Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
Offf mai Felis iubita,imi vine sa ma fac mica mica de tot...Cat a suferit dragul de Mihaita
si eu ma amarasc de la o amarata de Candida.
Dama,nu are nici un simptom.Eu i-am facut analizele asa...de sanchi.Mi se parea ca e cam slab,ca nu prea mananca,ca nu prea doarme...
Offf...bine ca i le-am facut pana la urma.Nu stiu de unde si cum a luat-o.Ma gandesc ca o fi de la antibioticele pe care le-a luat iarna trecuta,cand a avut episoadele acelea de pneumonie interstitiala.
Andreea,
Mariuca frumoasa.
Miha 
Cecilia C spune:

La Multi Ani!!!! Andreea Bianca sa fii sanatoasa, cuminte, voioasa, sa ai parte de multe multe bucurii si mult mult noroc.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Otiliav spune:
Andreea Bianca, sa fii sanatoasa, desteapta si fericita, sa ai numai bucurii in viatza!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
daniella4 spune:
La multi ani, Andreea Bianca!
Sa cresti mare, sanatoasa, fericita si sa ai parte doar de noroc!
bits spune:
LA MULTI ANI BIANCA!
sa cresti mare,sanatoasa,vorbareata(asta ca sa o zapacesti pe mami)si sa ti se indeplineasca toate dorintele

mey in sera asta vine Mos Nicolae!ce le-ati luat copiilor?
Ken e tare mucos si vine sa ma pupe ca sa-mi dea si mie raceala
.astazi nu l-am dus la camin si m-a inebunit!nu a vrut sa doarma la paranz iar eu picam nu alta
33,KEN(1nov 2004)
andreap spune:
"La multi ani" Bianca,sa cresti mare,sanatoasa si frumoasa!
Bits,eu am ptr.Mariuca de Mos Nicolae un BBlus cu remorca si tot trusoul
.Ii tot povestesc ca in seara asta facem ghetutele ca maine dimineata o sa gaseasca in ele o jucarie![]()
In rest suntem bine sanatosi si parca un pic mai putin nervosi![]()
Pupici
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
simonacip spune:
quote:
Originally posted by dama
David, inca imi mai tuseste suspect (tuse seaca) si asta numai noaptea in jurul orelor 4-5. V-am mai spus, parca, e o tuse ciudata si nu pare sa fie de raceala sau altceva...nici nu stiu ce o mai fi...cred ca o sa il duc la un medic sa vedem ce e.
Mami de David (18.11.04)
Dama, eu sunt patita cu alergiile...Tusea asta seaca, pe la orele 3-4-5 dimineata imi suna cunoscut. Doamne ajuta sa nu fie nimic, oricum ar trebui sa-l vada un dr.
Pupici si sanatate!!!
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
eveline spune:
Multumesc din suflet pentru urari si sa dea Dumnezeu sa fie si cum spunea Bits, adica vorbareata....ea inca nu spune nimic si altii spun poezii....of
....asta nu inseamna ca o iubesc mai putin, nuuuuuu
Ana si Bianca-iubita
roserb spune:
LA MULTI ANI, BIANCA, sa cresti mare si sanatoasa, si sa ai o viata plina de bucurii!
Eu de Mos Nicolae in general prestez dulciuri (las grosul pt Mos Craciun
) si mici jucarioare; anul asta , pentru Bianca am globuri roz inchis (preferinta ei) pentru bradutul mic pe care il va pune la ea in camera de Craciun, plus un fel de caciula de clown , iar pentru Mihnea am un tractoras si cornitze de ren; in plus dulcegarii de toate formele si culorile (acum , daca ma gandesc, probabil ca am cam exagerat, am luat o gramada). Abia astept sa le vad reactia, mai ales ca Bianca lustruieste de vreo 3 zile (cu servetele umede
), cizmulite si ghete.
Bianca a invatat de la desene animate un nou cuvant minunat : "dezgustator", pe care il foloseste asiduu in ultima vreme.
Ei, aseara Mihnea facea pipi pe el cu nonsalanta, sub el se largea ditamai balta (desi abia fusese la WC), iar Bianca , cu o fatza de mironosita , ma cheama si zice pufnind a dispret: "uite ,mami , la el, este pur si simplu dezgustator, nu-i asa?" Imi venea sa mor de ras, dar m-am abtinut si i-am facut morala pt vocabular.![]()

Roxana&Co
POZE CU PITICII