Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Monica,felicitari!Nu mai tuseste deloc Alex???
Aime,bine ca macar stiti cu ce va confruntati....sunteti mai bine?
Mai...ma dispera Mariuca cu pipi asta..aseara era semidezbracata inainte de baie si a facut pipi in pat..sa vezi rasete pe capul ei..am certat-o,am luat-o de ciuf sa-i arat ce a facut,ca miroase urat etc..degeaba,ea radea in continuare.Nu cred sa scap eu de pampers pana la scoala.Apoi cand i-am zis sa-si ceara iertare ca sa vorbesc cu ea,nu a vrut si pace..abia la culcare,cand i-am spus ca spiridusul nu aduce suzeta ptr.ca a foste rea,a inceput cu "mama mea,iata-ma","nu mai fac" etc.Asa ca....nu stiu ce metoda sa maia dopt cu ea..speram ca dupa 2 ani macar sa ceara la olita..da de unde

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR !
Andreea draga , sa fii sanatoasa si fericita si sa-l convingi pe sotz ca v-ar sta bine si cu bb2!

Multumim si noi pentru urari!

Dama, ma bucur ca sunteti mai bine.
Mai , Andreea, Doamne fereste, bine ca nu ai patit nimic. Adica te-ai si curentat?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

off aime ce rau imi pare. dureaza mult viroza asta sau cum s-o mai fi numind? ca atatea apar si mi se par care mai de care mai infricosatoare.
onitza scumpa, da-i sa bea lichide lui paul sa nu se deshidrateze...ce sa-ti zic, tudor de sambata abia alaltaieri si ieri a mancat cateva linguritze de supa si putin mar.
otilia si eu le-am facut vaccinuri pt. meningita dar am inteles ca si meningita asta e produsa de mai multe tipuri de virusi, ori vaccinul care s-a facut la noi e rezistent numai la anumiti "urati"
monica ma bucur ca alex e mai bine. sanatate multa

tudor e mai bine azi parca, adica nu a mancat dar macar s-a dat jos din pat sa se joace, nu mai tot dormiteaza. bianca e "in grafic"...azi dimineata a vomat de 2 ori, azi noapte o data...ea a inceput dupa tudor si probabil mai are de "tras"

va multumesc tuturor pt urarile de onomastica lui tudor-andrei si vreau sa urez si eu

"LA MULTI ANI FRUMOSI" tuturor sarbatoritilor:

Diana-Andreea (ela2001)
Mihnea-Andrei (roserb)
Teodora-Andreea (ncristina)
Andrei (diana2004)
Dragos-Andrei (cassandra)
Vladimir-Andrei (aime)
David-Andrei (dama)
Andrei (corina75)
Andrei (florypop)
Tudor-Andrei (luminitab)
Andreea-Bianca (eveline)

wow ce de sunt

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumim de urari si spunem si noi La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor!

Nu va scriu mai mult caci ma doare o mana....mi-am facut un vaccin antigripal si imi vine sa

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

LA MULTI ANI DE SFANTUL ANDREI!!!

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ela,Roserb,Ncristina,Ad_rianna,Diana,Cassandra,Aime,Dama,Corina,Flory,Fulguletz,Luminita,Eveline,LA MULTI ANI PT COPILASI!

La multi ani andreeap!!!
....
,

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ce am uitat!!!!!!

la multi ani ANREEAP!
sa fii sanatoasa fericita si iubita!

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
numai intr-o petrecere o tinemazi cand nu aveam sarbatoriti de ziua de nastere ia uite cati sarbatoriti de nume avem
la multi ani! sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu numai bine
andreap la multi ani! Doamne acum am citit ce ai patit asearasanatate multa si ai grija de tine si de frumushica ta...
va pup pe toate, multa sanatate copilutilor bolnaviori

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ad_rianna...multumesc!

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

la multi ani !!!! tuturor sarbatoritilor de azi

Alexa23+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput