Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)
Raspunsuri - Pagina 21
ad_rianna spune:
dana ce dragalasenie de fetita!
si frumoasa si desteapta
. pai ai mei daca le pun un puzzle in fata dupa 3 minute incep sa arunce unul intr-altul cu piesele
. pupici ca tare frumoasa se mai face.
v-am zis ca de cand a venit mosul in fiecare dimineata, si azi si ieri primul lucru care-l faceau dupa ce-i imbreacam era sa fuga sa-si puna cizmulitele la usa.![]()
cici draga nu stiu de ce nu pot vedea pozele tale...poate merge aiurea internetul aici...dar mai incerc eu!![]()
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
FELIS spune:
AICI urari la Mamarutza...
Multumim mult de tot si noi de urari!...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
roserb spune:
La multi ani, Mamarutzo! Sa fii sanatoasa si voioasa!
Am vazut numai copii frumosi: pe Dragos al Casandrei (ce harnicutz e el , cu lopata), pe domnisoarele Ceciliei (mai, asa imi place de Alexia, imi pare ca e mereu vesela si bine dispusa), si pe Iris cea vorbareata!
Fulgule, noroc ca n-avem horn
, ca altfel iti dai seama ca la Craciun reusea Catalin sa-i traumatizeze pe viata pe copii
.
Am fost azi in sfarsit la control cu Mihnea, e bine , are 95 cm si 16 kile (mi se pare cam mult,eu stiam ca are in jur de 14,5-15, dr zice ca a stat bine pe cantar si atata are, asa o fi, mie totusi nu mi se pare gras, hm, noroc ca e inaltut!)
Roxana&Co
POZE CU PITICII
andreap spune:
LA MULTI ANI!Mamamrutza mica si frumoasa!Sa cresti mareeeee si sanatoasa
!
Am vazut ceva poze,Alexia curatand cizmulite,Dragos..chiar si filmuletetel tale Dana cu Iris(din pacate fara sonor
)..Sa va traisaca si sa creasca mari,sunt tare dragalasi.
Fulguletz..ho..ho..
.Ce mai faceti?
Roserb,mai..cu mancatul noaptea cred ca am mai vb noi.Recunisc ca sunt lenesa
..am incercat sa nu-i mai dau,dar se trezeste din 1/2 in 1/2 de ora,si plange..chiar urla"mami lapte"..si nu ma tin nervii sa fac nopti albe,mi-e si asa greu ca se trezeste sa ma strige de cateva ori pe noapte
.Prefer sa-i dau si stou ca apoi adorme la loc decat sa ma tot trezeasca
.E vb de suzeta..normal
.Si la asta incercasem sa renuntam(i-am spus ca a luat-o spiridusul ptr.ca nu a fost cuminte,nu a facut la olita etc)..si a tinut in prima seara,numai ca in loc sa doarma la 21.30-21.45,s-a tot invartit in patut pana pe la 22.30..iti dai seama sa ma apuc la ora aia de treburi???Si am revenit la tzitzi..off.uneori parca sunt tampita
.Cu trezitul ce sa zic?pai cand o fi singura la ea in camera sigur se va da jos din pat.a.tunci ce mai fac?Macar acum sta "dupa gratii"...![]()
Diana,Biotics merge ptr.Candida?Vezi ca maine vin la Pitesti..poate de data asta ne vedem.
Pupici la toata lumea
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
ad_rianna spune:
Gata am vazut si pozele cu alexia si ada (cici) ce-mi place de fetitele astea
tot timpul sunt vesele si bine dispuse
. si ce serioasa isi face cizmulitele alexia
!
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
mariussimiuc spune:
Helau!!
LA MULTI ANI Maria! Sa cresti mare si frumoasa! Si viata sa-ti aduca numai zambete si bucurii!
Cassandra,super baietel!
Si ce aer de om serios are!
Cecilia,nu pot vedea pozele voastre nu stiu de ce! Dar sunt convinsa ca fetitele-s mai dulci decat data trecuta cand le-am vazut! 
Dana,superba este Iris!
Si ce frumos vorbeste! Cand am sa-l vad si eu pe Robert vorbind asa?
Cat despre puzzle...
...daca nu e masina sau trenulet,tot degeaba.
Andreea,Bioticsul este bun pentru refacerea florei intestinale.Si cum ai spus ca voua v-a iesit Candida in scaun,cred ca este bun.La noi a iesit in gat! 
Aseara cand am mers la culcare s-a luat curentul electric.Avem program in fiecare seara,cate 10-15 minute,ca pe vremea lu' Ceausescu.
Si Robert tipa in gura mare sa-i dau drumul la tv.Am incercat sa-i explic...dar nu mi-a mers.Cum sa-i explic frate ca teveul nu merge fara curent electric?Si ce e ala curent electric?
Ca se uita mititelul la mine ca la avioane! ![]()
Miha 
raluca.gabriela spune:
Multumim tuturor, sunt foarte placut surprinsa de felicitarile voastre. Lipsesc asa mult ca am crezut ca ne-ati uitat :)
Vad ca nu s-a intamplat asta, pup toate mamele, viitoarele mami doi, puii foarte mici, pe cei din burtici si pe cei mai marisori. Da si Mamaruta aici un pusi special
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
ad_rianna spune:
ralucutza-rautza
de ce nu ne mai arati din cand in cand frumusetea asta de printesa. uite asta e numai buna de coperta in revista
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
Vin Sarbatorile! 
mariussimiuc spune:
Raluca,pupam si noi printesa cretofolina.
E tare frumoasa!
Sa-ti traiasca!
Miha 
Madachan spune:
La multi ani MARIA ALEXANDRA!!!!!!!!!!!!!! Sa traiesti si sa ai parte numai de bucurii si nu in ultimul rand sanatate!!!!!
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->