Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)
Raspunsuri - Pagina 8
pako spune:
LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMELE DE SF.ANDREi!!!MULTA SANATATE!!
Multumim si noi pentu urari 
Mitzura, la fete exista mai mult riscul de displazie decat la baietei...si noi am trecut prin asta...se rezolva.Al 2-lea pampers l-am pus pe deasupra hainutelor si cu un prosopel bagat in el(asta ca sa stea piciorusele mai fixe si mai indepartate)...am stat asa 2 saptamami zi si noapte.
Roxana, Daria, sanatate puiutilor!!
Monica, imi pare bine ca TT a iesit bine....o sa-l mai fac si eu aproape de sarbatori, asta cam in sapt. 35...trebuie sa vedem daca bb mai e infasurat cu cordonul ombilical si fluxul sangelui prin el.
Lia, deci pana la urma nasti la Odobescu?? Am fost si eu joia trecuta pe acolo ca ma chemase dr. sa-mi recolteze sange...dupa ce am asteptat mai bine de o ora(copilu'inghetase in masina...asta dupa ce am trezit-o la 7 ca la 7 juma' tr. sa ma prezint la spital)am plecat f. demoralizata.Asa ca tot la bioclinica am ajuns.Mi-e asa de groaza ca o odata si odata tot trebuie sa trec prin spital...
alice2004 spune:
Pako, 
!! Ma bucur tare ca sinteti bine ! Sarcina usoara in continuare si petrecere frumoasa de Sf.Andrei azi !! 
Fetele, io va pupez pe toate si ma pregatesc de plecare acasa ! Pentru ca miine e zi libera, va doresc de astazi o zi nationala linistita si un uichend pe masura asteptarilor voastre !
Sa aveti grija de voi si de piticii dragi ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Si ca uitasem - Daria, uite aici jocul cu pricina pe care ti-am promis ca il fotografiez si am mai facut si niste poze cu sarbatoritul de azi ! Acum chiar ca plec !! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Mimilinca spune:
La multi ani pentru toate Andreele noastre, domnisoare si mamici si pentru Andreei nostri, cavaleri si tatici! Sa fiti fericiti si sanatosi! si noi sa ne bucuram pe langa voi!
Si eu pe ultima suta de metri ....dar macar de zile importante sa ma arat la fatza ![]()
Fusei la Pariji o saptamana, frumos tare este...dar oamenii mai meschini si zgarcomani ca frantujii nu mi-a fost dat sa intalnesc pana acum. dar ma rog...nu mai pot ei de parerea mea. am cumparat o multime de lucruri frumoase pentru Ilinca, am admirat orasul luminat seara si parca mi-a mai trecut supararea.......
Dar in schimb
sunt suparata flesca cu a mea bona, care imi face figuri de Buftea..............ca are probleme, ca vine, ca nu mai vine, acum in prag de Sarbatori. Unde si pe cine sa gasesti !!!! pana la urma isi calca pe inima si mai vine si discutam la anu'. asa imi vine sa o iau frumusel de o aripa, dar nu am ce-i reprosa in relatia cu Ilinca, se poarta f.frumos, se joaca, nu o lasa cu ochii beliti la TV, iese cu ea afara fara comentarii, Ilinca o place si s-a obisnuit cu ea.......Off, niste santajiste asta sunt si cand ti-e lumea mai draga te lasa cu f...in balta. Scuzati-ma, dar de ceva vreme nu dorm de griji si tot la asta ma gandesc
In alta ordine de idei am citit ca burticutzele sunt bine, bebelusii stau cumintzi la adapost 
si sa ne dati numai vesti asa bune!
Mitzu
si rabdare multa! este o perioada grea, dar cine mai este ca tine cu asa o pereche frumoasa!
Roxana, sanatate la iepurash! offf tare greu cu piticii astia cand sunt bolnavi...
Sanatate si la iesence! Greu tratament, mai ales ca voi sunteti cam vorbaretze 
Nu am apucat sa citesc mai mult de primele pagini, asa ca sunt tare in urma........ tot sper sa recuperez si sa tin pasul cu voi, macar cu cititul.....
Va doresc un w/e frumos tuturor, petreceri frumoase sarbatoritilor si la multi ani tuturor pentru maine,nu ? ![]()
Va pupam
Andries spune:
Lumi, ti-o dau pe bona mea... de exemplu de consolare, ia citeste in urma sa vezi ce-mi face ea mie!!
Andries
Dorsilia spune:
fetelor, asa o fi, dar na....stiti ca-l iubesc, si pt binele lui ma gandesc sa nu o ia de la capat cu pisu/kk pe el dupa ce de 4 luni n-a mai facut pe el.
