Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Si eu tot la ochi fac piftia, dar daca imi amintesc eu bine puneam cam 2 kg de carne/picioare/urechi la 6 l de apa, totul intr-o oala de 10 kg. Ce e important este cit de mult si cum o fierbi zic eu...Eu de exemplu scot absolut toata grasimea - pur si simplu o aleg cu lingurita - pentru ca imi place ca la final piftia sa fie clara - nu imi place cea acoperita de grasime albicioasa...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

am vorbit acum la gradinita, se pare ca totul a fost super ok, ca si cum ar fi mers la ei de 3 luni nu de cateva ore. la pranz a dormit, totul in regula. fetelor, tineti-mi pumnii sa fie bine, ca eu a treia gradinita nu vreau sa mai caut. aici imi place ca e o atmosfera intima, pare mai degraba o casa cu multi copii decat o gradinita, educatoarea e tanara, calda si zambitoare. copii linistiti cum nu credeam ca exista in gradinite. sper sa ramana asa.

cat despre crize, mie una mi-a ajuns, am vazut cum e, gata. cred ca a fost de fapt vina mea ca am intrerupt-o din joaca in mijlocul actiunii si am pus-o la culcare (ca deja nu se mai tinea bine pe picioare dupa o tura de parc, tobogane, trenulet, a.s.o.). daca i-as fi spus inainte si as fi ajutat-o sa termine ce facea, probabil ca nu am fi ajuns la crize. sau mai stii?

daria - eu stiu sigur ca, oricata sare o sa pui, o sa iasa foarte buna! am vazut eu minunile pe care le gatesti tu si am salivat la ele pupici! deci asa cu pionezele... trenulet si scos pionezele cu degetelele. foarte tare!

cristal - am reusit sa va vad si eu! are botosica un par demential! si eu as zice sa nu i-l mai tai, pe de alta parte nu prea imi dau seama cum e cu pieptanatul, ca a mea are trei fire si tot i se incurca. stii tu cum e mai bine cat despre burtica, eu vreau o poza mai in prim plan, sa o vad mai bine. tocmai ce am primit astazi poze de la o fosta clienta de-a noastra de foto, care are o burtica de cateva luni asa rotunda si frumoasa! tare mi-e drag sa vad burtici!

mitzu - cum mai e relatia lui tudor cu bunicile? ar putea sa iasa cu ele afara atunci cand doarme mara, ca sa dormi si tu cu ea? trebuie neaparat sa te odihnesti. ai grija de tine!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetele, eu o iau spre casa asa ca va urez o seara placuta si spor la conversatie pentru schimbul II!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata...
Daria, Roxana si Alice multumesc de urari.
Roxa deci esti spre bine...Masina de gunoi..inca functioneaza?
Cristalinule..deci cum a ramas cu d-nul Enculescu?...Iar faza cu tuica..de pomina!
Ioana...ce-mi plac ciorapii papusicii!
Gabi refacere rapida!
V-am pupat!

edit Andrea sanatate lui Stefi! Si eu am fost operata de vegetatii adenoide..dar cind eram mai marisoara...Cum este acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

mai fetelor nu va suparati pe mine, zau, incerc sa pun poze dar eu mai mult de 10 min pe zi nu stau la computer si atunci citesc pe aici pe nerasuflate si pe indelete n-am mai facut nimic de nu stiu cand.

am niste poze dar au fost facute de mine, mi le-am autofacut, si-s neclare, vreau sa-l pun pe cristi sa ma pozeze mai bine, ca n-am reusit sa ma incadrez defel. Cu Danut am poze dar trebuie sa le descarc de pe card si sa le uploadez, ceea ce imi ia timp.

Rox, i-am comandat masina de gunoi de pe net ca n-am gasit nici in metro, aveau de toate mai putin masina de gunoi. Am cutreierat Mallul, Selgrosul si Realul degeaba. Si am zis ca io asa campanii nu mai is in stare sa fac, nasterea e eproape, sarbatorile aproape, asa ca am luat netul la purecat si netul a fost solutia. Si cutiuta muzicala tot de pe net, pt ca am cautat niste melodii anume, iar pe aici am gasit cutiute muzicale dar cu alte melodii...

