Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)
Raspunsuri - Pagina 3
mariussimiuc spune:
Si noi suntem Andrei!
Multumim lui Aime ca n-a uitat de asta
si trimitem si noi un pupic special lui Dodo.
Uram si noi La multi ani sarbatoritilor de astazi! 
Miha 
bits spune:
si noi suntem ANDREI dar pe noi ne-a uitat lumea.nici pe listuta nu e trecut ANDREAS
33,KEN(1nov 2004)
dama spune:
Ba, Bitsulina, sa stii ca eu nu v-am uitat chiar daca nu am insirat nume, m-am gandit si la Kenzolino, pt ca stiam ca e Andreas ca David de Fulguletz.
lui Andreas si
. Cum va sarbatoriti?
La Multi Ani si lui Robert (de Miha), de care nu stiam ca e si Andrei, ca nici el nu e trecut in listuta.
Mami de David (18.11.04)
aime spune:
Bits, sincer, eu n-am uitat, dar am verificat lista si am zis ca tin minte prost...
pe Andreas al tau ca e un scump si un dulcel si pe tine la fel 
aime si
Vladimir
andreap spune:
daca si voi sunteti Andrei,"la multi ani" kenzo(Bits) si Robert(miha)...pupici
!Sa cresteti mari,sanatosi si voiosi!
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by bits
si noi suntem ANDREI dar pe noi ne-a uitat lumea.nici pe listuta nu e trecut ANDREAS33,KEN(1nov 2004)
maey bitsone pai de ce nu ai spus ca sunteti si andreas????!!! pai atunci sa va pupacim si pe voi
si sa va dorim sa cresteti frumos si destept 
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
Otiliav spune:
Am modificat listuta, Bits si Miha.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
ad_rianna spune:
hai ca iar am uitat
pupici mici si lui robert (miha)
ca si el e tot andrei dar a uitat mami a lui sa ne spuna![]()
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
onitza spune:
LA MULTI ANI COPILASILOR SI PARINTILOR CE POARTA NUMELE SFANTULUI ANDREI!!!!
sa va simtiti bine azi, sa dansati si sa papati numai bunatati!!!
ANDREAP Doamne, bine ca nu ai patit ceva mai rau!!!! soatza era in lumea viselor, zici? pai, era si el obosit!
lasa mami, bine ca nu s-a intamplat cine stie ce nenorocire! esti mai bine acum? cat despre Mariuca, este incredibil nu ne poate "incerca" nervii copilasii astia (..oricum Mariuca e o dulce chiar si cand povestesti cum te mai supara, ma refer ca e od ulce la cum reactioneaza ea vis-a-vis de certurile tale..
..) ma uit eu la Paul....ii pun in fata toate bunataturile de mancaruri, nu vrea nimik si pace....iar seara, inainte de culcare, il vad cum plimba pe la sertarul cu paine, cu gnadul: sa iau, sa nu iau....
ADRIANNA, i-am facut acum o supa de pui cu taitei si pireut cu carnita de pui....si nu vrea sa manance...sunt asa suparata pe faza asta.....insanatosire grabnica Biancai...of..mititica, a vomitat si azi-noapte??????
sper sa le treaca si sa se faca bine sa ii vezi cum "darama" casa , numai sanatosi sa fie!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
Madachan spune:
LA MULTI ANI TUTUROR ANDREILOR SI ANDREELOR!!!!!!!!!!

Zilele astea sunt foarte ocupata, asa ca urez de pe acum...
DAVID-ANDREAS si TUDOR ANDREI!!!!!!!!!!
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->