Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Daaaaaaaaaa Adriana... si acolo se si vede ca domnisoara citeste in franceza histoires des schtroumphes Apropo de aptitudini...

aici e cum arata fix acum doi ani :)

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

Daaaaaaaaaa Adriana... si acolo se si vede ca domnisoara citeste in franceza histoires des schtroumphes Apropo de aptitudini...

Ce pisica docila are mama ta!Pupam Mamarutza dragutza, e o frumoasa.

Mey, nu ma provocati cu aptitudinile, ca va eclipsez pe toate imediat! Vreti sa discutam despre lectiile de pian , chineza si arte plastice ale lui Mihnea, ha?
Ca la puzzle nu ne pricepem (saraca Bianca incearca sa-l atraga, ea fiind mare fan, dar degeaba), de recitat nu prea, asa ca am trecut la treburi mai serioase.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

pup Mamarutza!
super pozele cu pisica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Scumpa tare Mamarutza de Ralucutza. E ca un ingeras...dar in acelasi timp are si un aer de sugubeatza à la maman. Nostima tare poza cu pisica... sigur e reala pisica aia?...cat despre franceza (sau chineza in cazul lui Mihnea) asa fetelor, puneti-i cu "burta pe carte", pai se poate?...

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Fetelor, frumoaselor, noi ieri am fost la spital si-am evitat inca o data transfuzia. Avem deja o luna fara transfuzii. Mai mult decat atat, si-a corectat partial singurel anemia. Acum 2 sapt. ii sazuse hemoglobina doar pana la 90, iar vineri, dupa 10 zile, avea hemoglobina 85 (ca n-am rezistat si m-am dus sa-l verific). Si ieri mititelul crescuse la 97, deci a reusit sa corecteze partial. Mai mergem peste 2 sapt si spram sa fie aproape de limita minima normala. Sa dea Domnul sa reuseasca sa-si mentina performanta asta si sa nu mai auzim vreodata de transfuzii de sange.

Avem si POZITE noi.

In greutate am luat mai putinel ca luna trecuta. Doar 800g in luna a doua, dar asta conteaza mai putin, important e sa reparam anemia si apoi punem si carnita pe noi.

A venit si la baietii mei mosu', dar numai cu dulciuri ca n-am avut timp sa merg sa caut altceva si plus ca alex a fost rasfatat cu prea multe jucarii in ultimele 2 luni si, asa cum zicea si andrea, nu mai apreciaza mare lucru. Deja a inceput sa nu-l mai deranjeze cand ii pun jucaria x de-o parte ca arunca sau tranteste cu ea.

Va pup minunile, le-am vazut pe toate in poze si-n filmulete, dar n-am timp sa maidetaliez, Adrian vrea nani si e agitat si plangaret.
La multi ani la sarbatoriti. Mi-e rusine ca n-apuc niciodata sa nominalizez pe nimeni, dar mereu intervine cate ceva si trebuie sa intrerup mesajul mai repede decat as vrea. Asa-i cu 2 .

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

LA MULTI ANI MAMARUTZA

Felis,ce bine ca ati gasit alta kinetoterapeuta.Conteaza mult continuitatea si frecventa sedintelor,sunt sigura ca progresele lui Mihai vor fi rapide si vizibile dupa ce va incepe noul program.

Miha,eu zic ca mai bine il mai intepi o data si repeti analizele decat sa-I faci (poate degeaba) Moldamin.Din cate stiu eu astea sunt niste injectii foarte dureroase.

Roserb,cred ca te distrezi pe cinste cu discutiile copiilor.Trebuie sa fie tare haiosi cum se ciondanesc ei acolo…

Danette…imi pare rau pt bunica ta.Stiu cum e,bunica mea (cea care m-a crescut) a murit la 88 de ani si cateva luni n-am fost om.Am iubit-o foarte mult si inca ii mai simt lipsa,desi au trecut 2 ani si jumatate de cand nu mai eprintre noi.Din pacate nu e nimic de facut,n-avem nici o putere.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Try,nu se vad pozele! CE ma bucur ca Adrian este bine!

Jasmine,cred ca maine dimineata o sa mergem din nou la analize.Trebuie doar sa-mi fac nitel curaj.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Uitasem sa dau share...

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Apar si eu, intru de la servici ca de acasa nici o sansa, citesc forumul pe un coltz de ecran ca restul este al mandrei: "mami desene", "mami Ghitza" .
M-am chinuit azi-noapte sa pun pozele din ultima luna, am observat ca toate cele existente rotite nu mai sunt cum le-am aranjat eu, coperti la albume nu mai aveam, iar acum observ ca nu toate pozele puse aseara sunt in albume .

Try si Felis, ma bucur mult pentru voi, vad ca avetzi doar vesti bune in ultima vreme asa sitrebuie.

Ana a fost tare incantata de cadoul de la mosu mai ales ca in ultima luna nu i-am luat nimic , sunt convinsa ca si azi testeaza barca. Am pus poze de ieri aici. Alaltaieri seara am vazut un mos urias de jucarie intr-un magazin si i-am explicat ca trebuie sa mearga sa-i spuna poezia si asa a facut si a primit cadou iar la iesire s-a mai dus o data ca stia ca ii dau ceva . Dupa care am venit acasa si la 11 noaptea fata mea sarea pe canapea in loc sa faca nani asa ca si-a luat vreo 2 palmutze la fund ca i-am explicat de cateva ori degeaba. Imi venea s-o pedepsesc sa nu-i mai dau nimic de mos, dar am iertat-o pana dimineata. A, si ieri am fost si la serbare unde merge ea o data pe saptaman, am cunoscut si educatoarele de acolo. Si uite asa am ajuns la 12 si ceva la servici si am venit acasa la 9 seara.

Si am mai pus cateva poze facute la petrecerea de craciun de la firma noastra, unde ea a fost partenerul meu cochet, aici.

Eu imi cer scuze, nu m-am uitat la pozele din ultima zi, sper sa le vad cat mai repede.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

La multi ani Maria de Raluca !

Andreap ,va asteptam la o plimbare ,vb mai mult simbata !

Mergi la inceput