Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-18
Raspunsuri - Pagina 6
mihailescu teodora spune:
Buna seara ,fete dragi!
Claucia,toata fericirea din lume in 3 sau de ce nu in 4-5?Sa fii sanatoasa ,sa te bucuri impreuna cu cei dragi si sa-i ai alaturi cit mai mult timp cu putinta!Sa devii o mamica implinita si sa ai grija sa gusti doar din fericire!Meriti!
KoraOfffff,fata draga si grijulie ce esti!Sa stii ca sunt foarte ingindurata si ca m-a intristat mult de tot diagnosticul tau.Mi se rupe inima cind iti citesc postarile de la FIV.Poate se intimpla o minune si nu va mai fi nevoie sa ajungi acolo.Dar cred ca e buna ideea ta,aceea de a merge impreuna cu Tutunaru pina la capat.Sa stii ca si eu am mare incredere in el!
Ma gindeam sa-l rog,ca la laparoscopie ,sa-i dea voie si prietenei mele sa asiste(e medic pe terapie intensiva la Municipal)sa aflu cit mai repede diagnosticul.Mi-e teama ca de emotii sotul meu n-o sa retina mare lucru,mai ales ca vor fi numai termeni medicali,si eu innebunesc sa stau pina la scosul firelor fara sa stiu nimic concret!Ma gindesc ca poate n-ar avea ceva impotriva!
In rest,sunt ff obosita ,am lucrat si ieri si azi,mi se pare o vesnicie pina pe 18 cind voi intra in concediu.
Fetele care-au fost cu sotiorii la spermograma,cu cit timp inainte se face programarea?Eu as vrea sa mergem pe 15 decembrie si nu stiu cind s-o sun pe D-na Matei.E prea devreme cu 2 sapt.inainte?Va rog mult sa-mi oferiti si mie detelii.
Eu sunt z3,curge,curge si iar curge.Ma bucura acest lucru.Mi-as face si hormonale,dar am facut stimulare si n-are rost.Poate bag un progesteron si-o prolactina in z 21,asa sa stiu si eu cum stau.
Kora,Felicia,Diddy,Marina,Ioana,LauraSilk,LauraV,Alexia,Claucia,Kitty,Amely,Copilut,Kristind,Mamidevladut,Miruna,Zenobia,Vali_delide,Iyoana,Maria08
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Ioanatugs spune:
Teo draga, nu fi trista si nici speriata de laparo, o sa fie bine ai sa vezi!! Pe dr. Matei poti s-o suni oricand si o sa te programeze peste cateva zile, nu-ti trebuiesc saptamani inainte. E buna ideea de a face si o spermograma inainte, ca sa stiti cum stati cu sotul macar. Nu inteleg insa de ce faci stimulare, daca te apropii de laparo???si nu-ti mai bate capsorul cu ganduri negre de pe acum, orice ar fi voi veti merge inainte asa ca nu mai fi tristuta!
mihailescu teodora spune:
Ioana,esti deosebita prin grija pe care-o ai fata de fiecare dintre noi!Cred ca mi-ai simtit tonul pesimist din ultimile postari.Nu stiu,mi se pare prea mult ce li se intimpla unora dintre noi.
Nu,iubita,nu fac stimulare luna asta,am facut luna trecuta si stiu ca efectul clomifenului se pastreaza si luna urmatoare,deci,voi avea o valoare a FSH-ului fals indusa de efectul ovamitului.Stau si ma gindesc,ca acum 14 ani am avut si eu o operatie de apendicita,dar de atunci am mai ramas de 2 ori insarcinata.Mi-e frica de aderentele alea mizerabile care se formeaza dupa interventiile chirurgicale,si care-au fost fatale in cazul Korei.Nu stiu,asa mult m-a impresionat situatia ei....nu ma asteptam,sincer.
Cu spermograma m-ai linistit.Da ,sunt mai mult decit hotarita.Laparo fac,ovulatie am,spermo vom face.Vreau sa incep anul cu toate necunoscutele ecuatiei elucidate sa stim incotro s-o apucam.Doar Doamne-Doamne poate sti ce si cum...
Te imbratisez cu drag si-ti doresc ceea ce-mi doresc si eu mai presus de orice:!
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
maria08 spune:
Buna dimineata!
Clau: Spun si eu cu intarziere: LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!!!!! Sa ai un BB sanatos si mancacios!!!
Eu am lipsit cateva zile.....nu am nimic nou de raportat....sunt ziua 16 si astept ......
Va pup!!!!!
