ROBERT!!!

Noi maine plecam din Bucuresti si ne intoarcem abia luni,asa ca urez de pe acum :
LA MULTI ANI David Andreas (Fulguletz) si Tudor Andrei (Luminita B),sa cresteti mari,sa fiti sanatosi sa aveti parte de o viata frumoasa.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

multumim!

Anca ne-am serbat cu cremsnit si cu ceai de tei+lamaie ca suntem mucosi.offf luna viitoare cred ca o sa o "rarim" pe la camin caci mai avem un vaccin de facut si cu mucisori nu prea putem sa-l facem.

la mine e deja 1 decembrie asa ca-mi perimit sa le urez celor doi flacai sarbatoriti DAVID si TUDOR un calduros LA MULTI ANI!sa cresteti mari,sanatosi si sa vi se indeplineasca dorintele!

33,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

mai fetelor eu nu mai stiu ce sa mai fac:nasul meu e ca un robinet,nici macar nu pot respira asa ca stau si bantui ca fantoma prin casa.ziceti-mi leacuri babesti ca pastile nu ma indur sa iau,pls!

33,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

La multi ani Andreilor si Andreelor de toate varstele!
Sa fie sanatosi si voiosi si luminosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

bits-ule, in afara de un inhalant cu musetel nu stiu ce sa-ti zic sa faci, da macar asa poti respira bine si se si dezinfecteaza caile respiratorii.
noi ne-am delectat cu un Diplomat, acu incarc poze sa vi-l arat pe "Andei" care a asteptat toata ziua sa cante "muuuu aniiiii" si sa dea "totoc"

aime si Vladimir

Mergi la inceput

)Adriana cum stati cu enterocolita?offf Doamne sper sa tgreceti cat mai repede de asta.ai sa vezi ce pofta de mancare or sa aibe dupa,la noi cel putin asa a fost.papa Ken la greu de parca nu-mi venea sa cred ca e copilul meu.

am uitat sa va spun ca avem 2 nopti cu pipi in pat si coincide cu zilele in care mi s-a intors acasa cu apa neatinsa din sticluta pe care i-o dau la camin(aici le da ceai si cam contine cafeina de asta il trimit cu apa de acasa sau cu ceai de tei).ajunge acasa e super insetat si bea apa la greu pana face nani.astazi m-am cam luat de educatoare(asa isi spun aici,nu mai sunt ingrijitoare)si le-am intrebat de ce nu bea apa la camin pt ca-mi stiu copilul si el bea fff des acasa,au cam dat-o la cotit dar cert e ca baiatul s-a intors cu sticluta aproape goala.aaa si ammai facut urat caci avea mucii uscati la nas,puteam sa-i raschetez cu ceva caci nu se duceau.cand l-am vazut m-au luat nervii ca deh vb aia platesc o carutza de bani,ii pun batistutza si servetele in buzunarel si pe ele le doare-n cot.daca ar fi fost o grupa de 30 copii as mai fi zis dar nu sunt decat 12!

hai ca v-am plictisit dar trebuia sa ma descarc si eu undeva

33,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

wow aimee diplomat oishii sooo!(vb japonezului -e bun tare!).as manca si de ala!eu aveam vreo 3 zile de cand pofteam la cremsnit si mi-am spus ca daca nu-mi fac poftele acum dupa aia o sa fie mai greu!

asteptam pozele cu sarbatoritul!

33,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

ah si uitasem sa-ti multumesc!inhalatie cu musetel am facut dar se pare ca o nara se incapataneaza si nu se desfunda asa ca tot pe gura inspir!

ce parere aveti daca fac bradul maine?voi il impodobiti chiar atunci in preajma Craciunului?Ken a tot vazut prin magazine si se bucura tare!pe aici pe 25 deja se starang bradutii iar eu sa-l impodobesc pe 23 parca e prea tarziu,si ma mai gandesc sa nu-mi faca bebica vreo figura si sa iasa mai devreme ca sa nu mai apuc sa fac bradul

33,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by bits

ah si uitasem sa-ti multumesc!inhalatie cu musetel am facut dar se pare ca o nara se incapataneaza si nu se desfunda asa ca tot pe gura inspir!

iubita mea, pai cand faci inhalatie, incearca sa inspiri si pe gura se desfunda cat de cat....

bradul o sa-l facem cand terminam cu curatenia...adica, mai incolo, da cand o sa am casa o sa pun decoratiuni devreme sa ma bucur cat mai mult de Craciun si mireasma lui.

aime si Vladimir

Mergi la inceput