Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)
Raspunsuri - Pagina 20
Cecilia C spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
Danette, cand am vazut-o pe Iris in filmuletz, m-am intrebat cand o sa spuna David ca sta in Oberschleißheim, pe strada Am Stutenanger.......poate la anu
si sunt sigura ca o sa-i treca arsura si nu o sa-i ramana semn...nu-ti mai face griji din cauza asta! oricum, si eu m-am invatat o data minte si nu mai calc niciodata cu David de fatza...
Cassandra, f frumoase pozele voastre, am vazut o poza cu Dragos langa un acvariu...asa ma bate un gand sa-i cumpar si lu David, ca vaz ca e mare fan pesti...pe de alta parte ma gandesc ca o sa mai am o grija in plus..si o sa mai stau sa pazesc si acvariu...
cecilico...cecilico...da pe Mosu nu il prinsesi la pozat?![]()
chiar ai facut niste poze f reusite...fi-ta mare e o dulceatza mey...cum se bucura ea...
si tu ce ti-ai pus in ghete?..ca eu mi-am pus un ruj
Mey, Mosu' nu a vrut sa stea la pozat
, a fugit cat a vazut cu ochii ca a stiut el ca pentru o poza o sa-i cer cate-n stele si in lunaEhei, si mi-am pus si eu acolo un mos mic de cioco

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Cecilia C spune:

Maria Alexandra, sa fii sanatoasa, cuminte, sa ai parte de multe multe bucurii si noroc cu carul.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
danette spune:
Aime, va pupam si noi! i-am dat cu Panthenol la greu pe arsura si ieri am luat si un gel de aloe de la Forever Living Products. Am inteles ca e f. bun in cicatrizari.
Fulguletz, normal ca e greu de zis Oberschleißheim, am Stutenanger, si pentru unii adulti e greu de pronuntzat.
Presupun ca lui David la minigrupa in care merge i se vorbeste in germana, nu?
Ce super ca invatza pronuntile acolo... e cu totul altceva.
Mama mai vorbeste cu Iris in germana si o tot invata poezii si cantecele, nu stiu ce e in capul ei dar sigur stie clar sa diferentieze limbile. A invatzat kinderlieder-ul ala cu "Backe, backe Kuchen.. der Bäcker hat gerufen.." il stii?... e de sezon... ca nah' se fac prajituri de Craciun, cine mai face si nu comanda. (Anul asta fac cu ea Zimtsterne, asa cum faceam in fiecare an, sunt curioasa daca o s-o pasioneze bucataria)
Assaaa, si cu cantecelul-poezioara...e mortala cand zice sieben Sachen, Schmalz si Salz suna la fel pentru ea
...iar strofa din final... "Safran macht den Kuchen GELB".. o zice cu f. mare satisfactie!
Si apropos, cine vine de Craciun in Germania, Engelkind?
La unguri de ex., in noaptea de Craciun ingerashul (Angyalko) aduce cadourile sub brad..
Pupici
lui Dragos de Cassandra si Alexiei de Cici, am vazut poze frumoase cu coopii veseli.![]()
Si mie mi-a adus Mos Nicolae o esarfa-fular si un fond de ten.
Cum altfel?
Numai in ghetutzele lui Iris sa puna Mosul cadou?
era batator la ochi... mey.
Glumesc! De cand am stiu Mos Nicolae a venit si nu doar cu dulciuri cum e vorba...
Iris a mai primit o carte de povesti, un joc de construit(IAR!) si dulciuri, of course.
danette spune:
Aici
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ad77b104c2c3e550ab3cf
am mai pus un filmuletz facut aseara.. sa ne vedeti aptitudinile...![]()
![]()
cassandra spune:
Fulguletz, i-am luat lui Dragos acvariu pt ca ma tot tragea la muzeu sa vedem 'petii'. E un acvariu mic de 20 l si e echpiat cu tot ce trebuie, deci bataie de cap nu prea avem. Papa doar de 2 ori pe zi, dar cate putina nu multa cum le-am dat eu
dupa ce am venit dintr-un we prelungit, de au murit aproape toti
. In rest au un trai linistit, doar ca Dragos le mai tranteste cate o palmuta pe acvariu ca sa ii vada cum se imprastie disperati.![]()
Danette,
pt Idi care are rabdare sa faca puzzle. Dragos nu sta prea bine la capitolul asta.
dama spune:
La multi ani, Maria Alexandra de Raluca, sa fii sanatoasa, cuminte, sa ai o viata plina de bucurii si impliniri!
Dana, dupa ce am vizionat filmuletele cu minunata Iris, m-am complexat de tot...ce frumos spune ea unde locuieste, cum o cheama, etc, iar cu piticul e dulce dulce (cand o ajunge si fii-meu sa vorbeasca asa, nu stiu!?)... cert e ca ai o fetita foarte inteligenta si dulcica foc. Sa-ti traiasca.
Cici, scumpe tare papuselele tale. Alexia este veselia intruchipata, te molipsesti doar uitandu-te la ea. Bogat Mos ati avut.
A venit si la noi Mosul aseara, de fapt s-a intalnit tati cu el si cica avea pt David un avion mare cu aeroport si alte accesorii si asa aseara am avut parte numai de decolari si aterizari... David, fan avioane, ne-a tinut numai in "anononu" si "opter" (de la elicopter),pe care le asociaza, desi nu are nici un elicopter (nu inca
)... Eu nu am fost prea cuminte, asa ca m-am ales doar cu bombonele...poate Mos Craciun sa fie mai generos.
Mami de David (18.11.04)

...poate la anu
Vladimir
24+
si
Silviu ( 27.11.2004).......