Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)
Raspunsuri - Pagina 13
aime spune:
Mai fur 2-3 min de net ![]()
Si eu va doresc si voua si mai ales la copilasi un mos imbelsugat si asta sa fie cel care da tonul...incep sarbatorile 

Jasmine
la Raducu, moamaaaa cate stie el, puiul mic....
As avea multe sa va mai povestesc, da nu mai am timp...Vladutu zice de ceva vreme cu o fata sugubeata "tutza" adica putza si rade, bineinteles ca o indica tuturor celor din jur, f precis, adica stie baiatul mey....ne-a inebunit efectiv cu personajele de la locomotiva Thomas, fiecare vagonas al lui are un nume, Emily (apropo, ce-or mai fi facand cucuietele?), James,Percy,Gordon si care or mai fi, ca eu nu le mai stiu
...zau ca ne uimeste zilnic cu ceva nou si asta o simt mai ales de cand merg la servici, peste zi ...hop....mereu are ceva sa ne zica...
Gata, cred ca fug si eu acasa ca am muncit destul pe azi...si e un frig si o vreme.....
aime si
Vladimir
FELIS spune:
DANIELA_SB
multumim mult... nu stiam dc de astazi si de ce e subliniat
de parca eu nu tot asa le puneam...
Multumim mult de surpriza
Astazi am fost si am luat adeverintza care tine loc de certificat de handicap... Fara nici o pila si nici o shpaga am luat gradul "GRAV" de handicap... Asta presupune ca poate avea insotitor care sa mai ia 3.800.000 lei... dar in prealabil cu o ancheta sociala (alta, ca am mai avut de la comisia de handicap care stabilaste gradul). Iar am alergat azi vreo 3 ore numai pt asta si maine mai am de alergat.
Aseara am fost sa vorbesc cu o noua kinetoterapeuta, ca ajunsesem cu cea pe care o aveam noi de faceam o data la 2 luni...
Si am si facut abonament pt 12 sedinte (de 3 ori pe saptamana). Puteam sa fac pt 24, dar m-am gandit ca e decembrie si nu am sa pot zilnic sa merg, mai ales ca e pe Calea 13 septembrie...
Aseara deja ma luasera gandurile ce am sa ma fac de bani, ca desi are 20% reducere la abonament, totusi 24 sedinte sunt 4.800.000 lei si cu innotul 3.500.000 (100 euro)... asta lunar... Dar azi cd am vazut ce grad i-a dat si ca exista posibilitatea sa mai iau 3.800.000 lei parca am devenit mai optimista
La aceasta kineto am ajuns prin altcineva cu care ne intalnim la innot si care facea tot la aceeasi kineto la care faceam si noi initial, dar erau nemultumiti si ei de pauzele mult prea mari asa ca au ajuns aici unde m-au trimis si pe mine... Baiatul lor tot cui SD, mai mic cu 4 luni decat Mihai deja merge fara ajutor... Sambata mergea doar 4 pasi si aseara deja traversa camera de-a lungul
Sper sa putem merge cat mai des... Aceasta kineto face si masaj pe langa exercitii si ma gandesc ca masajul ajuta si el la dezvoltarea mushchilor. Dezavantajul e distantza, da... asta e...
Va pup si va multumesc la toate pt urari si de casa si pt Mihai
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
ce haiosi Bianca de Roserb si Raducu de Jasmin...
TRY... multumim... ce mai face Adrian?... Ca de Alex vad ca ai mai zis cate ceva...
Felis si
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI Bianca!!
Sa cresti mare si frumoasa!
Miha 
mariussimiuc spune:
Nu stiu daca azi sunt mai linistita sau mai bulversata decat ieri.Analizele astea se fac de kkat,ca sa nu consume reactivi iti dau rezultate din burta.Mama lor de hoti!
Analizele lui Robert sunt...ciudate!
Asa ca am de ales...ori luam de bune analizele asa cum sunt si ii fac Moldamin,timp de cel putin o luna fie le mai fac o data,sa vedem daca sunt la fel.Sincer,prefer a doua varianta,chiar daca trebuie sa-l mai intep o data.Acu urmeaza sa caut un laborator sau pe cineva de incredere care sa-mi faca analizele pe bune!
Asa ca...
Va pup pe toate!
Miha 
FELIS spune:
Of Miha...
Tot timpul ma gandesc: atat ii mai cautam, "doftorim"... si tot bolnaviori sunt... cu toate minunile de medicamente aparute... Da acu 10-20 ani... nu mai statea lumea atat pe la doctori si era lumea mult mai sanatoasa... Mai ales la tzara... cine statea de doctori?????...
Sanatate multa...
Felis si
Madachan spune:
Buna seara!
ANDREEA-BIANCA
MIHAI -CHRISTIAN
SANATATE MULTA SI NUMAI BUCURII!!!!
Eu locuiesc la casa si de vreo 2 ore vin continuu colindatorii.Edy e asa de incantat,ca ar sta numai la usa sa-i astepte.
Ii place cum canta copii STEAUA SUS RASARE...
.
Am impodobit ferestele cu instalatii si mosi Craciuni..e asa frumos!!!
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
Madachan spune:
Inca ceva...mor de ciuda.Sambata am serbat ziua lui Edy si inca de la inceputul petrecerii am scapat camera digitala pe gresie asa ca adio poze.Ma oftic rau de tot...am facut doar 2-3 la inceput cand primea cadourile si nu intelegea ce se intampla .Cand o sa repara camera,daca o merge reparata,o sa pun cele 2-3 poze.
Aime ,o sa-ti trimit pt. filmulet din pozele ce le am.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
dama spune:
La Multi Ani BIANCA,sa cresti mare, cuminte si sa fii fericita si... sa-i dai lui mami cat mai repede ce vrea...vorbarie.
Waw, Jasmine, ce de mai vorbeste Raducu...pai David doar spune cuvinte (si alea combinate ro/fr, de genul "apa/de l'eau", "caji/tombé" si altele asemenea) si rar mi se pare mie ca ar compune ceva ce vrea sa fie propozitie. De poezii nu mai vorbim... ca recit degeaba, ca el nu are rabdare sa repete dupa mine cum am vazut-o pe Ana ca face. In schimb tot ce aude la emisiunile pt copii de la Tv repeta...de la mine nu vrea si pace.
Roxana, scumpica tare domnisorica ta cu "manierismele" ei.
Noi am evoluat pe planul tusei, adica tusea seaca a fost preambulul unei raceli de toata frumusetea, cu mucisori garla si respiratie dificila. Nici nu stiu ce sa-i dau pt asta, deocamdata il tratez mai babeste, pt ca febra nu a facut...deci nu are rost sa ma duc inca cu el la dr pt atat. Oricum trebuie sa-i fac un vaccin (ROR), stiti cumva daca este contraindicat in timpul racelii...ar trebui sa astept sa ii treaca?
Mami de David (18.11.04)
aime spune:
Dama eu stiu ca orice fel de vaccin vrei sa-i faci, il faci cand puiul e sanatos. Mai asteapat un pic, sistemul imunitar e un pic ravasit si ar fi bine sa mai astepti putin. Mai ales ca e rapel, cred. Chiar de ce faci rapelul, David a fost vaccinat inainte de un an sau asa e acolo?
Miha, pai analize ca lumea si netraumatizante, la Profamilia, pe Primaverii. Repeta-i-le doar pe cele la care ai dubiu.
aime si
Vladimir