Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nora uite reteta:
-6 piepti de pui,dezosati si fara piele (aprox 720 grame)batuti bine
-130 g faina
-2 oua batute
-250 g pesmet (aici se numeste Italin seasoning pt care si alte seminte in el...patrujel etc)
-130 g unt sau margarina
-250 ml sos marinat
-250 g smintina lichida, sau frisca lichida (fara zahar)...aici se numeste half and half...
-140 g mozzarela (dat pe razatoarea mare)
-140 g swiss cheese (asta nu stiu daca aveti in Ro..nici eu nu am folosit-o)toto rasa
-70 g parmezan ras

Bucatile de pui se prepara ca orice snitel (faina, ou si apoi pesment).
Se preincalzeste intre timp cuptorul la 350F (daca vrei ti calculez cit inseamna).
Snitele se prajesc in unt sau margarina pina devin aurii (focul dat la mediu, aprox 10 minute total).
Separat se mixeaza sosul marinat cu smintina. Se asaza intr-o tava (mai adinca, sau platou care poate sa fie dat la cuptor). Se pastreaza citeva linguri din aceasta compozitie.. Apoi se aranjaza snitelele sa fie jumate in acest sos).
Se amesteca toate brinzeturile si amestecul se presara peste pui. Se pune apoi deasupra sosul pastrat din compozitie (citeva linguri).
Se da la cuptor acoperit usor...pt aprox 30 minute ...depinde de cuptor..poate si mai putin..
Pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Seara buna!

Imi pare rau ca numai acum reusesc sa intru sa urez si eu La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor, mari si mici!!

A fost iar o zi grea....nu mai detaliez, ca deja stiti cam ce se intampla pe aici.

Dorsilia, o vorba pentru tine...sa stii ca de cand am nascut ma tot gandesc la tine,...eu zic sa accepti orice fel de ajutor, ca altfel mie cel putin mi se pare imposibil. mai ales in prima luna. Chiar daca nu te intelegi prea bine cu mama ta, tot iti va fi de folos. ma intrebai de clisma, de data asta am sarit peste, ca n-a mai fost timp sa fac (daca am ajuns cu dilatatie 10...). data trecuta mi-au facut cu trusa lor (desi trusa e mult spus).

Distractie placta maine si in we!

Si pupici si sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Olivia....saru' mana pt reteta.Asta e pui Milano cu ingrediente din America...sau ,ma rog....UE

Siiii...ia fa stanga imprejur si reciteste,ca nu io am zis de comparatia cu colegeleIo ti-am zis ca arati bine inainte de a vedea filmuletul,da?Pai daca fac o apreciere in functie doar de ceilalti,ar trebui sa ma simt Miss World in comparatie cu juma de RomanieDeci...sa nu ma faci sa repet:arati extrem de bine si...punct!(Am vrut sa ma abtin,dar m-ai starnit...io n-am inteles de ce tii tu dieta,sa te tzii apoi de garduri?).... alice ar mai lipsi sa spuna ca incepe cu dietele,ca io ma impusc direct in jumatea aia de neuron pe care o mai am

Si acum da-mi voie sa ma bucur ca reveniti in Constanta (egoista mai sunt)
In Bucuresti as ajunge doar in delegatii,dar la Constanta vin vara si am si o colega de facultate si buna prietena,acolo.Deci...poate avem sanse sa ne comparam celulitele