Azi Danut n-a dormit la amiaza asa ca e obosit la maxim, a intrat de doua ori cu capu-n tocu usii ca merge uitandu-se in spate . L-am dus la dermato, are intertrigo, intre 2 degetele de la mana.Nu stiu cum si de ce, si de unde....

cine-mi da si mie idee de o reteta de praji cu mere cu aluat fraged ? Danut ma invita tot la 3 zile sa-i fac, si nu-mi prea iese ca la mama. Iar ea nu-i in stare sa-mi dea retea ca lumea, cica nu stie, face din ochi.
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Lia, !!!! Te asteptam cu pozele alea, hehehe, sper sa ajungi sa le pui inainte sa vin bebe, sa te vedem cu burtika !! Cit despre placinta, spune-i bre mamei tale sa iti faca ea, ce te chinuiesti tu ? Ca daca mama ta e ca mama, atunci e mai usor sa faca prajitura decit sa stea cu copilul si sa o faci tu ! Sau poate ai prea mult timp liber si nu ai ce sa faci cu el, nah !!
Pupici multi si ai grija de tine ! Si sanatate lui Danutz !
Schimbului III, o zi asa cum va doriti !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare
is pe aici gagici, va citesc dar am avut niste zile tare aglomerate plus inotul asa ca ajung obosita si n-am chef sa scriu nimic. heheh, am vazut 2 cretulici plus moaca aia smechera de la iasi. cristal, in poza in care faci cu mana imi imaginez ca ne faceai noua, fetelor de pe forum, asa-i?
andrea, ma bucur ca andrea e bine, muuulta sanatate si de-acu incolo, asemenea celor copilasi bolnaviori sau nu.
mitzu, reusesti sa te odihnesti macar un pic?
daria, si eu tot din ochi fac raciturile (hehehe, radeti cat vreti), important e sa le fierbi mult.
ma'c sa sar in dus, sa-mi aranjez putin parul etc.
maine e vineri, yuhuhu!
va pupam cu drag pe toti

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna de dimineata
maaaiii tare liniste ieri pe aici...5 mesaje si alea scurtute....ce e cu voi dragelor? Ancaaaa!!!! se aude pana-n canada???? alooooo!!!
Olivia ce mai ziceti? da, masina de gunoi e inca functionala, o umple cu plastilina e taaaare fericit cu ea. da tot o vrea pe cea mare de la metro...ne alearga in continuare cu cataloagele de jucarii....le studiaza intai (a suta mia oara) si dupa aceea ne arata din nou ce trebuie sa ii aduca mosu'. insistent copil am . ce mai face Uka?
Liliana ce faci, tot mai corectezi teze?
Andreea de pupi ce tare esti si cu inotul si cu job si cu tinutul casei...bravo tie!
Lia nu stiu de ce reteta zici tu, dar o recomand pe preferata lui Mugur, e si in cartea de bucate de aici....daca tot ai chef sa o faci. da vb lui Alice, mai bine o face mama ta cum stati cu terminatul renovarilor, termina mesterii pana sambata?
noi suntem mai bine, eu doar ceva muci mici pasageri, Patrick tuseste din cand in cand...dar sper ca totul a trecut, ca a tinut guturaiul asta....10 zile!
va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,inca odata ma bucur ca nu cetshte sotzul ce scrietzi voi,pentru ca iar luam o bila neagra,n-am facut never racituri,asha cadaca anul asta raman acasa de sarbatori am sa prestez si iodar as vrea de curcan sau cocosh ca vreau sa fentez porcul anul asta!
Lia,poze,poze,poze!!!
Mitzu io nici la primul cupil,nu apucam sa dorm cand dormea bb,ca ori trebuia sa fac un dush ori sa mananc si io sau chiar sa fac mancare!
Olivia,vrem poze cu pantofii de la Mosh sau i-ai dus inapoi???Ce prostioare mai face ginericul meu smecherash???pupici
A mea este obsedata de Cenusareasa, asa ca s-a trezit la 7 urland ca vrea sa se uite la desen!!!
Cristalina tare faza cu tzuica!!!Avem niste Marioare,fenomenale!!Eu,de exemplu, cand pleaca tacsu la meci,si ma intreaba din ora in ora unde-i tacsu, incep sa-i raspund plictisita la "pipitze"!Ieri,nu vrea sa stea tacsu in dormitor cu ea si-i striga"pleaca,pleaca d'aici!!"tacsu intreaba "unde sa plec",raspuns prompt "la pipitze!!"
Merg sa beau inca o cafea,ca moor de somn

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Raportam...tare bine e fara dureri de masele. Facui acu dimineata EKG...cica-s in parametri...:)
Aseara Maria cauta disperata halatul de baie primit de Mosh. A plans cu niste lacrimi de crocodil "profopuuu'! profopuuu!"
Ii dadeam noi prosop normal dar nu a tinut smecheria...:)

Andreea, binenteles ca voua va faceam cu mana...:)...Mama n-are net...hihihi
Ioana, simpatica foc Mariutza ta...:)))
Piftii ultima data am facut din aripi de curcan, tare bune au iesit!

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput