dureri abdominale dreapta fara diagnostic

dureri abdominale dreapta fara diagnostic | Autor: madalici

Link direct la acest mesaj

Acuma 3 saptamani am fost diagnosticata cu piatra la rinichiul drept si in urma unor dureri de-a dreptul insuportabile am eliminat piatra.

Acum am niste dureri in spate, in dreapta jos(ca niste junghiuri, intepaturi). Am observat ca nu au legatura cu faptul ca merg sau stau. Incep din senin, tzin cateva minute, dar sunt foarte neplacute. Am facut examenele de urina si ecogragie la rinichiul drept, pentru a elimina o posibila noua piatra la rinichi. Analizele au iesit bune. Am consultat apoi un neurolog. Din nou analizele au iesit bune. Am primit totusi un tratament cu antiinflamatoare(mydocalm si novalis), in cazul in care as fi avut o posibila nevralgie.
Nimic, durerile persista. In partea dreapta, la spate, jos, ca niste intepaturi. In plus, de 2 zile am si niste dureri in partea dreapta in fata, la nivelul buricului, inspre exterior. Ma doare si incheietura piciorului drept, dintre bazin si picior, dar nu am febra sau voma.
Am mai consultat si un ginecolog(acum 3 saptamani cand am avut problema cu piatra la rinichi), iar ecografia a iesit buna.

Sincer nu stiu la ce doctori sa mai merg, iar durerile devin suparatore, pentru ca nu inceteaza ci se tot extind.
mutumesc oricarei persoane poate sa imi de-a un sfat sau o parere,
madalina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

S-ar putea sa fie tot rinichi. Din ce descrii tu, seamana cu o colica renala. Chiar daca ai eliminat piatra mai mare, e f posibil sa ai altele mici, sunt abia vizibile, cristale de diverse feluri, care zgarie peretii cailor urinare. Ca un nisip. Mai fa un sumar de urina si ia tratament impotriva nispului - ceaiuri de coada calului, matasea porumbului, mesteacan, cozi de cirese. Vezi daca se schimba ceva.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_beberica spune:

Eu am de cativa ani pietre la rinichi si dupa parerea mea durerile tale indica o colica renala.Si eu am periodic aceleasi dureri care in ciuda multor calmante tin cateodata si 4-5 zile la rand.Cand simt ca nu mai pot de durere fug repede la spitl si-mi fac un piafen intravenos.Ultima oara cu tot cu injectie durerile m-au lasat greu.
Incearca sa te feresti cat poti de frig si sa nu ai niciodata spatele gol.Poti incerca sa-ti pui si o sticla cu apa calda la mijloc.Eu am observat ca durerile apar in special toamna si primavara atunci cand se schimba timpul.
Inca ceva ,cand durerile sunt insuportabile incearca si un supozitor Voltaren.
Ca tratament de durata poti folosi Urinex,bineinteles ca pentru asta trebuie sa te consulti cu medicul.
Iti doresc multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelika spune:

poate sa fie o hernie de disc:ai mare grija.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cu apendicele cum stai? eu m-am operat cand aveam 14 ani, deci...acum 15 ani si tot simteam dureri mari in dr. care radiau in jos pe picior si in spate...
am crezut ca sunt de la chisturile pe ovar, am tratat problema....pana la urma am descoperit ce aveam:aderente de la operatia de apendictomie....

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

raspund si eu...asta vara am facut cunostinta cu colica renala pt prima oara...durerile mi-au inceput in zona abdominala, s-au intensificat in cateva ore, devenisera de nesuportat...si se mutasera la spate, in zona rinichiului drept si pe picior in jos. Am chemat doctorita, mi-a facut injectie cu no spa, scobutil, piafen...si m-a lasat...la analize mi-a iesit si ceva sange in urina, se vede treaba ca eliminasem pietricica..am facut echo, totul era ok...plus inca doua analize privitoare la functionarea rinichilor, creatinina si inca ceva, parca uree, si au iesit bine. Am primit tratament cu Norfloxacin, aveam si usturimi la urinat..Urinal, Rowatinex si cam atat.
Dupa ce m-am vazut ok, am uitat sa ma protejez..si la vreo luna, dupa o zi de stat in frig si curent...am facut din nou, o criza aiurea de tot...si am luat alt tratament, Gentamicina, din nou Rowatinex, No spa..etc. Acum am ramas cu o frica ingrozitoare, umblu ca o baba, cu brau la mijloc, sunt speriata rau...Si da, asa mi-a fost parca si mie, dupa crizele astea, am resimtit tot felul de intepaturi si dureri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Si eu tot la apendicita m-am gandit.Ai facut operatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

Si eu zic la fel - mare grija la apendicita. Sigur ca avand in vedere problema recenta te gandesti tot la colica renala, dar cel mai sigur ar fi sa elimini problema apendicelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalici spune:

Merci tuturor de raspuns.
Am mai =facut o ecografie la rinichi si a iesit buna.
Rinichii functioneaza corect,iar analizele de sange au iesit fara probleme.A fost verificata si apendicita(am facut si analizele), si nu este nici apendicele.

La ecografia rinichiului am aflat totusi ca s-ar putea sa am chist pe ovarul drept, deci am consultat un ginecolog si din pacate vestile nu au fost foarte bune.Intra-adevar s-a confirmat un chist pe ovarul drept, de unde incepe o noua poveste, din pacate.Scapi de una dai de alta.
Durerile la spate mai continua, dar cu intensitate din ce in ce mai mica. Cu toate astea o sa urmez sfatul si o sa umblu infofolita si sa nu stau in curent.
Merci mult tuturor,

SI MULTA SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

sanatate maxima, sa auzim de bine.
Da la asta nu m-am gandit si eu am patit ca tine asta vara, dar mutumesc lui dd ca mi-a trecut repede si tie la fel iti doresc insanatosire grabnica.
sanatate maxima, sa auzim de bine.

Mergi la inceput