Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

gata ajuns acasa...incepe weekndul.

sarut mana fetele ptr cuvintele voastre...si scuze ptr lacrimi, dar trebuia sa va impartasesc bucuria mea..

Roxi bine ca esti mai in putere...si pupam sa respiri si mai omenesti. Si-mi place Pat ca stie ce vrea...asa hotarat copil...cu vorbitul cum mai stati?
Si da mai am ultima tura de corectari, se numesc final exams.... si de joia viitoare boierie, adica vacanta.

Ioana iar va taie din salariul din ianuarie...nu e prima data, caci si eu tot in invatamant am lucrat...o groaza de ani...14 in tara.

Marcela cum e noua gradi?

Olivia la multi ani tatalui tau si multe, multa sanatate...si tie sa porti iubita darul de mos.

Alice studios tare ficiorul matale daca alege carticelele....mandra mea seamana cica cu mumasa, numaram, unu, doi trei...etc si cand incepe mamaie sa ne spuna poiezi, tragem un eeeee si plecam...a se citi lasa in pace cu texte din astea.

Monicule tare Maria ta....tuica, tuica neamule, tuica de vanzare....

Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

In primul rand ...
LA MULTI ANI Blue Angel alias SIMONA
Te asteptam sa dai un semn, o maslina, orice

Si acum merg sa va cetesc in urma ca nu am avut net si am de recuperat.
Si azi e vineeeri, tralalalaaa, asa ca sa aveti o zi super usoara la munci si un we placut si plin de bucurii !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Deci am vrut sa deschid un nou capitol ...
dar nu stiu cum naiba sa trec capitolul vechi la listaaa
helpuiti ma va rooog !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la multi ani Simona! toate cele bune sa iti iasa in cale!! (scuzati neuronu batran si amortit)
Liliana stam relativ prost cu vocabularul, dar macar a inceput sa adauge cam un cuvant nou pe zi. eu sunt multumita, stiind cum a fost. succes corectare la final exams! nu-i lasa, corecteaza-i la sange!
hahaha vezi Ioana acu cum eram si io acum vreo luna cu "niau" . acu s-a mai diversificat cererea, vrea si "poco" (Pongo din 101 dalmatieni) si "dedi" (Lady din "Lady and the tramp"). taaare faza cu pipitzeleeee!!!!

Mergi la inceput

Deci tot io: avem un nou capitol, am reusit, pana la urma,
asa ca va rog sa continuati aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89934

Mergi la inceput