KoraPop spune:
Teodora in primul rand fata sensibila si sufletista. Vreau sa te ajut cum pot:
1.Stai linistita ca sotul tau il poate astepta pe dr. T la iesirea din blocul operator ( exista o sala de asteptare unde va trebui sa stea) si ii va zice tot. Cand te trezesti la reanimare sotul tau poate sa il roage pe un baiat care e acolo la reanimare ( sau pe vreo doamna de acolo) sa iti aduca tel. si vorbesti cu sotul la tel.Eu stand in pat la reanimare dupa ce am primit telefonul si am vorbit cu sotul (care nu a vrut sa imi spuna tot atunci…) l-am sunat pe dr. T si mi-a zis scurt si concret despre ce e vorba si ce trebuie sa fac si apoi a zis ca vom mai vorbi pe indelete…deci mi-a raspuns la tel si a fost foarte amabil ( totul e sa nu fie intr-o operatie sau urgenta dar si daca e asa il suni mai tarziu, oricum nu vei sta fara sa stii pana la scosul firelor )
2.Daca vei citi cu atentie pe site-ul dr. T vei afla ca Clomifenul nu isi face efectul decat in luna respective, nu si luna urmatoare.
3.Iti trimit in PM toate detaliile legate de spermograma. Programarea o poti face in saptamana precedenta analizei.D-na Matei e foarte amabila si va sta de vorba cu tine si iti va explica tot.
4.Care trebuia sa fie pct. 1 cuvintele tale mi-au ajuns la suflet,stiu ca multe fete de aici ma compatimesc dare eu as vrea sa nu fiu de compatimit totusi…am citit la FIV ca multe de acolo ani de zile s-au straduit degeaba si au recurs la FIV care le-a reusit si le-a trebuit doar 1 luna…E important de privit partea buna a lucrurilor intotdeauna,altfel….am lua-o razna!
vali delide draga mea eu iti doresc ca dr T sa rezolve trompitele tale la operatie si apoi sa ramai repede graviduta, fii optimista!!!!Gandeste-te ca si Felicia a avut trompele impermeabile si acum are toate sansele sa ramana graviduta!
Va pe toate si abia astept sa citesc vesti bune in pragul sarbatorior!!!
Kora
felicia_ spune:
Buna dimineata tuturor!
In primul rannd, vreau sa ii urez si eu , cu intarziere, "LA MULTI ANI" cu bucurii si sanatate Clauciei!
Am fost plecata 2 zile, (speram sa ma astepte vreo de pus pe lista, ca we trecut )!
Teo, nu mai fi tristuta, ca vin la tine cu bâta! Inteleg ca ta afecteaza nereusitele, durerile altora, la fel cum te bucura fericirea lor, dar incearca sa te detasezi putin, ca nu it face deloc bine... hai, vreau sa vad un zambet vesel!
Vali, ma bucur ca dl dr ti-a redat speranta, sper sa te poata ajuta in continuare!
Fetelor, eu merg azi la monitorizare, pe la ora 17, mai vine cineva?
Pupici tuturor!
Poze1Poze2
vali_delide spune:
Buna dimineata, fetelor dragi.
Kora_Pop multumesc mult de incurajari.Voi merge pana la capat, impreuna cu T si sper sa ajung si eu si voi, toate fetele de aici, sa ne indeplinim visul.
Fetele ....T mi-a zis sa o sun pe Ramona in Z1 si sa ma programeze la monitorizari din Z8. problema e ca Z1 ar trebui sa fie cam pe 20 dec., ceea ce inseamna ca as incepe monitorizarile dupa 28 dec, fix in mijlocul sarbatorilor. Puteti sa-mi spuneti si mie unde si cum se fac aceste monitorizari? La Elias? Sau la el la cab.? Oare o sa se ocupe cineva de asta de sarbatori? Si mai am o problema: nu mai am rezultatele spermogramei si T. vrea sa le vada data viitoare. Sa ma duc sa o refaca la Giulesti? Daca nu, va rog sa-mi dati si mie mai multe informatii...eventual un pm.
Va multumesc mult si va pupici pe toate.
Valentina
Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...
vali_delide spune:
Felicia
Valentina
Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...
felicia_ spune:
Vali, monitorizarile se fac si... si... De obicei, mergi prima data la cabinet, platesti pt toata luna, apoi te cheama dimineata la Elias. Eu zic sa suni in z 1, cerand programare pt monitorizare pe 28, si Ramona iti va spune daca se poate sau nu.
Spermograma poti sa o faci la IDS (acolo recomanda dr T), faci programare cam cu o sapt inainte, si dr Matei iti va da rezultatul intr-o jumatate de ora, ti-l va si interpreta! Nu mai stiu nr de tel pt programari, il gasesti pe net, sau ti-l spun fetele!
Poze1Poze2
vali_delide spune:
Multumesc mult, Feli
Valentina