Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna fetelor
la multi ani! Biancasa cresti mare si sanatoasa,sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti in viatza

gata? pregatite cadourile?
si noi le-am pregatit pe toate dar avem si 2 nuielushe in dotare
alex astazi a venit de la gradi fara un dintishor...o se misca de vreo cateva zile sia stazi s-a lovit putin la gradi si i-a cazut in nisip, asa ca o asteptam si pe zana maselutza cu bani in plic
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

la multi ani Bianca

ma amuzam teribil de povestirile cu puiutii vostri vorbareti, si fimiu le rupe bine deja si in fiecare zi scoate cate una doua azi manca supa cu tacsu ( asta a cerut la cina) si a dat pe masa din lingurita la care se uita la tacsu si zice " scuze tatii", si de cate ori ii curgea din lingurita repeta, cu politetea sta bine are educatoare bune sa vedeti ce te taxeaza daca iti da ceva si nu ii multumesti sau daca uiti sa zici cu placere cand zice mersi, in rest stie tot ce misca si e foarte facsinat de intrebarea "ce e?" o pune si raspunde singur sau intreaba "mami ce e ..."sau "tati ce e..." dar doar cel intrebat are voie sa raspunda
are o personalitate de imi vine sa il indoi cateodata
ieri a fost culmea in Auchan , plecam de la cresa si pe drum a facut kk in pampers , i lam scos in masina cu morala de rigoare , mami nu e frumos e rusine etc....., intram in magazin si a un momentdat face pipi pe el, prin pantaloni body etc lla care tot el" uite mami usine pipi mine usine nu fumos" dar la oala sau wc nu mai vrea sa faca e intro perioada de refuz total

Alexa24+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

La multi ani! Bianca de eveline! si La multi ani! Mihaitza de felis! sa cresteti mari si sanatosi! si intzeleptzi!

La multi ani Niculine si Nicolai!

distractie placuta celor ce va petreceti zilele astea!

Cecilico, ha? rasesi de lebada mea...sti tu ca cine rade la urma rade mai bine......si eu te astept cu tortu pt fi-ta..ia sa te vaz!...si nu trisa sa-l cumperi de la cofetarie ca nu e corect...Ia vezi, poate o intreci pe roserbina care pana acum e prima in top in clasamentu tort+imaginatie+modelat+precizie in modelat ...

si o mai astept si pe cuscra cu cei sapte pitici si cu tarnacoapele in spate...cuscra, si zici ca-i faci lu alba ca zapada paru ca... abanosu?...parul il faci din marzipan, ha?

ghetutzele mele sunt cam jegoase ca ca mi-e lene sa le spal, dar s-o indura mosu si de mine si o uita si la mine o dulcegarie, ceva

Madachan, mey, dar la voi deja a inceput cu colindu? nu stiam ca se colinda si in ajun de sf Niculae...si ce le dai la colindatori?

cu hernie si David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Dama, si eu stiu la fel ca si aime, ca nu se face vaccin daca copkilul e racit/bolnav...Daca tusea s-a agravat eu m-as duce la doctor, daca nu s-a agravat as mai astepta o zi sa vad cum evolueaza si pe urma as decide...pana atunci as incerca cu siropuri de tuse si raceala , etc..
eu asa as face...

Edit: nu-sh daca la voi in farmacie se gaseste umckaloabo...suna incurcat numele. Acest umckaloabo e un sirop natural (de fapt un extract dintr-o radacina a unei plante ) si se da la raceli, bronsite...l-am testat la Dvid doar o data si mie mi s-a parut f bun...Mi l-a recomandat o prietena care le are cu naturistele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI MIHAITA!sa cresti mare,sanatos si sa progresezi cat mai mult!

La Multi Ani si celor ce-si serbeaza ziua numelui Nicolae sau Nicoleta!

34,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Fulgu da nu stii cum ii spune planteti aleia?

eu folosesc cu brio STODAL din Romania,in 2 zile deja Ken nu mai tuseste!

34,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

mey Kenzo al meu a fost super bucuros cand a gasit un fluier cu nenea Thomas si o pungutza de bomboane in adidasi.nu stiu daca a inteles el de mos Nicolae dar s-a bucurat si asta m-a facut sa ma simt tare tare bine

34,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

La multi ani tuturor copiilor care si-au serbat zilele de nastere si de nume in ultima vreme.

Eu v-am tot citit, dar nu prea am avut timp si stare de scris, bunica mea (cu care am crescut si stau de cand ma stiu) a facut AVC-uri repetate in ultima vreme. si acum e tot mai rau.. nici nu stiu cum va fi Craciunul anul asta...
Biata, are 83 de ani este cu hemiplagie pe partea dreapta si sansele sa-si mai revina sunt infime...

