mamici din TELEORMAN sunteti active?

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Dorry, mai intai trebuie sa vorbesti cu finii , cam asa se obisnuieste, sa vezi ce pretentii au, nu stiu chiar multe asa caci aici la Zimnicea sunt niste pretentii...cel mai bine e sa vorbesti cu ei.Va pup pe toate!Parca imi trece gripa...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Doina, nunta se va face fara pretentii de ambele parti, dar eu ca nasa, vreau sa-mi fac datoria si sa nu omit ceva.Ca doar de-asta suntem nasi , sa-i ajutam , cel putin asa se spune.
Eu din cate stiu , datoria mea ca nasa este cam asa, ma refer la ce am de cumparat: lumanari, voal si coronita, oglinda, un material pe care trebuie sa i-l pun pe mana miresei cand plecam la biserica, turta, esarfa pt. cand se da voalul jos, bijuterii pt. cand gatesc mireasa(asta obtional), banii pe care ii pun in piept mirelui dimineata canmd ii pun floarea, platitul gaini, banii care ii dam pe masa, + spaga la lautari, care la noi va fi destul de grasa, caci au aceeasi lautari pe care ia-m avut si noi la nunta si stiu cata spaga a dat sotul si tatal meu,

DORY & ALEXANDRA DENISA

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Pai cam astea sunt , daca nu e cu pretentii din partea lor.Asa este nasii trebuie sa ajute tinerii , dar vezi sunt multe obiceiuri e bine sa intrebi pe cineva din zona respectiva sa nu omiti ceva!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Neata!
Eu sunt , dupa o noapte de urlete ale Alexei, iar cand sa mai linistit ea (adica pe la 4), si am adormit si eu ma trezit soacra din dotare pe la 5.15 caci a adormit la noi .
Si uite asa iar sunt caci mancarica Alexei este aproape gata, acum ma duc sa-i pun verdeata si sa opresc focul.

Fetele, nu schimba nineni capitolul??? Kriss????

DORY & ALEXANDRA DENISA

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Neata. Am sa incerc eu sa fac un capitol nou. Sa vedem daca reusesc. Si sa ma lase si Cristina.
Pupici .

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra

Mergi la inceput

Buna dimineata.Deschide-ti voi capitol nou ca eu nu ma pricep...Va pup !Inca sunt racita , credeam ca ma lasa si m-a luat iar...

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

, nici eu nu ma pricep la deschis cap. nou, Doina, multa sanatate.

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Multumesc mult Dorry!o sa imi treaca , ca doar nu o sa ma tina...

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Am reusit

CAPITOL INCHIS

VA ROG CONTINUATI AICI 2

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra

Mergi la inceput