vrabiuto...(tare dulce e nickul tau,de asta iti zic asa si nu pe nume)...multumesc de complimente.Cat despre pubertate si adolescenta....vai de steaua noastra ce ne asteapta.Si inca a mea e mica...cred ca la 16 ani ma impusc.Si vorba ta...chiar ar trebui sa ne bucuram de ei acum,cat sunt mici.Acum pare greu,dar sa vedeti cum e cand cresc.Mofturi,fitze,Gica Contra,moda,dragoste,suspine,de ce ala are si io nu,vreau si eu din aia,din aia si din aia,nu mananc aia,dar vreau de cealalta,uite ce grasa sunt,uite ce urata sunt,uite cum sta parul,vreau alte cizme,dar adidasi noi nu-mi iei?,blugii s-au demodat,caciula asta nu se mai poarta,nu am bluze destule (dar dulapul geme),vreau role,suspine ca n-o place Gigel,nu mi-e somn (la 11 noaptea),razboi cu cel mic,gelozie,pupaceli cu cel mic pana ii rupe obrajii,apoi iar razboi,vreau in oras,nu vreau in oras,....siiiiiiiiii...tot asa.Sa mai zic?
Desigur...nu e mereu asa si nu e numai rau.Dar e dificil cu ei.Dar iti si creste inima cand te uiti la ei si ii vezi cum se inalta,se maturizeaza...cum ai o baza in ei,cum ai un prieten in ei...ehhhh...
Dar...de ce zic sa ne bucuram acum de cei mici...nu pt ca se fac mai rai,nu!Doar pt ca nu ne vom mai intalni cu perioada asta...cand sunt total dependenti de noi,cand suntem totul pt ei,cand ne iubesc neconditionat,sunt dulci,nu stiu sa minta,se uita increzatori in ochii nostrii...toate astea...se cam pierd in adolescenta.Devin independenti si voluntari si cred ca ei le stiu pe toate

Pfuiiiii...ce m-am intins cu filozofeala...ia sa ma duc sa termin din treburi.Va pup

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nora eu nu te-am stirnit!...Gata ..am stabilit...ne batem in celulite...daca nu la anu'...sigur peste 2 veri! Din ce povestesti tu acolo...eu am inteles doar o chestie! Ce bine ca nu am fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multumim de urari, suntem bine, am citit tot dar ne lipseste entuziasmu' revin eu cand mi-o reveni si el...:)

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

La multi ani Romania!

lia - si eu cred ca e doar o forma de a atrage atentia. cu siguranta ai nevoie de ajutor. iti faci si tie rau, si lui danut si celei mici daca o sa continui in ritmul asta... nu ai cum sa le faci pe toate nici macar daca ar avea ziua 36 de ore. ia o femeie, chiar daca nu e exact ceea ce iti doresti, care sa vina la tine cateva ore pe zi. macar ca face ordine, pune rufe la spalat, baga un aspirator... hai, fii cuminte, ca venim la tine cu

mitzu - hai ca mai un pic si trece greul. pupici multi de la noi, pentru toti patru! sau doar trei, ca nu poci sa imi permit sa il pup si pe tati. sa ne mai povestesti cum evolueaza lucrurile.

noricel - multumesc pentru info. cam la asta ma gandeam si eu

olivia - eu personal nu cred ca adolescenta e mai simpla pentru parintii de baieti. la fete sunt discutiile de care povestea nora (sentimente, haine, etc), la baieti sunt probleme de cu totul alta natura (comunicare, scoala, influenta anturajului, sex, etc). e bine ca esti optimista, da' peste cativa ani io as zice sa incepi sa te pregatesti

felicia - sarcina usoara in continuare! vrem poze!

o zi frumoasa tuturor!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza
is perfect zombie, si la munca pe deasupra ca nu s-a mai putut sa stau o zi acasa.
iepurele a scazut productia de muci, in schimb tuseste de numa', se sperie, incepe sa planga....samd. are niste ochi rosii de zici ca e betivan notoriu. azi e numai cu tati...ce distractie pe capul lor eu la munca si cafelele in vena.
Olivia io i-as da sirop din ala de muguri de pin daaaar....nu il suporta ca are gust de miere. si el o uraste. degeaba il iubim pe Winnie si exemplificam cum mananca el numai miere...aiurea.
vad ca majoritatea piticlontilor adora Panadol-ul....ieri sunam inebunita la toate farmaciile mele sa intreb ce varianta de carbocisteina are aroma de capsuni....bietele farmaciste cred ca se tavaleau de ras. in fine, de dimineata si-a luat fara prea mari comentarii humex-ul si panadol-ul....om mai vedea.
Lia ia-o mai usor sa nu faci vreuna nefacuta. noi ti-am mai tot zis...ai nevoie de femeie la curatenie ca nu esti super woman. tu oricum faci cum vrei....dar ai grija sa nu cumva sa pici tu cel mai rau intr-o stare din aia nasoala....ca nu e prea usor sa iesi din ea. si vor suferi toti pe langa tine.
Andries imi pare rau ca ti s-au adeverit feeling-urile....dea Domnu' sa fie mai bine in viitor!
Carmencito cum te mai simti?
scuze ca nu raspund tuturor....nu compilez deloc acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Io am venit la munca, sa ma relaxez...:))))
Azi era razboi la noi acasa, Maria chiraia in fundu' gol, taica-su o urmarea cu pampersu' prin casa, ...circ!
Asta dupa ce nu-l lasase sa respire..."tatiiii, unde esti?!" "la veceu!" sau "ma imbrac"...sunt simpatici.
Tanti Ioana nu o stapaneste deloc, ii face absolut toate poftele. O rasfata mai rau ca mine... Asa ca bietu' John e ala cu "educatia"!...hihihi

Nasol cu bonele care fac fitze, noi avem o femeie care e fosta femeie de servici din institut, era vecina cu noi cand am stat la 2 camere, nu prea face ea acorduri :))) dar m-am gandit ca daca are grija bine de Maria si poa' sa vina la orice ora e super!
Oricum, dupa ce l-am anuntat pe John am intrebat-o pe ea "tanti Ioana, esti in stare sa ai grija de doi?!"...
Lio, cred ca ai prea mari pretentii de la Danutz. Sarcina usoara in continuare!
Felicia, ma bucur ca esti bine. Sarcina usoara in continuare.
Mi s-a facut foame cand am citit reteta Oliviei...hehehe
Mitzule, pupam si sa treaca repede.
Roxi, vad ca si tu ai venit la servici ca sa te odihnesti...:)))
Alice, frumos joc, de unde ai zis ca l-ai comandat!?

Gata, ma duc sa vaz ce am de facut pe ziua de azi...O zi frumoasa sa avem, sarbatoare placuta celor care sarbatoresc si altfel nu numai prin munca...sa nu mancatzi prea multa fasole cu carnati ca va cade greu...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

Am multa treaba dar am intrat sa-i urez Adelei multa putere si rabdare in continuare, Liei sa-si ia ajutor, nu conteaza ce si cum, dar sa ia pe cineva si Feliciei sarcina usoara in continuare.

Roxana, eu ii fac suc Stefaniei din siropul de muguri de pin si pun lamaie la greu in el si asa il bea.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! LA MULTI ANI, ROMANI!!
Si eu sunt zombie azi, pe motiv de nedormit, ca aseara am avut musafiri (si s-au terminat cele 4 feluri de mancare, primele devorate fiind cele de post ), asa ca azi o iau de la capat cu gatitul, dar ma limitez sa fac niste peste. Si sa termin cu nedormitul, a apucat-o pe soacra-mea la 9 sa plece un pic in vizita si la cumnatii mei (desi ei erau la mine de la 5)si Matei s-a crizat ca pleaca bunica, m-am chinuit o ora sa-l adorm, apoi mi-a sarit mie somnul, tot mi se parea ca bate doamna soacra la usa, s-a intors la 12 cu chef de vorba, am expediat-o rapid la culcare dar m-a pocnit o durere de masele de n-am inchis un ochi pana pe la 4. Si la 5 am sarit arsa pentru ca suna ceva si nu realizam ce, era telefonul soacra-mii pus pe alarma .
Acum am expediat-o cu Matei la plimbare sa mai respir si eu...
NORA, am citit cu mare atentie ce scrii despre adolescente, nu-i usoara tranzitia, nepoata mea de 15 ani, care e un geniu la scoala s-a declarat singura "adolescenta cu probleme" si face fitze la orice. Si astept si eu ziua in care Matei va vrea blugi si adidasi de firma si toate alea...
ROXI, sanatate multa lui Pat si tie iti trimit o cafea in plus (eu sunt deja la a doua) ca sa rezisti une noi zile!
ANDREEA (P) nu a revenit entuziasmul?
OLIVIA, suna tare bine reteta, dar eu intreb ca taranul ce-i ala sos marinat?

O zi buna ma duc sa mananc ceva, sa iau un algocalmin, ca ma rupe maseaua si dr. e liber pana luni

Mergi la inceput