Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)
Raspunsuri - Pagina 4
diana2004 spune:
Multumim de urari si la rindul nostru spunem LA MULTI ANI pt toti sarbatoritii de azi ,copii si parinti !!!
Multa sanatate la bolnaviori 
Jasmine spune:
Eu recunosc cinstit ca n-am stiut.Da' voi nu va suparati pt asta,Bits si Miha,nu-i asa?
Care va sa zica...unde ramasesem...:
LA MULTI ANI KENZO SI ROBERT!!!
Noi maine plecam din Bucuresti si ne intoarcem abia luni,asa ca urez de pe acum :
LA MULTI ANI David Andreas (Fulguletz) si Tudor Andrei (Luminita B),sa cresteti mari,sa fiti sanatosi sa aveti parte de o viata frumoasa.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
bits spune:
multumim
!
Anca ne-am serbat cu cremsnit si cu ceai de tei+lamaie ca suntem mucosi
.offf luna viitoare cred ca o sa o "rarim" pe la camin caci mai avem un vaccin de facut si cu mucisori nu prea putem sa-l facem.
la mine e deja 1 decembrie asa ca-mi perimit sa le urez celor doi flacai sarbatoriti DAVID si TUDOR un calduros LA MULTI ANI!
sa cresteti mari,sanatosi si sa vi se indeplineasca dorintele!

33,KEN(1nov 2004)
bits spune:
mai fetelor eu nu mai stiu ce sa mai fac:nasul meu e ca un robinet
,nici macar nu pot respira asa ca stau si bantui ca fantoma prin casa.ziceti-mi leacuri babesti ca pastile nu ma indur sa iau,pls!
33,KEN(1nov 2004)
daniella4 spune:
La multi ani Andreilor si Andreelor de toate varstele!
Sa fie sanatosi si voiosi si luminosi!

aime spune:
bits-ule, in afara de un inhalant cu musetel nu stiu ce sa-ti zic sa faci, da macar asa poti respira bine si se si dezinfecteaza caile respiratorii.
noi ne-am delectat cu un Diplomat, acu incarc poze sa vi-l arat pe "Andei" care a asteptat toata ziua sa cante "muuuu aniiiii" si sa dea "totoc" ![]()
aime si
Vladimir
bits spune:
)Adriana cum stati cu enterocolita?offf Doamne sper sa tgreceti cat mai repede de asta.ai sa vezi ce pofta de mancare or sa aibe dupa,la noi cel putin asa a fost.papa Ken la greu de parca nu-mi venea sa cred ca e copilul meu
.
am uitat sa va spun ca avem 2 nopti cu pipi in pat si coincide cu zilele in care mi s-a intors acasa cu apa neatinsa din sticluta pe care i-o dau la camin(aici le da ceai si cam contine cafeina de asta il trimit cu apa de acasa sau cu ceai de tei).ajunge acasa e super insetat si bea apa la greu pana face nani.astazi m-am cam luat de educatoare(asa isi spun aici,nu mai sunt ingrijitoare
)si le-am intrebat de ce nu bea apa la camin pt ca-mi stiu copilul si el bea fff des acasa,au cam dat-o la cotit dar cert e ca baiatul s-a intors cu sticluta aproape goala.aaa si ammai facut urat caci avea mucii uscati la nas,puteam sa-i raschetez cu ceva caci nu se duceau.cand l-am vazut m-au luat nervii ca deh vb aia platesc o carutza de bani,ii pun batistutza si servetele in buzunarel si pe ele le doare-n cot.daca ar fi fost o grupa de 30 copii as mai fi zis dar nu sunt decat 12!
hai ca v-am plictisit dar trebuia sa ma descarc si eu undeva![]()
33,KEN(1nov 2004)
bits spune:
wow aimee diplomat oishii sooo!(vb japonezului -e bun tare!).as manca si de ala!eu aveam vreo 3 zile de cand pofteam la cremsnit si mi-am spus ca daca nu-mi fac poftele acum dupa aia o sa fie mai greu!
asteptam pozele cu sarbatoritul!
33,KEN(1nov 2004)
bits spune:
ah si uitasem sa-ti multumesc!inhalatie cu musetel am facut dar se pare ca o nara se incapataneaza si nu se desfunda
asa ca tot pe gura inspir!
ce parere aveti daca fac bradul maine?voi il impodobiti chiar atunci in preajma Craciunului?Ken a tot vazut prin magazine si se bucura tare!pe aici pe 25 deja se starang bradutii iar eu sa-l impodobesc pe 23 parca e prea tarziu,si ma mai gandesc sa nu-mi faca bebica vreo figura si sa iasa mai devreme ca sa nu mai apuc sa fac bradul![]()
33,KEN(1nov 2004)
aime spune:
quote:
Originally posted by bits
ah si uitasem sa-ti multumesc!inhalatie cu musetel am facut dar se pare ca o nara se incapataneaza si nu se desfundaasa ca tot pe gura inspir!
iubita mea, pai cand faci inhalatie, incearca sa inspiri si pe gura se desfunda cat de cat....
bradul o sa-l facem cand terminam cu curatenia...adica, mai incolo, da cand o sa am casa
aime si
Vladimir