Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

aici e "print center"-ul de sarbatori al celor de la disney, unde gasiti felicitari de craciun si revelion si altele:
http://atv.disney.go.com/playhouse/holiday/celebration.html

have fun!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

ma pregatesc sa ies si eu pe afara cu mara, ca e soare si frumos pe la Sibiu. Sper sa nu urle.

Liliana, foarte emotionant! Imi inchipui ce bucurie pe mama ta si pe Adeluta si mai ales ce a fost in sufletul tau, stiind ce se intampla acasa.

Cristalina, rad prin casa ca proasta, citind despre cheful vostru de Craciun, si mai ales faza cu "cu cine...ca dl enculescu nu vine!". L-am facut curios si pe al meu sot care si-a bagat iute nasul in calculator sa vada de ce rad.

Vrabiuta, ei, la noi asa e in fiecare zi la amiaza, cum a fost la voi aseara.

Lia, cu dormitul si cu plansul e mare filosofie. dar am si un mare noroc totusi. Sa-ti spun. Regula aia de aur, ca "sa dormi cand doarme copilul", pe care o tot auzim/citim, ca ar trebui sa o respecte femeile ce tocmai au nascut, e buna la primul copil. la al doilea copil se duce dracului. De aia, ca atunci cand doarme copilul (mic), este treaz cel mare. Si invers. Abia noaptea ce mai prinzi niste ore in care dorm amandoi. Asa ca eu sunt tot cu cearcanele pana la genunchi. Dar ziceam ca am si un mare noroc. Ca Mara nu plange. Plange doar la schimbat sau la baita, daca ii e foame, si am grija sa nu ii fie. In rest e tare cumintica. Drept e ca daca e treaza o cam tin in brate. Asa ca daca se intampla minunea sa adoarma Tudor la amiaza, nu prea il trezeste. cel mai nasol e in serile in care trebuie sa ii adorm pe amandoi deodata. Adica ea vrea sa suga si el vrea sa stau langa el pana adoarme. Asa ca atunci ii dau ei sa suga in picioare, langa patutul lui. nebunie curata! Noroc ca n-au fost prea multe astfel de seri pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Hai ca m-ati emotionat de dimineata - polux super surpriza si pupici Adelutzei!

Noi suntem ok, aseara am fost la petrecere dar nu a fost cine stie ce - insa acum la birou trag ponoasele...

Sunt prin zona...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daaaa, uitasem sa ii urez Marcelei "Bine ai venit" in clubul tzifnoshilor !! Si sper sa nu stai prea mult pe aici, desi cred ca urarea asta din urma nu va tine, totusi ...
Mitzu, plimbare placuta !! Ce bine ca e frumos afara, la noi e frig si umed de la ceata aia nashpa !! Pupici trupei acolo la voi !! Hahaha, mi-a placut povestea cu "sa dormi cind doarme copilul" !! Si iti doresc sa ai cit mai putine zile cu probleme !!
Gabi, nttzzz, ntzzz, vezi mama ce face petrecerea din om ?? Mai ales cind a doua zi le munceste de la prima ora !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by vrabiuta

aici e "print center"-ul de sarbatori al celor de la disney, unde gasiti felicitari de craciun si revelion si altele:
http://atv.disney.go.com/playhouse/holiday/celebration.html

have fun!

cele mai frumoase

Buna tuturor!

Vad ca te pricepi pe la site-uri de sarbatori da-mi si mie un link unde sa gasesc idei de decoruri pentru pomul de iarna Ana trebuie sa faca pentru la scoala o podoaba care sa o puna in brad si eu nu ma pricep.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mihaela, uite aici: www.amazingmoms.com/htm/christmas_crafts_mouse.htm" target="_blank">soricel , www.amazingmoms.com/htm/christmas_crafts_3.htm" target="_blank">ornament, www.kidsdomain.com/craft/orn.html" target="_blank">ingerasi de hartie, www.kidsdomain.com/craft/fabangel.html" target="_blank">ingerasi de panza, www.kidsdomain.com/craft/sglass.html" target="_blank">vitralii, www.kidsdomain.com/craft/clown.html" target="_blank">clown, www.kidsdomain.com/craft/stars.html" target="_blank">stelute, www.kidsdomain.com/craft/lightbulbsanta.html" target="_blank">mos craciun.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!

Multumim frumos pentru complimente!
M-ati citit, pen' ca vreau sa tund Maria dupa sarbatori. Promit insa sa nu o mai capresc...:)))

Am aparut si eu de la dentist. Evident ca azi nu m-a durut deloc, m-a ciocanit sireaca doctora, mi-a dat cu jet de aer rece...nimic. Neavand gauri prin alte parti am concluzionat amandoua ca trebe sa fie sub ultima plomba pusa, a scos-o si mi-a pus un pansament. Indaratnica masea!...:)))

Aaaa...nu v-am povestit. De cateva zile am scos de prin rafturile din camara o sticla cu tuica. Asta pen' ca medicamente nu puteam sa pun la masea si luam o gura de tzuica atunci cand nu mai rezistam, o puneam la locul cu pricina si apoi scuipam....Si cum ma durea destul de tare, cam putea in casa a tzuica.
Avea tanti Ioana o fatza, cand aparea cu Maria de afara si eu miroseam a tzuica......Dar nu m-a intrebat nimic....hihihi
Aseara John ii explica lu' Maria ca mami bea tzuica, ma magnetizez deh, si copiii nu au voie sa umble cu sticla. Asa ca azi Maria se plimba cu o sticla de 2 litri sub bratz si striga de mama focului "tzuicaaa! tzuicaaa!"...

Liliana, tare frumoasa surptiza!!...:)...Pupam Adeluta, ce dulce a fost cand voia sa dea papusa inapoi....
Marcela, va urez sa nu popositi mult pe la clubul piticilor cu fitze si scheme la dormit/adormit...
Roxi, tot asa sa o tineti cu dormitul!
Mitzule , sa ne mai povestesti...La mine e instructaj asta...hihihi
Ioana, ce bucatareasa frumoasa are mama....hehehe
...daca ma supar o iau pe tanti Ioana la "nunta" si il las pe John cu Maria (ceea ce l-ar bucura nespus pe John...:))))

O zi frumoasa sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

vrabiuta

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele, va intreb pe voi ca la bucatareli nu mi au dat prea multe raspunsuri ... CUM faceti piftia ? Ma intereseaza ce cantitate de picioare se pun la 8 l apa si cate grame sare. Va rog frumos ...

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mama, Daria, da de ce 8 litri apa ??? Neaparat tre sa fie 8, nu mai mult, nu mai putin ?? Si cite grame de sare .. m-ai omorit definitiv !!
Apoi sa stii ca eu nu am calculat niciodata exact nici cantitatea de apa si nici sarea ... cumparam picioarele de porc (acum depinde si de cit de mari sint !!), puneam oala cea mai mare pe care o am sa le fierb cu usturoi si morcovi, sarea mai pe la final, ceva carne sa fie piftia mai aratoasa si atit !!

Editez - uite ce am gasit pe www.culinar.ro/carte_de_bucate.php?tip=specific&id_fel=4684&scat_url=RO&subcat_id=" target="_blank">culinar

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput