Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)
Raspunsuri - Pagina 19
danette spune:
Aici e nazdravana mea... un filmuletz de azi:
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ad11f623aef2ff71e6697
monica-elizabet spune:
la multi ani! Mihaitza
sa cresti mare si sanatos, sa-ti dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lume si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca.
la multi ani! tuturor celor care-si serbeaza astazi ziua onomastica, sa fiti sanatosi
danette, multa sanatate bunicii tale si
"obrajorului" sa se faca bine repede....f frumushel bradutul
mai ce ma mai distrati cu povestile voastre...parca ma vad pe mine cu ai mei copilashi...si alex face la fel...daca primeste ceva parca nici nu se mai bucura asa de tare...in schimb daca vede ca un alt copilash a primit o jucarioara ar vrea si el tot din aia
desi el initila ii ceruse moshului in scrisoare altceva...
ruxi e prea mica inca sa faca fitze si figuri din astea...noi inca nu vorbim ff bine, spune muuulte cuvinte dar fara propozitii...uneori ii mai scapa cate una...fara sa vrea![]()
va pup pe toate si pe copilashi
monica
cassandra spune:
Cecilia, sa iti traiasca fetitele! Sunt tare dragalase ,iar Alexia chiar a trait din plin momentul venirii Mosului.

cassandra spune:
Danette, Iris e o scumpa. Asa de frumos vorbeste incat imi vine sa o pap! Ea o sa te ajute sa treci peste momentele dificile.
danette spune:
Multumesc Monica, Cassandra.. offf, sper sa nu ramana cu urme dupa arsura asta.
Tare ma necajesc de cate ori ii vad dunga aceea rosie...
aime spune:
Dana
la Idi de la Vladut, care radea cu gura pana la urechi si raspundea la intrebarile tale...cu raspunsurile lui
, ca e din iasi, ca are 2 ani, doar strada nu o stie...cat despre urma, nu te ingrijora, da-i cu panthenol spray la greu, face adevarate minuni, noi asa i-am salvat arsura (la degatelea) lui Vladut si avea doar o luna, n-a ramas nici o urma. Incerc sa
maine.
muuuuulti.
Dama am intels cum e cu vaccinul, eram curioasa ![]()
aime si
Vladimir
diana2004 spune:
Miha,un ASLO marit arata o infectie cu streptococ ,un microb care de obicei se localizeaza la nivelul amigdalelor fara sa dea simptome ;in schimb produce niste toxine care in timp pot sa dea complicatii (articulare ,cardiace ,etc . ) .
Mai bine repeta ASLO si eventual sa faceti si un exudat faringian si cu rezultatele sa mergeti la un pediatru in care ai incredere si sa vezi daca e nevoie de Moldamin.
Pe mine m-au chinuit cind eram mica si am facut 1 an injectii ,sper sa nu fie cazul la voi .
Candida unde a iesit ,in kk ? Mai bine ati lua niste Biotics (valabil si pr Andreap ),si mai refaceti analizele dupa ce terminati ;au rolul de a reface echilibrul florei intestinale .
Sper ca am fost coerenta ,sint asa de obosita ....
Trebuie sa stau si eu cu okii pe Andrei ,sotul mi-a spus ca l-a schimbat de pampers si ca i s-a parut ca vede "ceva " miscind in kk ,dar ca i-a fost teama sa se uite
!
Jasmine spune:
LA MULTI ANI MIHAITZA,sa cresti mare si sa ai parte de o viata frumoasa,alaturi de familia ta minunata.Felis,sa-ti traiasca prichindelul si sa-ti dea Dumnezeu in continuare putere sa-l cresti.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
fulguletz spune:
Danette, cand am vazut-o pe Iris in filmuletz, m-am intrebat cand o sa spuna David ca sta in Oberschleißheim, pe strada Am Stutenanger....
...poate la anu ![]()
si sunt sigura ca o sa-i treca arsura si nu o sa-i ramana semn...nu-ti mai face griji din cauza asta! oricum, si eu m-am invatat o data minte si nu mai calc niciodata cu David de fatza...
Cassandra, f frumoase pozele voastre, am vazut o poza cu Dragos langa un acvariu...asa ma bate un gand sa-i cumpar si lu David, ca vaz ca e mare fan pesti...pe de alta parte ma gandesc ca o sa mai am o grija in plus
..si o sa mai stau sa pazesc si acvariu...
cecilico...cecilico...da pe Mosu nu il prinsesi la pozat?
chiar ai facut niste poze f reusite...fi-ta mare e o dulceatza mey...cum se bucura ea...
si tu ce ti-ai pus in ghete?
..ca eu mi-am pus un ruj 
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by roserb
Sunt tare curioasa cum va reactiona Mihnea, pe 21 avem intalnire cu Mos Craciun aici. Aseara s-a cam speriat el, parea cam nedumerit, cred ca n-a prea inteles problema cu Mos Nicolae. Plus ca desteptul de Catalin, ca sa-i atraga catre bucatarie unde erau ghetele pline a zis la un moment dat " Aoleu, ce se aude in bucatarie?"
si urmatoarea o sa fie de Craciun: "aoleu, ce se aude pe horn?"

quote:
Originally posted by roserb
(chipurile tocmai pleca Mos Nicolae), faza la care Mihnea, auzind ca bantuie cineva prin casa s-a speriat si s-a pus pe un urlat, s-a molipsit si Bianca si nu mai vroia nici unul sa se apropie de bucatarie(ca in filmele horror cu copii timorati); pana la urma a intrat Bianca, timid, si abia apoi si Mihnea, asa, cam fara elan. Dupa, normal ca au fost amandoi incantati, iar eu mi-am mustruluit barbatelul cel "delicat".

o sa va zic maine cum va reactziona David la intalnirea cu Mosu Niculae care va veni la minigrupa la care mergem...Aici, Mos Niculae e cel imbracat in rosu (in ro e mos Craciun)...
zilele trecute ma chinuiam sa-l invatz pe David cum face Mos Craciun , adica, printre altele, HO HO HO...dupa multele mele hohohouri, repeta si el destul de caraghios, il reintreb cand vine tacsu acasa(ca sa vada ce a invatat odrasla toata ziua