Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-18
Raspunsuri - Pagina 7
mamidevladut spune:
neata fete scumpe,
Cu intarziere vin si eu cu urarile de bine pentru Clau, La multi ani!!! sa fi fericita alaturi de minunea din burtica, sa fiti amandoi sanatosi si plini de bucurie.
Tare bine am petrecut ziua Romaniei alaturi de fetele dragi mie , mai ales ca am cunoscut-o si pe Laura si pe Copilut.
Alexia, Feli, Ioana, Marina.
Bineinteles ca Vladut a fost cel mai incantat de revederea Ioanei si a Alexiei, pe care le stia de data trecuta (la Ioana chiar a sesizat o schimbare " mami, Ioana s-a facut cu parul cret ca data trecuta il avea lung").Bineinteles ca asa cu ii plac lui fetele mult m-a si intrebat cine era "fetita" de langa el(era Laura), iar 2 zile nu a povestit decat ce fructe bune i-a facut lui Ioana.
Feli si eu incep azi monitorizarea, dar pe mine m-a chemat la 13.50.
Pup toate tutunicile si sa vedeti numai liniute duble
copilut spune:
Buna dimineata tuturor tutunicilor!
Am intrat doua minute ca sa va salut. Sunteti niste dragute.
Felicia Dupa cum stii, luna asta fac si eu monitorizari. Am fost duminica la Elias; deocamdata nici un folicul (se pare ca nu ovulez luna asta). Tutu m-a chemat si miercuri dimineata pentru a se convinge de acest lucru.Poate ne vedem acolo.
Salutari si o saptamana cat mai placuta.
PS. Eu nu cred ca voi mai avea timp sa intru pana duminica viitoare.
Am o saptamana stresanta la servici si plus de asta trebuie sa ma pregatesc pentru un examen ce il am sambata.
kitty_nic spune:
Clau LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA AI PARTE NUMAI DE BINE! Si scuza-ma de intaziere, dar acum am ajuns la birou.
fetele mele dragi.
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
maria08 spune:
Heloooooooo,
Pe unde sunteti dragelor? Se vede ca e luni si s-a inceput in forta!!
Ioana: Vreau sa te intreb si eu ceva: poti sa-mi recomanzi o firma pentru capsulele si fiolele de laptisor de matca? Tu de care iei? Ma informez pentru cand va veni momentul sa incep si eu.....Ne mai spui si noua in ce zi esti?
Stiti cumva, T. va fi la cabinet si in perioada sarbatorilor?
Va pup!
mamidevladut spune:
Fetele am venit de la Tutu si raportez: z9 OD-24,7 si OS-14,8. Din pacate Endo este doar 6,6 . Asta e......vad miercuri ce se intampla.
mihailescu teodora spune:
Maria,cele mai bune si recomandate sunt cele produse de ,,Complexul Apicol''S.A.-B-dul Ficusului,nr.42,sector 1.
Cind vii in Buc,da o fuga si pina acolo.E undeva in zona Baneasa.Au magazin de prezentare la poarta si preturile sunt mult mai mici!
Si Andritoiu le recomanda tot pe-astea!Drajeurile e bine saa le speli de glazura.Fiolele liofilizate sunt mult mai concentrate.Se consuma 10 fiole,pauza 7-10 zile,iar 10 fiole.
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
miruna79 spune:
Buna fete dragi.
Laura si Ioana multumesc din suflet ptr sfaturi si grijile voastre , Laura da cu doamna biolog matei vom repeta spermograma ptr ca dc o sa fie sa fac inseminari sau Fiv tot cu ea si cu dr T as vrea.
Mamica de Vladut super folicul ai pe dreapta lasa ca pana miercuri mai creste endometrul
Vali cum ti a zis si Felicutza monitorizarile se fac si la cabient si la spital cat despre spermograma dr T prefera la doamna biolog matei adica la IDS s-o faceti.
Felicia bafta la monitorizari.
Pup toate fetele Felicia,Diddy,Marina,Ioana,LauraSilk, Kora,Teodora LauraV,Alexia,Claucia,Kitty,Amely,Copilut,Kristind,Mamidevladut,Zenobia,Vali_delide,Iyoana,Maria08
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
Zenobia spune:
Pupici.
Cine merge la Tutu luni seara (adica de azi intr-o saptamana?) Atunci voi merge la monitorizare prima data luna asta. Pana atunci fac stimulare cu Ovamit si suntem programati la spermograma miercuri la IDS. Sper sa nu se burzuluiasca Tutu la mine ca m-am tratat si analizat de una singura.
Va pup din nou.
Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help
Ioanatugs spune:
Buna fetelor dragi!!!
Maria08 eu mi-am procurat de la plafar laptisor de matca, pe care scrie: Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Apicultura, cred ca sunt aceleasi de care vorbea si Teodora. Incepi iar "interogatoriul"??? Sac ca nu-ti spun in ce zi sunt, pina nu stiu eu ca vin sau nu vin!! Vrei sa-mi faci galerie, ai??? Nu iubita, nu mai spun, e secret!Glumesc, bineinteles, dar tot nu spun!
Mamidevladut trimite-i te rog multi lui Vladut, de fapt asistentului "d-lui Prefix" si spune-i ca abia astept sa-l vad la televizor! Spune-i ca o sa fie coleg cu mine la TV si ca o sa ne intalnim pe holuri, ca vedetele, pentru ca si eu am putina treaba luna asta la TVR1.
miruna79 spune:
Lasa Ioana ca stiu eu prin ce zi esti tu, mai e timp pana la galerie dar nu spun ca asa vrei tu.
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.