Mitzu- incurajare din parte-mi: eu n-am avut si nici n-am ajutor decat de la Cel de Sus, si cu Danut, si tot de acolo voi avea si cand voi avea 2 copilasi, asa ca eu zic ca tu esti fericita cu doua bunicute care se dau de cap in fund sa faca schimburi la ajutor acolo. Eu gatesc, eu smotruiesc, eu plimb/hranesc si educ copilu. Maica-mea aduce mancare numai daca e si fratele meu la masa, altfel nu aduce defel. De exemplu in weekendurile cand el, fratele meu, pleaca acasa la ei, nu considera ca imi trebuie ajutor la mancare, asa ca bucataresc eu. Uneori bucataresc pt toti ca se termina mancarea sau e asa necomestibila de nici el n-o mananca....deci....capul sus ca esti intr-o conjunctura buna totusi. Fata de mine.
roberta04 spune:
LIA, sa stii ca si Matei a facut figura asta cu facutul pe el, asa, ca sa atraga atentia, zic eu, noi eram tot in renovari si-l tot pasam de la unul la celalalt! Pupici si fruntea sus, fii o luptatoare ca acusi o sa mergi mandra cu 2 bebici frumosi de mana!
kim222 spune:
Saliu!
Io am inceput de ieri cumparaturile pt Craciun, vom merge la rude in sudul Californiei ...si am de cumparat o gramada de cadouri..pt 7 copii plus adulti...
Cristalina asa este cum zici tu..cumparam jucariile pentru noi... Eu ma abtin cu greu dar reusesc..am cumparat insa un joc (bingo +domino)dar care este bund e la trei ani in sus...
Si evident mi-am luat si eu o pereche de pantaloni in care ..evident nu incap..dar evident ca ma straduiesc...sa...![]()
Liliana 3 sapatamini vacanta!!!Wow...si din nou wow! Noi avem o zi..pe 25! si atit!
Dar ne luam noi vacanta si pe 26...Acusica vine ianuarie si cumperi biletele! Asa...gata m-am luminat de ce ma vede Nora slaba...prin comparatie cu colegele mele!![]()
Cristalina..gata ai scapat! Daca tripul test este ok...nu te mai gindi la plexurile coroide..Acestea puteau arata prezenta sindromului Eduard...doar daca erau insotite si de teste proaste! Asa ca gata..vreau poze cu burtica!![]()
Adela ce mai faceti???
Carmen sanatate multa! Paracetamol si aspirina Bayer!
Ioana...eu am zis sa nu vorbesc chiar neintrebata!
Te ajuta f mult cocktailul alal din galbenus , miere si lapte cit suporti de fierbinte!
Daria , ma bucur ca mi-ai urmat sfatul..Aspirina nu se foloseste la copii ..pina la 8 ani din cauza riscului de sdr Reye.
Roberta iar vine socrela!
Incaltaminte! Cool...ce duc eu dorul celor din Ro!
Alice cum sa ma supar mamai..tu crezi ca esti singura care crede ca vom pleca fugind pamintul??Peterecre frumoasa!
Nora acusica dau si reteta...si dupa ce o faci pe asta..am una la fel de buna! Bine macar ca stii ce-i orgasmul!
Eu mi-s bucuresteanca, sotul constatean...Ne vom intoarce din pacate (pt mine!
)..in Constanta...pt ca acolo am avea ajutorul socrilor...in Buc eu il am pe tata care a suferit un accident vascular deci nu ma poate ajuta cu Uka...
Andries...eu una nu m-as baga la faza cu olandezul..oricum femeia o sa faca ce credea ea..nu cred ca o poti influenta...Ai vazut mesajele mele despre gradi?
kim222 spune:
Vazut poze cu Gizmo..seamana f bine cu tine!
Adries...nu am stiu ca si tu esti Adreea...LMA si sa vina si bb2!
Roberta este clar ca exista o cauza a acestei tuse prelungite. Prima data as verifica daca am sinuzita..Daca da asta poate fi cauza si trece doar la antibiotice...f puternice si minim 2 saptamini..ce-i aiai 3 zile??? Poti face un tratament cu sirop expectorant(ceva naturist), bromhexim si la culcare si Claritin.Asa acoperi toata gama!![]()
Roxa ...ma bucur ca sinteti mai bine..muci mai dureaza si tuseste din cauza lor. Da-i si un sirop de tuse cu muguri de brad si pin (este f bun!) si seara la culcare (pt ca este in pozitie orizontala si tuse se accentueaza)un antihistaminic...eu nu stiu ce se mai gaseste in Ro...astea scad productia de mucus.