Cu toate astea Mosul Nicolae a venit si la Iris (chiar prea bogat as zice) si acasa si la bunici.., s-a bucurat nevoie mare... si eu am pregatit-o din-nainte cu povesti si imagini... asa ca o oarecare idee avea ea despre ce se intampla.
Nuielusa inca nu a primit desi ar merita, pentru cate prostii face... numai de 2 zile si-a tras o arsura pe obrazul drept si o taiatura la mana.
Mi-e si jena cand o vede lumea, crede probabil ca sunt o mama super neglijenta. Este insa extrem de greu cu ea la cata energie are. Ar trebuie sa nu mai fac absolut nimic decat s-o monitorizez pe ea. I-am spus cred de 1000 de ori s nu se mai apropie de masa de calcat cand calc... ea NU... doar in picioarele mele poate sa stea.
Asa ca s-a apropiat prea tare de portiunea metalica pe care se pune calcatorul si intr-o fractiune de sec. si-a tras o dunga pe fata... SUPER.. ce sa zic... parca ar fi un baiat rau!
Sper sa se cicatrizeze frumos si sa nu-i ramana urme. Nu e o arsura f. f. urata (adica nu s-a facut bashica).. dar.. e fetitza si nu-i cazul sa fie cu fata bushita!.
Am dat-o cu Panthenol si crema Propolis MK.. sper sa fie eficient.
Ieri a luat 2 canite de cafea de sticla, si le-a ciocnit! a dat noroc! cica.. asta in timp ce eu spalam vasele si fiind cu spatele nu am observat cu ce se indeletnicea. Asa ca si-a tras o zgarietura cu un ciob...

Nu stiu ce sa ma fac cu ea si ce metode sa adoptam. Mircea o pedepseste in ultima vreme.. o trimite in camera ei... si nu are voie sa iasa de acolo. bineee... usa ramane deschisa ca altfel nu avem curajul...
Macar asta executa. dar o ia de la capat dupa ce o iertam.

Daca a-ti auzi-o ce texte are ... cu sigurantza a-ti pufni in ras. Ma gandeam citind ce scria Roxana despre Bianca, ca asta ma asteapta si pe mine... fiindca deja are tot felul de texte si expresii 'sofisticate' pentru 2 ani.
In ultima vreme ea nu mai raspunde cu DA... ea spune SIGURrr ca DA.. dar pe o intonatie... pe care nu pot s-o reproduc in scris... asa foarte sfatoasa, cumva...
Am invatat-o 3 poezioare.. cea cu piticul, catelus cu parul cret... si una in germana care ma distreaza cel mai tare cum o recita... adica cum pronunta cuvintele.. O sa incerc s-o filmez sa o vedeti.
Nu spune toate strofele, eu zic primele cuvinte iar ea completeaza. stie tot, dar nu-i place decat asa sa o recite. adica impreuna cu mine.
NU se joaca deloc cu papusi, prefera jocurile de contruit si daca o intrebi, 'Iris tu ce esti: fetitza sau baietzel', ghiciti ce raspunde???.. BAIESEL..evident.
So, taica-sau poate fi fericit ca are 2 intr-unul...

Am uitat sa scriu ca i-am facut un braduletz mic in camera ei si are beculete din acela mici rice lights si ingerasi de ceramica in loc de globuri... si e asa de frumos... iar ei chiar ii place la nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi Ani!!! Mihaita, sa fii sanatos, voios, iubit, fericit, sa cresti mare si sa fii cuminte si sa le aduci numai bucurii parintilor tai care te iubesc nespus de mult.

Felis sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si tot ceea ce va doriti sa vi se indeplineasca. Sa va mutati cat de curand in casa noua si sa fiti fericiti.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi Ani!!!! de Sf. Nicolae celor ce isi serbeaza azi ziua numelui si petrecere super frumoasa.
La Multi ANi!!!! Nicolete si Nicolae

Fulguleato chiar nu stiu cum o sa fie anul asta cu tortul Alexiei ca nu prea am vreme de modelat...pe 21 o serbam la gradi, pe 22 are serbare la gradi ca vine Mos Craciun, apoi trebuie sa pregatesc o gramada ca o sa avem si noi musafiri pe 24, asa ca poate trisez anul asta...nu e sigur dar om vedea pana la urma...eu nu vrea sa castig trofeul asa ca...dar stau pe-aproape, ha ha..daca modelez ceva o sa-ti dai cu siguranta seama ca e opera mea.

Dana, cred ca e super incantata Iris de bradut, mi-ar place si mie sa-i fac Alexiei asa ceva dar nu stiu daca anul asta. Ce fel de brad are, natural sau artificial???? Fa o poza sa-l vedem si noi.Pupici baietelului

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput